reklama

Holandia

Aniu ja wlasnie wrocilam z krotkiego spaceru a grila planuje od kilku dni nawet kielbase polska wyciagnelam z zamrazalki ale nie mam z kim zrobic:-(:-(:-(, bo M. pozno z pracy przychodzi a kolezanki jakos nie moga dojechac. w koncu bede musiala moja b. drogocenna kielbase wyrzucic:szok::szok::szok::szok::szok:
Daan dziekuje za komplementy a teraz idziemy sie kapac i spac, nie wiem czy wam juz mowilam ze Daanus juz od jakiegos 1,5 miesiaca przesypia cala noc od ok.20.30 do 6.30:tak::tak::tak::tak: kochany wie ze mama lubi spac a moze on ma spanie po mnie:-D:-D:-D:-D

reklama
Michas na spacerze spac nie moze ,musi przeciesz wszystko ogladac,wszystko go interesuje:-D:-):tak::tak::tak::tak:Wiec poszedl dopiero w domu i spal do 19 ;30:szok: A teraz buszuje w łózku :tak:
Ania
my tez wlasnie grilujemy ,tylko ze we dwoje:tak::-)
Gosia dla nas tez polska kielbasa jest drocenna:-D:-D:tak::tak::tak::tak:
To ja tez wkleje pare fotek:tak::tak:

Załączniki

• DSCF1303.jpg
    DSCF1303.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 47
  • DSCF1297.jpg
    DSCF1297.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 50
  • DSCF1300.jpg
    DSCF1300.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
Hej laski,
a na mam dziś chata prawie poszła z dymem :szok:
Gdybym nie wyczuła spalenizny to pewnie byłby pożar :wściekła/y:
Arnoldowi pomyliły się przyciski i zamiast nastawić mikrowelę na piekarnik, to nastawił bułeczki na gotowanie :szok:
Na szczęście byłam na czas z moim węchem, ale chwilę póxniej i mikrowela stała by w płomieniach.
Koczowaliśmy pól dnia na górze w sypialni, bo na dole nie dało się siedzieć. W salonie siwo i smierdzi spalenizna jak nie wiem co. Wszystkie okna i drzwi pootwierane cały dzień a i tak śmierddzi :confused::baffled::sorry2:

U nas cały dzień deszczowy, więc nawet w ogródku nie dało się posiedzieć :wściekła/y:

Karola ale Claudia będzie miała przystojnego faceta :tak::-);-) Karola Claudia tez na spacerze nigdy nie śpi, tylko świat podziwia, wszystkiego jest ciekawa, wszystko ją interesuje, a najbardziej drzewa, poruszajace się liście, przechodnie, auta i rowerzyści :-D
Gosia Daan jest słodziutki, nic tylko schrupać :tak:
A zapomniałam ci kiedyś napisać, że Claudia tez ma takiego samego wielkiego misia z szalem jak Daan, tylko że wy macie brązowego, a my beżowego :-D
Aniahaven mam nadzieję że brat nie jechał nan tym motorze w deszczu, bo jazda w deszczu to żadne przyjemność :baffled:

My właśnie wróciliśmy z mężusiem z romantycznego spacerku połączonego z lodami!:-DNiebo błękitne,cieplutko jakby nigdy nie padało!:szok:;-)
Agasta dobrze że masz taki zmysł węchu...faceci tacy czasami są!:dry:
A mój braciszek niestety musiał gnać 200km w deszczu w Niemczech...:-(
Gosiu ja na szczęście mam stałe dostawy kiełbaski i białego serka,bo nasz znajomy jeździ regularnie i nas zaopatrza!:tak::-)
A tu nasze foteczki z dzisiajszego parku!

dziewczyny dla mnie tym razem kielbasa jest dlatego taka drogocenna bo jak wracalismy z polski ostatnio samolotem to sie okazalo ze mamy 10 kilo nadbagazu i musialam zaplacic 680 zl:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wiec taka jest historia mojej kielbasy ze bede ja pamietac dlugo. trafilismy akurat na taki czas kiedy wszystko tak skrupulatnie sprawdzali bylo takie zamieszanie ze nawet niemielismy czasu zeby stanac i poprostu wyrzucic jakies rzeczy do kosza. teraz juz zapowiedzialam ze jak pojade to juz nic z soba nie biore
dobranoc dziewczyny, wyspijcie sie - ja napewno sie wyspie bo mam jutro wolne:-):-):-):-)

Karola ale kochany twoj Michas, w lozeczku to ma minke takiego slodkiego urwisa:-):-):-):-)
Aniu twoje dzieciaczki urocze i baaaaaaardzo fotogeniczne, widze ze rosna na prawdziwych holendrow sztuke jazdy na rowerze maja opanowana:-D:-D:-D:-D

to znowu ja:-D:-D:-D
Agasta mialas nosa:tak::tak::tak: mojej mamie jak sie mieso spalilo to pozniej chyba z 3 miesiace smierdzialo w calym domu mimo ze latala i myla non stop wszystko
teraz juz ostatecznie dobranoc laseczki:-):-):-)

Pauka dziewczynki są słodkie:tak::tak::tak::tak: Majka ale urosła:tak::tak::tak:
Gosiu, Daan to cała mama:tak::tak::tak: Od synowych to Ty się nie ognasz:-D:-D:-D:-D
Karola ale Michaś urósł od ostatniego razu:szok::szok::szok:, kiedy się do nas wybierzecie w końcu:confused::confused::confused: Rodzinka z Was świetna, a mama uroczo w tej fioletowej sukience wygląda:tak::tak::tak:
Aniu Twoje dzieciaczki są takie słodkie:tak::tak::tak: Zawsze uśmiechnięte jak mama:tak::tak::tak:
Robale trzymam za Ciebie kciuki, aby wszystko dobrze się skończyło. Lekarz ma rację, że czasem może kobieta być w ciąży i mieć plamienia, ale muszą tą ciążę podtrzymywać. Ja miałam 2 ciąże zagrożone, więc wiem coś o tym. Nie plamiłam, ale od 5 miesiąca miałam skurcze:szok:
Ann jak Twoje ksieżniczki się dziś miewają:confused:
Agasta dobrego masz nosa, całe szczęście, że to tylko tak się skończyło. Moja mama kiedyś nastawiła mielonego w mikrofali i zapomniała o nim :szok: W domu śmierdziało chyba z 2 tyg, dym i iskry się posypały, nawet się mikrofala zaczeła wędzić:szok::szok::szok::szok: Mikrofala się przepaliła i od tej pory moja mama mikrofali nie używa:no:
A ja dziś znów wybrałam się na centrum i nie kupiłam nic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Chciałam sobie kupić dres i buty sportowe, ale wszystkie pumy, nike, itp w jakiś jebitnych kolorach tzn biało-różowo-zielono-srakowate:szok::szok::szok::szok: Jedne pumy mi się nawet nawet podobały ale nie aż tak aby dać za nie 109e:szok::szok::szok:
Aniu co to za centrum w Roosendal', warto mi tam pojechać:confused: Poproszę zdjęcia Twoich pumek jeśli masz czas:tak::tak: Jak mi się spodobają to tam pojadę:-D:-D:-D Jakieś dresiki też były:confused:
Jeśli chodzi o nocnik to w blokkerze nie ma:no:, xenosie również:no:, a w HEMA i Prenatal były takie jakieś malutkie jak na półroczną pupę i w dodatku takie zwykłe:baffled:
Mykam spać bo prawa sytrona głowy mnie od 3 godzin boli i tak bardzo, że już nawet moje oko to odczuwa:-(:baffled:
mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam:confused::confused::confused:

reklama
Gosia no to faktycznie kielbasa byla baaaaaaaaaaardzo droga:szok::szok::tak:
Agasta dobrze ,ze wyczulas sprawe:tak::tak::tak:
Ania foteczki swietn ,a rowerzyści uroczy:tak::tak:I mama oczywiscie tez:-):tak:
Aneta mnie tez wczoraj glowa bolala:tak:W tym centrum sa fajne przeceny jak sie trafi.Moj A w tamtym roku kupil pumy za 40 e i dostal 4 pary firmowych skarpetek:tak:Tylko ,ze tam jest troszke daleko:baffled::tak:
Ide spac bo A wola:tak::tak:
Dobranoc.........

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry