Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witaj po dluuuuuugiej przerwie :-)Hej dziewczyny widze, ze u Was wszytsko po staremu jak zawsze szczesliwe i usmiechniete.Ja od ostatniej wizyty BARDZO DAWNO TEMU uroslam do mega rozmiarowNasza dzidzia rozwija sie prawidlowo i tez rosnie "jak na drozdzach".Troche sie zaniepokoilam ostatnio bo od soboty wieczorem,od wizyty cioci Agasty mala szaleje bez chwili odpoczynku.Dzwonilam nawet do poloznej bo przeczytalam na necie,ze takie zmainy w aktywnosci moga zwiastowac jakies problmy,ale uspokojono mnie.Im wiecej ruchow czuje tym lepiej.Ale 6 godzin bez pauzy???Nadal mam watpliwosci.Co wy o tym sadzicie??Nawet jak chodze to czuje ze Mala wierci sie prawie bez ustanku.Dzisiaj od rana slonko,az trudno uwierzyc po tych kilku dniach deszczu.Wreszcie moge sie wybrac na spacer bez obawy ze zmokne jak kura.Pozdrawiam was wszystkie i zycze milego dnia

Teraz to widac bo usiedziec nie moze bez ruchu

. W czerwcu jak byłam u lekarza ( to było tydzień po tym jak skończyło mi się plamienie podobne do tego ), to lekarz powiedział że prawdopoobnie dopiero się zagnieździło. Dlatego nic nie widział a i gcg bylo też ja na pierwszy tydz, ponieważ 1,03. Mam nadzieję że i ja nie długo poczuje ruchy dzieci. ( mówię dzieci, ponieważ od męza strony są dwa razy pod rząd bliźniaki, i teraz wypada na nasze pokolenie ). Także cieszcie siękobietki że Wasze niunie sie ruszają. 
No lekarze mowili ze mam liczyc cos miedzy 34-37tyg, bo twierdza ze blizniaki urodzone w 37tyg to jak jedna dzidzia urodzona w 40tyg, szczerze powiedziawszy licze na koniec lipca... dluzej chyba nie dam rady bo pekne, pewnie slyszalas od Agasty ze ja tez mam problem z puchnieciem nog szczegolnie...Hej Ann a jak twoje przeczucia co do terminu??Pewnie bedziesz miala swoje malenstwa troche wczesniej.Zazdroszcze Ci po czesci bo sama juz sie nie moge doczekac zeby przytuic tego mojego szkraba.
Ann jak minela noc i jak sie miewaja dziewczynki?
, wiec z moim spaniem nici juz, poki co moge jeszcze w dzien probowac spac bo potem to watpie chyba ze moje panny beda spiochy po mnie i po moim M i tak jak Claudia Agasty beda spac, spac, i spac
No ja tez sie ciesze, ale czasami to az mi sie plakac chce takie sa aktywne, a do tego chyba maja juz niezle pazurki bo czuje szczypanie w dole brzucha a leza glowkami w dol, a o tym ze chca mi bardzo pokazac piete albo kolano przez pepek juz nie wspomneKochana ty to się dopiero masz, dwie dziewuszki które rozrabiają. Super musi to być uczucie. A w dodatku podwójne ruchy, ach cieszę się razem z Tobą.