reklama

Holandia

Witam dziewczynki!!!!
Czarna smoczyco mój mały też w brzuchu był bardzo ruchliwy i teraz też nie może na miejscu usiedzieć więc poprostu będziesz miała bardzo żywego dzieciaczka a wogóle to znasz płeć dzidzi??:tak::tak::tak:
Aniu twoje dzieciaczki urocze:tak::tak::tak:
u nas zrobiła sioę pogoda to może dziś pójdę z Dawidkiem na basen niech się tam wyszaleje bo w mieszkanie mu za mało przestrzeni :szok::szok::szok:jest taki nie znośny że szok:szok::szok:
a teraz idę ugotować jakąś zupkę i trochę ogarnąć mieszkanie mam nadzieje że mały trochę pośpi:tak::tak::tak::tak:

reklama
Ja właśnie wróciłam z pracy...
Czarna Smoczyco witaj z nami znów!:-D
Moje dzieciaczki też były bardzo ruchliwe i ...tak im zostało do dzisiaj!:szok::-);-)
U nas też pogoda więc zmykamy do parku...
Kawkę lub herbatkę?

My wlsnie wrocilismy,sedzielismy nad morzem:tak:Troche wialo ,ale fajnie bylo:tak:Michas jak go postawilam zrobil 3 kroczki na piasku i byl bardzo zdziwiony co to jest:-)
Teraz ide tworzyc cos na obiad:tak:

dzien dobry

my znow sie wakacjujemy tym razem w PL na miesiąc, po roku czas mam tu sporo zalegołosci wiec sie nie nudzimy, odwiedzamy, zwiedzamy i leniu****emy...
na komp czasu mi brak...

A Twiggless tobie jak idzie nocikowanie?:confused:
Aniu nocnik wyszedł juz z uzycia teraz jest duzy kibelek w modzie... nawet podczas lotu do/z Turcji to mimo ze młodemu zalozyłam pampka to i tak musiałam z nim na kibelek chodzic... nie chciał w pieluche robić... na noc zakładam profilaktycznie zeby nei prac poscieli ale sciagam suche od kilkunastu dni...
cały okres nocnikowania trwał u mnie dobre 2 tygodnie i tylko pierwszego dnia było najwiecej wpadek 7 par chyba... potem juz tylko sporadycznie....

A ja dziewczyny ledwie chodze i ledwie sie ruszam od kilku dni bo mi maluch jakos na nerwie lezy i powiem szczerze ze to jeg wygodne leniuchowanie troche boli:tak:
oj kochana to sie przyzwyczajaj bo to dopiero poczatek, poczekaj na koncowke
wtedy bedzie "milo" :confused::baffled::nerd:
moje to maja dzisiaj raj jak sie obudzily po 11 tak ciagle wariuja, a mi same lzy ciekna z bolu :dry::dry::dry:

Agnes74 u nas ma byc dziewczynka,na poczatku bylam niezle zaskoczona bo w tej lini sami chlopcy w rodzinie.Teraz juz przywyklam a wszyscy doczekac sie nie moga pierwszej Ksiezniczki od kilku lat.Bedzie wesolo.Anna 117 wspolczuje,ja pomimo wczesniejszych problemow z pleckami teraz nie moge narzekac.Jedynie jak troszke za dlugo poleze powykrecana to mam problemy ze wstaniem.Nasza kruszynka uwielbia lewa strone i ciagle wypina tam pupe a nozkami bombarduje prawa.Zmykam do garow bo moj Luby zaraz wraca z pracy.A slonko swieci pa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry