reklama

Holandia

reklama
A ja właśnie skończyłam przygotowywać wyprawkę Kariny:tak: do przedszkola bo jutro będzie świętować swoje 4te urodzinki w przedszkolu!:-D
I zmykam pod prysznic....dobrej nocki!

Karinko!

Kolorowych snów...
Uśmiechu od ucha do ucha...
Pięknych bajek na dobranoc...

Własnego pieska i kotka...
Co dzień nowych przygód...

Butów siedmiomilowych...
Gwiazdki z nieba...

Wspaniałych przyjaciół...
I wesołej rodzinki...

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• cake2.gif
    cake2.gif
    83,3 KB · Wyświetleń: 52
  • disney_princesses.gif
    disney_princesses.gif
    66,7 KB · Wyświetleń: 49
ANN z okazji urodzin wszystkiego co najlepsze, dużo zdróweczka, spełnienia marzeń, szybkiego i nieskoplikowanego porodu :-)a po nim :-D dużo miłości, pociechy z dziewczynek, stalowych nerwów przy mężu gdy będzie męczył się z zakładaniem dziewczynkom pampersa :-D i wytrwałości w nadchodzących trudnych chwilach :tak::tak::tak:

Dla Karinki W dniu Twojego święta wznoszę szczęścia wianek
Niech Ci się uśmiecha wieczór i poranek
Niech Ci życie słodko płynie w każdej chwili i godzinie
Niech odejdą precz gorycze tego z głębi serca życzę... ja :)

Aniu Karinka ma urodzinki za 2 lub 3 dni prawda? (tak wynika ze suwaczka) :tak:
Bo laski chyba źle cię zrozumiały - dziś Karinka świętuje ur w przedszkolu a że nie chodzi tam codziennie to wypadła imprezka na dziś tak?

Za to nasza forumowa mama bliźniaczek ANN ma dziś ur :tak::-):tak:

My pospaliśmy do 6:40 mała napiła się i poszła znowu spać. Wstała przed chwilą i bawi się w łóżeczku.
Ja wcinam śniadanko i jedziemy do kruidvata, bo dziś otwarcie i będzie promocja na pampersy 3 halen 2 betalen :-):tak::-)

Na 14:45 idziemy do cb na szczepienie :baffled: Dobrze, że zapowiada się piękna pogoda, to przejdziemy się spacerkiem :tak:

Ann : Dzień Urodzin jak dzień każdy
Jest dla Ciebie bardzo ważny
Jest to bowiem święto Twoje,
Więc życzenia przyjmij moje:
Zdrowia, szczęścia,
pomyślności i w miłości wzajemności.

reklama
Witam,

Chcialabym dolaczyc do grona mam z Holandii. Moje dziewczyny maja prawie 7 miesiecy, mieszkamy w Rotterdamie.
Jestem malo aktywna na forum, to z powodu braku czasu, ale mam nadzieje, ze niedlugo to sie zmieni. Maluchy sa bardziej samodzielne teraz i pozwalaja mi troche zajac sie soba.
Tak przy okazji, jest ktos z Rotterdamu?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry