reklama

Holandia

Dziewczyny ale psikus....

Wczoraj jak pisałam tego posta to padła mi bateria w kompie i nie chciało mi sie podłączać kabla:tak: A myślałam, że ten post mi sie skasował a nie dodał:-D:tak::-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• Zdjęcie0818.jpg
    Zdjęcie0818.jpg
    42 KB · Wyświetleń: 40
  • Zdjęcie0819.jpg
    Zdjęcie0819.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 37
  • Zdjęcie0821.jpg
    Zdjęcie0821.jpg
    44,7 KB · Wyświetleń: 38
  • Zdjęcie0824.jpg
    Zdjęcie0824.jpg
    54,1 KB · Wyświetleń: 62
  • Zdjęcie0843.jpg
    Zdjęcie0843.jpg
    60,2 KB · Wyświetleń: 32
  • Zdjęcie0835.jpg
    Zdjęcie0835.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Witam!
Robale nie czekaj...zaciągnij swojego do lekarza z tobą, ja bym nie zwlekała!:-(:sorry2::zawstydzona/y:
Anetko ten nocnik podróżny to taki zwykły biały lekki z plastiku,tak go nazywam bo był z nami w PL i z powrotem!:-D;-)
Pauka foteczki jak zawsze rewelacja:-)ale te Twoje dziewczynki rosną!:tak:
Ja dziś pospałam do 09.00:szok: mama zrobiła rosołek, a mnie mąż porwał na zakupy do Roosendal'u i właśnie zostałam właścicielką dwóch par butów Puma...
bo jeśli chodzi o buty to ja mam zawsze problem z fasonem...:sorry2::-Dalbo mi kolor nie pasuje!:wściekła/y:
Teraz już po obiadku wybieramy się wszystcy na spacer bo u nas jeszcze :szok: nie pada!Wrzucam kawkę dla was i zmykam....

czesc dziewczyny
ale pogoda dzisiaj :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: u nas leje jak z cebra, nic tylko w domu siedziec i spac. odkad zaczelam do pracy chodzic to taka niedospana chodze, wieczorem chodze pozno bo czekam na M. a rano o 6.30 musze wstac a w ciagu dnia jakos nie bardzo moge spac. za to Daanus nie ma problemow ze spaniem wlasnie sobie ucina drzemke. z tego wszystkiego poucze sie chyba holenderskiego io jeszcze obiad musze gotowac masakra ale marudze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: moze kawa pomoze
Aniu super masz u ciebie non stop rodzinka tez bym tak chciala :happy2::happy2::happy2::happy2:
Robale uwazaj na siebie trzymam kciuki
Pauka dziewczynki swietne, a zapomnialam ci napisac ze jak bylam w polsce to bylismy we wroclawiu jeden dzien, ladne miasto rynek bardzo mi sie podobal:tak::tak::tak:
Anetka to ty juz na polmetku nocnikowania powodzenia:-):-):-)
a to kilka zdjec mojego skarba

Załączniki

• 2.JPG
    2.JPG
    42,5 KB · Wyświetleń: 56
  • 3.JPG
    3.JPG
    27,9 KB · Wyświetleń: 36
  • 4.JPG
    4.JPG
    34,2 KB · Wyświetleń: 40
  • 5.JPG
    5.JPG
    42,4 KB · Wyświetleń: 36
  • 6.JPG
    6.JPG
    28,1 KB · Wyświetleń: 43
witajcie !!!

moj maly właśnie się obudził jemy coś i zmykamy na plac zabaw :tak::tak::tak:
Pauka z tych twoich córeczek nie złe ślicznotki:tak::tak::tak:
Gosia Daan jest przeuroczy a imię ma takie samo jak mój chrześniak:tak::tak::tak:
Ania ty faktycznie masz dobrze z tą rodzinką ze cię tak często odwiedzają:tak:
Robale ja też bym nie wytrzymała niepewności i bym za wszelką cenę szła do lekarza nigdy nie wiadomoco się dzieje:tak::tak:
do potem;-);-);-)

Czesc dziewczeta!
Robale dobrze dziewczyny mowia,namow meza ,a jak nie to sama idz .Ja bym sie ani sekundy nie zastanawiala :no:Wiem ,ze jest ciezko jak sie nie zna jezykow ,ale nie ma zartow!
Agasta sliczny ten ogrod,chyba tez sie kiedys tam wybierzemy:tak:Moze za rok jak Michas bedzie wiekszy skoro jest" motylkowy raj "dla dzieci:tak::tak::-DTo dzis pospałas ze hoho!A ja dalej mam pobutki ,ale coz da sie z tym zyc:-D:-D
Ann tez tak mysle ,ze tak szybko to sie nie wyspisz:confused:Chyba ,ze dziewczynki bede mialy dobry sen :tak:
Ania fajne jest to centrum ,i duze kortingi:tak::tak:Tez tam pare rzeczy zakupilam,niestety teraz to troszke za daleko na zakupki:baffled::sorry2::cool2:Mniam moje ulubione faworki!!!
Aneta w pl jest duzy wybor nocnikow i sa tansze!:tak:Ja widzialam kiedys fajny zamykany (niebieski zołw) ale niestety nie pamietam gdzie.Moj A mowi ze to w ikei bylo ,ja nie jestem pewna:no:Nic w nocy nie bylo,bo @ przyjechala:tak::tak::baffled::cool2:
Pauka sliczne dziewczynki:tak:
Gosia Danus jest prze uroczy,i jakie ma duze i sliczne oczka:tak:
Agnes milej zabawy na placu zabaw:-D:-D:-D:-D:-D
Kogo pominelam -przepraszam ni zapamietlam wszystkiego:sorry2:
Minie w nocy i dzis pol dnia glowa bolala:no::no:Ale teraz juz dobrze ,idziemy na spacerek bo teraz juz lepsza pogoda:tak::tak:Nie wiem czy wszystko jest dobrze napisane ,bo mi A posadzil Michasia na laptopa a te od razu klika czym popadnie:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D troszke skasowala,ale czy wszystko nie wiem:tak::tak::cool2::cool2:

Ostatnia edycja:
dzwoniłam do lekarza i powiedział że niektóre kobiety mają okres a raczej coś podobnego do niego nawet do 3 miesiąca. Powiedział żebym się oszczędzała, i spokojnie przyjechała to zobaczy. A tutaj w końcu się zapytali czy jestem w ciąży jak to stwierdzili brzuch mi urósł, a fakt jestem papuśna ale i tak dojrzeli to zaokrąglone brzusio.

reklama
Hej....
Ja też się cieszę że mam rodzinkę u siebie:-Dchociaż jestem już tu 5 lat a mama w styczniu pierwszy raz przyjechała...
Mama jest u mnie co drugi miesiąc bo sobie tu dorabia a jak jej nie ma to ja za nią pracuje i dlatego jestem taka przemęczona czasami!:zawstydzona/y::tak:Bo mam swoją prace i jej muszę utrzymać do przyjazdu...bo same wiecie jak teraz z pracą w PL jest!:confused:
Po spacerku już jesteśmy pogoda Gosiu u nas piękniejsza,nawet słonko wyjrzało!:-D więc mój M zarządził grilla!;-):-)
Daan jaki z ciebie przystojniacha rośnie!!!!!!!!:cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry