reklama

Holandia

reklama
Ann trzymamy kciuki!!!!! ja i moje kozy!!!!!

Robale, one moze i aniolki sa teraz, a prawde powiedziawszy absolutnie nie mam co narzekac, to jednak na poczatku daly mi tak popalic, ze siedzialam na kanapie i ryczalam jak wol. mam nadzieje, ze ann bedzie miala jakas pomoc, bo sama sobie nie poradzi, tzn. poradzi, ale bedzie tak wykonczona, ze zadnej przyjemnosci nie bedzie miala z bycia nowa mama.
na brzuszek klade, ale jakos nie zmuszam, daje wolny wybor.

Aneta witaj znowu w nl, fajnie, że wakacje wam się udały.

Moja Claudia padła dziś o 19, więc już teraz nastawiam się na nocne karmienie lub bardzo wczesną pobudkę :-D

Spokojnej nocki życzę.

ANN trzymam kciuki za was i zycze szybkiego pozwiazania!:tak:
Aneta witaj! Brakowalo nam ciebie:tak::tak::tak:
Agasta to faktycznie wczas Claudia usnela:tak:
Robale do poloznej w hadze dzwon od 8 -9 jak dobrze pamietam:happy2:
My pojechalismy do kolezanki na kawke i troszke sie przeciagla:tak:Bylismy w domu o 20:sorry2:Szybkie kapanie Michasia ,kolacyjka i spanko:tak:Teraz ja lece pod prysznic i do wyrka.Jutro praca:tak:

ann- trzymam kciuki :tak: a może juz jesteś po, razem z dziewczynkami...;-)

aneta- fajnie że wakacje sie udały;-) jak wam idzie nocnikowanie:confused:

natka- jak bedziesz miała czas to czekamy na zdjecia:tak:

robale- dziewczyny maja racje że warto sprawdzic wszystko u poloznej, mam nadzieje ze sie wam udało i wszystko bedzie dobrze:tak: cos wiem o staraniu sie zajsc w ciaze bo siostra przez to przechodzi:hmm:

agasta-tak spokojnej coreczki to tylko pozazdroscic:tak: a przy zabkowaniu moze byc troche trudniej, pociesze cie ze zabkowanie trwa tylko do 2-3 roku;-)

karola-miłej pracy;-)

sencilla-dawno nie wsawialas żadnych zdjęc dziewczynek..

reszcie życze dobrej nocki;-)

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny
tak czytam i nadrabiam zaleglosci i kiedy doszlam do Ann to az mnie sama scisnelo w zoladku.....zaraz mi stanelo przed oczami, ja sama 4 miesiace temu:baffled: i wtedy tez rodzila dziewczyna i miala dwie dziewczyki
Ann kochana trzymaj sie :-):-):-)
Aneta witaj z powrotem urlop na pewno sie udal:-):-)
Robale trzymam kciuki i owiem ci ze ja tez mialam lekkie krwawienie a widzisz jakiego chlopa urodzialam mysl pozytywnie
a reszta nie wiem co pisala bo tyle piszecie ze nie pamietam:sorry2::sorry2:

reklama
Hej laski,
Ja juz opanowalam sytuacje w domu wiec wpadam tylko powiedziec ze my nadal 3w1, mialam dwa skurcze po 17 i po 19 ale od tamtej pory cisza, wiec pozostalo dalsze czekanie - czego nienawidze ale najwazniejsze ze cos sie juz rusza i najpozniej w czwartek rodzimy :-D
To nic ja sie klade i oczekuje, bede informowac agaste na biezaco

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry