Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej kobietki, ja dziś jestem obolała !!!!. Krzyż tak mnie boli że chodzić nie mogę. Pojawiła się krew dziś rano.
Ann no to trzymaj się kochana bo to już jutro, mój mąż to Cię podziwia, również się cieszy i trzyma kciuki.
Nowe wieści od Ann....
Jest w szpitalu od 9.30 podłączona do ktg...Przebili jej już pęcherz i wody odeszły...podłączyli jej już kroplówkę...Skurcze co 9 min Już niedługo powita swoje księżniczki!!!!!
Witaj Sliczna, przejrzyj nasz watek, pare postów wcześniej dziewczyny podawały namiary na polską położna w Hadze. Wiem, ze jest jeszcze jedna polozna tutaj ale nie mam namiarów na nią.
Jestes ubezpieczona? To jest w sumie najwazniejsza sprawa na poczatek. Jest tu kilka mam z Hagi, które niedawno rodziły , na pewno podpowiedza Ci co i jak :-)
W jakim rejonie Hagi mieszkasz?
Pogoda pod psem, jak zwykle wtedy gdy moj maz robi sobie wolne, musze g:-)o do pracy wyslac, to moze przestanie padac