reklama

Holandia

Witam i ja:tak::tak::tak:
agasta masz jakieś nowe wieści od Ann:confused::confused::confused::confused:
Kurcze bidula pewnie się męczy od 9:30 w szpitalu, a przed 18stą jeszcze nic :-(
Teraz to z pewnością Ann już ma swoje księżniczki w ramionach:tak::tak::tak::tak:
Witam nowe mamy na forum:tak::tak::tak:
Miłej nocy życzę:tak::tak::tak:

reklama
Dobry wieczor
Zaczelam czytac i siedze jak na szpilkach:tak::tak:
Ann juz??:-DKurcze nie moge sie doczekac :-)
Ania wypoczywajcie:tak::tak:
Sliczna witaj ,to nr tel do polskiej poloznej w hadze +31-70-889-1382, +31-6-1026-0103dzwon miedzy 8 a 9:tak:
Czarna ani sie nie obejrzysz a bedzie na miejscu Ann:tak::happy2:
Pogoda okropna ,wiec my znow na kawce bylismy:tak::tak::tak:

dzisiaj sie juz chyba nic wiecej o Ann nie dowiemy ale na pewno teraz juz w trojke odpoczywaja, na pewno juz po wszystkim, nameczyla sie bidulka.........dobrze ze te nasze wysilki sa pozniej tak wynagrodzone:tak::tak::tak:
moj juz spi a tak sie jeszcze wystraszylam bo polozylam go do lozeczka a sama polozylam sie u siebie w lozku i nagle sie obudzialm i szukam Daana po swoim lozku bo wydawalo mi sie ze spal ze mna i albo go zrzucilam albo przygniotlam :szok::szok::szok::szok: dopiero po kilku minutach do mnie doszlo ze on przeciez u siebie spi:sorry2::sorry2:
dziewczyny czy ktoras z was miala polpasca:confused::confused: czy wiecie kiedy wszystkie dolegliwosci ustepuja:confused::confused::confused: bo ja niby czuje sie juz dobrze ale strasznie boli mnie nadal skora pod piersiami:wściekła/y::wściekła/y::dry::dry:
ide juz spac bo dzisiaj od 5 na nogach i caly dzien chodze jakby mnie autobus przejechl
dobranoc............milych snow:-):-)

wstawiam jeszzce zdjecia
pierwsze spotkanie |Daana z marchewka-bardzo mu smakuje jak narazie wszystko:-):-):tak::tak:

Załączniki

• 16.jpg
    16.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 43
  • 17.jpg
    17.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 44
  • 18.jpg
    18.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 51
Kurcze tu tez żadniej wiadomości od Ann....:shocked2::sorry::-(:szok:Napisałam do niej smsa, ale nie dostałam żadnej odpowiedzi, więc może już po albo jeszcze w trakcie....:tak:;-):-D

Anetka znam ten długi czas rodzenia z autopsji, bo ja z Mają aż 16 godzin ze skurczami chodziłam a rozwarcia jak nie było tak nie było....A kiedy miałam już parte to raptem 7cm rozwarcia było, a potem okazało sie, że Maja-klocek aż 4400 waży....:szok::szok::szok::sorry2::sorry2::sorry2:

Dobry wieczór:-):-)
Pewnie Ann już tuli swoje córeczki:-)wspaniała chwila :tak::tak:
Witam nowe mamusie na forum!!!
Anetko witaj z powrotem :-)super że wakacje się udały:tak::tak::tak:
Gosia 1977 ja na początku jak już synuś zaczął spać w swoim łóżeczku też miałam takie momenty że budziłam się przerażona gdzie moje dziecko a on sobie smacznie spał w łóżeczku:szok::szok:
a ja już drugi dzień Dawidkowi nie daje smoczka wczoraj w dzień do spania był straszny płacz wieczorem już mniej a dziś to już było całkiem dobrze myślałam że będzie gorzej :tak::tak::tak:a wszystko dlatego że zgubił ,a w domu mieliśmy taki stary ale jak mu dawałam to wyrzucał więc stwierdziłam że już czas go oduczyć :tak::tak:a pozatym to nie mogę się doczekać kiedy mi się skończął te mdłości:szok::szok::szok:w poniedziałek idę do lekarza chyba mu powiem żeby mi coś przepisał :tak::tak:bo mam dość w tamtej ciąży tak nie mialam:tak::tak::tak:

teraz już spadam pod prysznic i spać :-):-)

Doranoc :-):-):-)
rano może już będą jakieś wiadomości od Ann:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Gosiu...Daanek już taki duży??? niedawno to o tobie wyczekiwaliśmy wieści....Śliczny pączuszek!:-D
A co do półpaścca to mnie pomogę, bo nie mam pojęcia....:-(:sorry2:

Agnes współczuję ci....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2:Ja naszczęście w obydwu przypadkach nie miałam takich przypadłości....:tak::-)Mój mąż to nawet się śmiał, że mi to tylko w ciąży chodzić, bo nawet mnie ani razu głowa nie bolała i oczy a tak to normalnie mam cholerne migreny czasami...:szok::szok:Trzymaj się kochana!:tak::tak::tak:;-);-):-):-):-)

czytam i czytam, myslałam że na koniec przeczytam że dziewczynki juz są a tu nie wiadomo.....:confused: zadna nic nie wie:confused:
ann- mam nadzieje że wszystko poszło gładko i dziewczynki są zdrowe jak ryba;-):tak:

Dziendoberek
Nadal zadnych wiesci od Ann:szok::szok:??? Ja to juz spac nie moge i zamiast uwalac sie po lozku mysle ide zerkne czy ktos cos wie.A tu dalej cisza.Mam nadzieje,ze wszystko poszlo gladko i Mamusia odpoczywal tulac swoje kruszynki.
Teraz nie pozostaje nam nic tylko dalej czekac.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry