reklama

Holandia

reklama
Dzień dobry
Brak jakichkolwiek wieści od Ann :wściekła/y::confused:
Pisałam do niej wczoraj chyba z 50 razy ale osttani sms to ten o którym powiadomiłam was od teściowej.
Już tak sobie myślę, że może skurcze parte się nie pojawiły i robili jej cesarke :confused: a po cesarce wiadomo jak.
Jak do południa nie da znać to będę do niej wydzwaniać tak długo aż się odezwie, bo sama siedze jak na szpilkach :-D
Kurde gorzej się nią strasuję jak własnym porodem :-D

Witajcie

Agasta masz chyba rację, że mogło tak byc....:sorry::shocked2:Ja pisałam do Ann ok 21 i też żadnych wieści nie otrzymałam....:-(:-(:-(:-(Oby tylko z dziewczynkami wszystko było dobrze....:szok::tak::zawstydzona/y::sorry::shocked2::dry:

Ja to znowu oczy na zapałkach...:szok::tak::-DPoszłam spać o 2, bo walczyłam z deską do prasowania, a moja Majunia pobudkę mamusi o 8...:tak:;-):-) A pogoda za oknem przygnębiające i do spania......

Pauka ja po raz ostatni pisałam o 22 i do tej pory nic. Mam tylko nadzieję, że wszystko ok, zarówno z nia jak i dziewczynkami :tak: Kurde ja jestem bardzo cierpliwa, ale nie w takich sytuacjach :wściekła/y:

MI Claudia zrobiła dizs pobudke o 3 i o 7 już znowu wstała, Poleżałyśy trochę w łóżku, poczytałam małej książkę, przed chwilą Claudia skończyła wcinać owocki a teraz ja wcinam śniadanko.
Pogoda u nas nijaka, więc znowu będzie ksizzenie się w domu :confused:
Czeka mnie prasowanie i sprzątanko, a wieczorkiem wielkie imprezowe zakupy :confused:

witam
Oj ta Ann lubi trzymac w niepewnosci:tak::-)Ja mysle ,ze juz jest po tylko nie ma czasu napisac:tak::tak:Teraz to Ann bedzie miala ogolnie malutko czasu dla nas,przy dwojeczce :tak:
A my w sobote jedziemy na 7 urodziny kolezanki cory:tak:Troszke daleko bo 100 km:happy2:Dzis ide cos jej kupic ,niestey jeszcze pomyslu nie mam:no:

Ostatnia edycja:
witam
Oj ta Ann lubi trzymac w niepewnosci:tak::-)Ja mysle ,ze juz jest po tylko nie ma czasu napisac:tak::tak:Teraz to bedzie miala ogolnie malutko czasu dla nas,przy dwojeczce :tak:
A my w sobote jedziemy na 7 urodziny kolezanki cory:tak:Troszke daleko bo 100 km:happy2:Dzis ide cos jej kupic ,niestey jeszcze pomyslu nie mam:no:

Teraz w sklepach pełno jest wszystkiego więc napewno coś wybierzesz. może jakąś grę albo coś z biżuterii np Kolczyki, sama ostatnio kupiłam sobie za20 ero. No ale też zależy jaką sumę chcesz wydać na prezent

reklama
siedmiolatki lubuja sie zwykle we wszelakich pamietniczkach, notesikach,bizuterjach ;) kosmetykach ( specjalne perfumy) itp... lalki barbie tez jeszcze chodza w gre, chociaż moja cora nielalkowa jest.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry