reklama

Holandia

Hej!
Melduje się z PL...:-D
Pogoda fajna,dzieciaki brykają od rana do wieczora...życ nie umierac....:tak:
Ale przyznam szczerze że bardzo za wami tęsknie i kiedy piję ranną kawkę!:-(;-)
Witam nowe forumowiczki Age-sto i Śliczną...dołączcie do nas!
Trochę was podczytałam ale nie wszystko bo się nieźle rozpędziłyście!!!:szok:
Co pamiętam to to że mój Erni też popija picie w nocy zwłaszcza jak upały i wcale sie tym nie martwie!Sam pije i odkłada butelke więc ja śpie spokojnie....:-):-):-)
Ann pewnie jesteś już szczęśliwą mamą!?Że też mnie ominie takie wydarzenie na bierząco...:zawstydzona/y::-(:sorry2:Jeśli mie to trzymaj się jesteśmy z Tobą myślami!

Daj znac smskiem na holenderski numer jak co....kurcze aż mnie dreszcze przeszły ze wzruszenia!:tak::tak::tak:
Kochane pozdrawiam wszystkie serdecznie,będe znowu jak się dorwie gdzieś do internetu!:cool2:
Paaa....

reklama
czesc dziewczyny
Ann juz pewnie trzyma dziewczynki w ramionach
Aniu udanego odpoczynku ja tez planuje na wrzesien wyjazd mam nadzieje ze mi sie uda i dostane urlop
musze isc bo maly wrzeszczy
napiszcie jak bedziecie wiedziec co u Ann

Dziewczynki Ann już pewnie są przy niej a nie w niej:-D, mamy nadzieję że z Ann i dziewczynkami wszystko w porządku a poród odbył się bez komplikacji. Ach trzeba czekać na informacje

Hej dziewczyny wiecie moze co tam u ANN??
Wykiwala mnie :-D obie mialysmy termin na 29.08 a teraz zostane sama:wściekła/y: No ale jak to sie mowi co 2 glowy to nie 1 :-D:-D:-D wiec miala pierszenstwo.
Sliczna witaj na forum

A my dzisiaj caly dzien ukladalysmy z mama puzzle dla naszej Malej dzidzi.Pogoda nieciekawa wiec co tu robic.

Hej
Ann jeszcze nie urodzila, 9 cm rozwarcia i czeka na skurcze parte, takze mysle za godzinke powinna juz tulic niunieczki :tak:
Sorki ze brak polskich znakow ale chcialam was tylko szybko poinformowac od tesciowej z kompa :-D
Jak bede wiedziec cos wiecej to dam wam znac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry