reklama

Holandia

Rzeczywiście, niesamowita z Ciebie kobieta:) A Twój Nl-owski gin jest nienormalny! Przy tym co miałaś, masz, ptrzechorowałaś...nie dać Ci skierowania na badania???!!! *****, my musimy do POlski jeździć by się leczyć. I niech tylko w POlsce ktoś mi zacznie na lekarzy narzekać!!!!To ich kurna do Holandii zaproszę....Jaki miałaś poziom prolaktyny? Masz tutaj ten wynik? Prawidłowy powinien być do 6,00 -29,90. Mi w pierwszym badaniu wyszło 53,10. Poszłam z tym do gin, a ona po wywiadzie powiedziała, że to niem ożliwe, żebym miała taki poziom, bo bym nie miesiączkowała. Zleciła kolejne, zrobiłam po 3 dniach od poprzedniego i wyszło, że wynosi 33,89. I już na tak niewiele zawyżony dostałam tabletki. jak wcześniej wspomniałam nie musiaąm brac zbyt długo...
Trzymam kciuki za powodzenie.
Może zmień tego gina- idiotę???

reklama
POLAkill me ale nie pamietam jaki poziom prolaktyny.Bardzo wysoki.Gratuluje CVi ze tak szybciutko "zaskoczylas" my teraz staram sie 2 miesiac.Tzn ten jest drugi a ja w okolo polowie cyklu :P
Poza tym Jerry jest po vazwasektomi,czy jak to sie tam pisze wiec moga do moich klopotow dojsc problemy z rybkami.Rybki ida na egazmin na poczatku wrzesnia. ;)

Chciałaś Kindzia-to masz ;) a teraz cierp i oglądaj, bo u mnie nie 3 a więcej fotek. I oczywiście czekamy, co prześlą koleżanki...
Starałam się chronologicznie..Najpierw ślub, potem podróż poślubna a po roku (jak Pan Bóg przykazał) ciąża :)

I końcóweczka, czyli ja-jako ciężarówka w podróży...Mąż, rzecz jasna też jest, bo to baaardzdzooo wazna osoba w moim życiu :)
Okazało się, że za duży plik, więcx wysyłam na raty...

reklama
buu jaki przesliczny brzuszek!!1 tez chce taki!!! ;D ;D ;)
ja wlasnie wrocilam z wakacji skopiuje z watku dla macoch:

witam po lejacych wakacjach w zakopcu...ogolnie bylo swietnie. o 8.30 zaczynalismy ti-chi, puzniej rozmowa na jakis temat i medytacja, w dzien wycieczki, a wieczorem znowu rozmowy i medytacje...mi najbardziej podobalo sie jak wybieralismy swoich aniowlow od samego poczatku wiedziala ktora karte wybrac....pasowala jak ulal do sytuacji ktora teraz mam, wiec moj aniolek czuwa nade mna. na poczatku podchodzilam do tego sceptycznie ale jak sie przekonalam jak to dziala na wlasnej skorze to rewelacja!!!! naladowalam swoje akumulatory 100% pozotywna energia... na czas zajec mialam opiekunke do malego, byla to corka pani u ktorej mieszkalam, maly caly dzien latal po ogrodze(jak akorat nie padalo) i bawil sie fantastycznie. cala noc w pociagu spal wiec nie bylo problemu:) mam nadzieje ze zima rowniez uda mi sie pojechac na takie wakacje
fotki jak mi sie uda wkleje puzniej

prawko zdalam!!!! czekalam 3,5 godz ale sie oplacilo, jechalam jako ostatnia i trafilam na najfajnieszego egzaminatora, zamiast nerwowki wprowadzil fajna atmosfere i mimo ze mialam blad( przy wymijaniu zaparkowanego samochodu na uliczce nie wlaczylam kierunkowskazu) inny by mnie za to oblal powiedzial jeszcze ze mam popracowac nad zmiana biegow, a za to tez oblewaja ze niby na za niskim biegu za duzo jade.
a gdzie jest ten kemping??? bo ja z bydgoszczy to tez pewnie niedaleko mnie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry