reklama

Holandia

Natalya-gratuluje zdanego egzaminu!
Wakacje-super.Tai Chi - miód. Wspaniale, że znalazłaś wewnętrzną równowagę i wyciszyłaś się :)
A teraz czekam na zdjęcia Twojej rodzinki :)
Paulina-nie myśl, że Ciebie to minie. Gdzie Twoje fotki?

reklama
nooooooooooooo [POLA/b] postaralas sie,nie powiem ;D Foteczki fajne i takie bardzo chronologiczne "jak Bog" przykazal ;D U mnie teraz Bog musi przykazac ciaze,zgodnie z chronologia ;)
NATALAYA GRATULUJE !!!! Ja po zdanym egzaminie pocalowalam sobie egzaminatora .A co??? Wolno chyba heee??
Fajne wakacje mialas,ciesze sie ze sie odstresowalas,bedziesz sie teraz dzielic z nami dobrym humorem i przetrawamy zime w dobrej kondycji. :laugh:

Hejka Holederki,

chwillowo nie mam mozliwosci korzystania z internetu, gdyz pojeba** multikabel twierdzi ze zalegam im 3 euro i mnie odcial, teraz czekam kiedy sie dolicza ze wsio jest poplacone i na nowo bede mogla serwowac po necie.
U mnie spoko, malenstwo daje juz tak popalic ze wczoraj to sie poplakalam przed pojsciem spac....nie wiem jak tu jeszcze dam rade te 9 tygodni....gdyz sila mego malenstwa jest z dnia nadzien extra mocniejsza. Zaczely sie juz problemy ze spaniem, a zmeczona jestem 24/7......zostalo mi tylko odliczac dni i cierpliwie czekac. Ale dam rade.
Kiniu- zycze jak naj, naj w staraniach,
Pola- fotki cudne, przystojny ten Twoj Maciek ;)
Natalia- gratulacje przeogromne zdania prawka-wiem po znajomych jak ciezko w Bydgoszcze sie zdaje..... A ten caming jest kolo miejscowosci Pakosc, oto link: http://www.campingpakosc.nl/dutch/index.htm

Pozdrawiam i buziaki sle, mam nadzieje ze szybko bede miec okazje sie odezwac ::)

hellooooPAULINA wrocilas z wakacji i ciezko powiedziec wypoczeta i usmiechnieta jak pierworodna daje tak w kosc :laugh: Nic sie nie martw odbijesz sobie za 20 lat jak dzidzia sie wyprowadzi.Ale mamy nadzieje ze mials fajny czas z rodzinka w PRLu i czekamy na Twoje fotki !!!!!
Bo np spotkamy sie na autostradzie.Bede Cie wyprzedzac i nie bede wiedziala ze to TY??????

Dziewczęta, pędzę do Polski i nie ma mnie do następnej niedzieli. Pozdrawiam Was gorąco.
Paulina-cierplwiości życzę :) Na kiedy konkretnie masz termin?
Do napisania.
Pola

hey dziewuszki
jak tam zycie wam plynie w oczekiwaniu na potomstwo??
normalnie moje zycie teraz toczy sie naokolo malej Jazzybelle w sumie juz nie taka mala bo paczek wazy 5 kg i dluga na 56,5 cm
a ma dopiero ponad miech.ale rozwija sie prawidlowo i juz tak bardzo w kosc nie daje nam jak bylo na poczatku:)
a to moj cycowo-mlekowy wampirek
P8100004.jpg

pozatym widze ze wakacje sie paniom udaly:)i egzaminy tez:)gratulacjeeee
PAULINKA kochana co u ciebie?mama znowu z toba?i nie martw sie jakos zleca ci te ostatnie tygodnie.mam nadzieje na msn zlapac ciebie wkrotce
aha i poszukuje jakiegos mieszkanka w hilversum jakby ktoras z was miala przypadkiem jakies namiary to bardzo ladnie prosze o poinformowanie mnie:)
z gory dziekuje i pozdrawiam

witamy witamy nowa kolezanke :laugh: Nie mysl sobie ze jestes tu calkiem anonimowa.
Text z gratulacjami na msn Pauliny zdradzil Cie ze masz dzidzie!!!!!! ;D GRATULUJE
co do mieszkania nie pomoge :P

reklama
Hejka holederki,

powiedzcie mi jak tu nabrac sily bez picia kawusi, bo jak zjem cosik slodkiego to cukier w gore i lepiej od razu ale za to mala jest tak energiczna ze hoho ::)
Kinga- jak tam starania i tak co porabiasz, pracujesz czy jak ja kurka domowa ;)
Natalia- zaniedbujesz nas
Olus- sorki ze sie nie odezwie, mialam u siebie rodzicow i jakos nie wypadalo na kompie przesiadywac, a po drugie mnie juz coraz ciezej, kregoslup to jak u babusi, plus rwa kulszowa.
Co do mieszkanka to polecam Wam wertowac wszystkie gazetki jakie sa z waszej miejscowosci, bo na odleglosc to nic nie jestem w stanie pomoc, no chyba ze pomuc z mieszkaniem w mej miejscowosci...a bym sie ucieszyla majac tu Was :) Cudna ta Wasza mala, malowana, i takie sliczne duze oczka ma :)

Wczoraj mialam wizyte u poloznej, wymacala brzusio i powiedziala ze malutka ma juz glowe u dolu, cieszy mnie ta pozycja i mam nadzieje ze jej juz nie zmieni, co do znieczulenia to moga podac w domu zastrzyk z pochodna morfiny ale to idzie do krwi wiec jestem przeciwna a zewnatrzoponowe to tylko wykonuje sie w szpitalu, tak wiec daje rade sama i tyle. Bo nie bede dziecka i siebie szpikowac narkotykiem.

Po wolutku bede wstawiac jakies fotki wiec bez krzyku prosze ;D
To z tesciem nad jeziorkiem, kluci sie ze ma mniejszy ode mnie brzusio ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry