reklama

Holandia

paulina juz lada moment:) ale teraz to sie bedzie dluzyc i dluzyc....
jak pomysle ze juz niedlugo bede leciec samomlotem to sie trzese, co chwile jakies wypadki, terrorysci:) normalnie ma schizy czy nie zrezygnowac....no i ciekawe jak maly zniesie podroz...ciekawe tez jak maly zniesie podroz.
maly przez ostatnie pare dni jakis dziwny sie zrobil, chyba dlatego ze tata przyjechal i byl zazdrosny o mnie, normalnie ejden wielki krzyk... w glowe bylo mozna dostac i w dodatku w nocy nie mogl spac, tylko sie wiercil, wstawal i poplakiwal.

reklama
Paulina my sie staramy chyba nie za ostro bo bo znow @ przyszla.I to jaka !!!!!!!!! :P jak by na caly rok na zapas.ja kolezank droga pracuje sobie calkiem lekko i przyjemnie,choc znam lepsza rozrywke.Poczatkiem wrzesnia Jerry idzie na rybki terst i wten wlasnie dzien macie pasc z rozancem na kolana i modflic sie o cala armie.Wklejaj wiecej zdjec !!! Powiedz tesciowi ze brzuchol macie TAKI SAM WIELKI ;D z szansa na twoj wiekszy w krotszym czasie ;)
Natalaya a gdzie sie "przelatujesz" Wytlumacz malutkiemu ze tatus jest OK ;D

ja sie przelaruje do turcji trafila mi sie super okazja bo kolzeanka miala juz dawno wykupione wakacje i to dla wiekszej grupy, ale jej maz nie dostal urlopu i jest wolne miejsce, maly jedzie za darmo a ja place 600zl z w tym jest jedzenie i wycieczka wiec ciezko bylo odmowic:)
kindzia jak ten okres byl jakis dziwny to moze doszlo do zaplodnienia?? ja raz tak mialam, okres sie spuznial 2 tyg a puzniej to jakby kawalki czegos ze mnie lecialy, bolalo jak cholera i trwalo strasznie dlugo, chyba jajeczko sie nie utrzymalo, no a w nastepnym miesiacu juz nam sie udalo:) trzymam za was kciuki!!!!!

NATALAYA okres jak powodz we Wroclawiu w 89.Ale wczoraj prawie zanikl do zupelnego zera.Dzien przed okresem bolal mnie brzuch,a okres pojawil sie dopiero nastepnego dnia(troche to bez sensu napisalam ale niech bedzie :P ) Nie wydaje mi sie zebym byla w ciazy.Tempeatura tez normalna.
Baw sie dobrze kochana w Turkaje ale gradka Ci sie trafila.aaa Przyslij kartke !!

ja strasznie mam ochote gdzies sama pojechac, jakis weekend w spa...dobra ksiazka, relaksujaca muzyka...potrzebuje tego...no ale to jest do zrealizowania, tylko nie w najblizszym czasie:(

Ola- a jak tam u Was, mala juz pozwala Wam sie wyspac? Daj znac jak sie rozwija, ja juz dostaje na glowe myslac o porodzie i malenstwie naszym ::)
Natalia- wiec pozostaje mi tylko zyczyc Tobie milego wypoczynku, sloneczka, przystojnych "cial" ;D
Kinga- nigdy nie mow nigdy, a noz widelec i moze sie Wam udalo. Ja pamietam moje mierzenie temperaturki, zawsze rano przed wyjsciem z lozeczka dowcipnie, i w ostatnim cyklu juz nie spadla temperaturka po owulacji tylko caly czas byla powyzej 37.... doszly do tego bolesne piersi a po miesiacu az do 4 okropne wymioty......Oj poczekamy i zobaczymy jak to bedzie z Toba :)
Pola- pewnie jeszcze w Polsce na wakacjach....a ja w niedziele sie wybieram z Emilem i tesciami w odwiedziny do rodzinki do Barendrecht, po drodze mamy jeszcze zwiedzac Rotterdam ::) Tak blisko i zarazem daleko, ale jeszcze sie spotkamy :)

reklama
Hejka Panny Holenderki
Wczoraj wróciłam i właśnie nadrabiam zaległości w czytaniu forum :) Nazbierało się trochę tego. W POlsce poszaleliśmy z zakupami dla Majki. W 1 sklepie spędziliśmy ponad 3 godziny, kupiliśmy prawie wszystko z listy nizbędnej. W sumie 103 pozycje :) Przez nasze zakupy zawiesiła się kasa fiskalna, która była przygotowana na wydrukowanie 30 pozycji, a nie jej trzykrotności ;) Ludzie w kolejce za nami nie byli zachwyceni. Zrezygnowaliśmy więc z paragonu i dostaliśmy wydruk zakupów z drukarki na 4 i 5 strony formatu A4 :) Wyszliśmy lżejsi o 2400 zł. ale w Holandii byłoby drożej i nie dalibyśmy rodakom zarobić.
Paulina-a może zostawicie teściów na pół godziny i wpadniecie do nas na kawke? My w sobotę robimy imprę dla Maćka kolegów z pracy, ale myślę, że po południu będziemy już w formie towarzyskiej:)
Kinga-ja co miesiąc myślałam, że jestem w ciąży. Dostawałam już pierdolca (za pzreproszeniem) na tym punkcie, więc dobrze, że Ty podchodzisz do tego zdroworozsądkowo.
Ola-gratuluję córeczki.
POzdrawiam wszystkie Laseczki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry