reklama

Holandia

My na dobra sprawe staramy sie dopiero 2 miesiac.Nie liczac miesiaca zaraz po operacji "kuleczek" Ale wczoraj Jerry zasugerowal mi zebym moze nozki wywalila na sciane.Tylko przez jak dlugo musisz tak lezec?? Cholercia sama nie wiem ???
Ale znajac moje szczescie to bedzie tak: w marcu lecimy do Austrii na narty wiec ja pewnie wtedy dowiem sie ze zaciazylam i moje deski bede musiala pozyczyc tesciowce,a sama z lornetka na tarasie a tego NIE PRZEZYJE.Moj zdradziecki maz juz sie smieje i rogi mu rosna gdy wyobraza sobie taka sytuacje >:D >:D
Zakupy mialas POLA ZE ho ho !!! Ale fajnie ze masz juz wszystko.Miejmy nadzieje ze my tez za niedlugi wybierzemy sie na taaaaakie zakupy ;)
PAULINA moja temperaturka dowcipna 36,7 czyli rybki sie obijaja.Chyba bede musiala pogonic gadzine.
NATALAYA przyslij malego do mnie UPSem i jedz sama na wakacje :laugh:

reklama
Hejka Pola, bardzo sie ciesze ze wakacje i zakupki udane- ja rowniez kupowalam w Polsce z uwagi na ceny, a juz szczegolnie ma mama, ktora kupila 95% ubranek ( no ba, polska babcia ;)). Co do kawusi to ja bardzo chetnie ale naprawde nie wiem jak to bedzie, aha no i jedziemy tam w niedziele. Dam Tobie jeszcze znac na prywa jak cosik sie dowiem.
Kinius, spokojnie, ja sie tak stresowalam ze nic a nic nie wychodzilo, a trzymanie pupy w powietrzu uwazam po fakcie za glupizne. Co ma byc to bedzie, ja np. zaskoczylam po 5 miesiacach staran, kiedy moj mial juz dosyc sexu na rozkaz ;D :P

kinia ja w ciazy na nartach bylam...i dojechac na te wakacje nie zdazylam a juz zachorowalam, tak wiec rodzinka caly tydzien szalala na nartach a ja w lozku:)
musze sie pochwalic ze jutro ide na pierwsza w zyciu rozmowe w sprawie pracy:) jestem dumna ze tak sybko ktos sie odezwal:)
pola zakupy niezle udane mialas:) oj bym nie chciala stac za kims w kolejce kto takie zakupy robil:P

NATALAYKA jak wysoko bylas w ciazy i na nartach?? Ja boje sie tego ze przez to ze jestem "normalna inaczej" w srodku bede musiala uwazac.Juz teraz gin holenderski powiedzial mi ze bede rodzic w szpitalu,a wiesz jak tu podchodza do ciazy
POWODZENIA KOCHANA !!!za pierwsza wyplate stawiasz piwko

ja bylam w 4 miesiacu w tym samym czasie na nartach byla tez maxima(???) nie opamietam jak ma na imie, ale ona tez w4 miesiacu i pokazywali jak niezle na nartach szalala

Natalia- zycze powodzenia na rozmowie.....podchodz do niej bez stresiku i na luzie-badz naturalna ...... oj dasz sobie rade :)
Kinga- ja czytalam ze w ciazy nei jest wskazane przebywanie na duzych wysokosciach, i sport to w miare rozsadku. Jesli nie bedziesz robila zednego salta itp ;D to baw sie dobrze, aha i pamietam ze w ciazy nie mozna w szybkim tempie zmieniac wysokosci ( powyzej 1500 m.n.p.m. ) bo zmiana cisnienia grozi odklejeniem lozyska , tym bardziej ze Twoj organizm jest przyzwyczajany do niskiego cisnienia w Holandii. Kurka, wiecej namocilam niz doradzilam-sorki ::)
Pola- wiadomosc doszla, wiec tylko czekac do niedzieli ;)

Natalya-powodzenia na rozmowie!
Kinga-narty na spoko. Moja szwagierka byla w 3 miesiacu i luz. Oczywiście masz uważać i nie szaleć, tylko relaksacyjnie, pływająco w dół...
Paulina-czekamy spokojnie w niedzielę. Dajcie wczesniej telefonicznie znać, żebyśmy się "ogarnęli" ;)
Mam językowego doła. Nie rozumiem i nie mówię, i wiem, że to moja wina, bo się zupełnie nie uczę...DUPA!

reklama
A ja cholera, jakaś taka ostrożnie bojąca jestem. Adrenaliny nie lubię. Znaczy np. nie obawiam się bandytów. Na spoko wchodzę w tłum chuligańskich wyrostków, można mnie zamknąć w klatce z zabójca, gwałcicielem i pewnie to oni będą prosili, by ich wypuścić, a już szybkiej jazdy na nartach, nurkowania (głębokiego, choć to nie ma znaczenia), wspinaczki (czytaj chodzenia po górach, gdzie jest ciutek niebezpiecznie) i wielu innych już się boję. Ale kurna robię to wszystko. Klnę przy tym, na czym świat stoi. Mój grzeczny i dobrze wychowany, niesprwaiający nigdy kłopotów wychowawczych małożonek o mało nie osiwieje...Luzuj Kinga z tym szaleństwem biały, bo Małe (jak będzie) ważniejsze-sama wiesz.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry