• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Ma-Rita, wiesz, no bardzo chetnie :) nawet juz kiedys cos tam znalazlam.. ale oczywiscie nici z tego. A moze znasz jakies adresy makelaardij w hillegom? Wiesz, wszedzie zadaja od nas nie wiadomo jakich dochodow.

reklama
zerknelam wlasnie na te stronki, dziekuje. Rzeczywiscie ladne to mieszkanie, ale do tego 925 dojda jeszcze oplaty. Nie stac nas na takie, niestety.. :( Moze jak ja zaczne pracowac, oprocz meza, ale to bedzie nie wczesniej, niz za 1,5 roku.. Beznadziejna sprawa.

Drogie Ma-Rita i Tulipanek,
najprawdopodobniej moj maz przyjezdza na weekend z holandii :tak: :happy2: :-), wiec bedzie mogl Wam wziac obrazki dla maluchow, ktore juz zakupilam dla Was. Tulipanku, czy dalabys rade podjechac do Vlaardingen po nie?to jest rzut beretem od rotterdamu. a Ty, Ma-Rita , w jakim miescie mieszkasz?
Ja jak zwykle nieprzytomna:sorry2:
Tak,tak podjade,nie ma sprawy,jak chcesz to daj mi numer na priv to zaraz jak przyjedzie to zadzwonimy i podjedziemy.
Aneta!!nareszcie kobieto,odezwalas sie.
Pozdrawiam i wlize tu wieczorem,bo teraz przelotem;-)

Toola, wzielo mnie konkretnie z ta nauka czytania. Moja Mala ma roczek i mam poczucie, ze zmarnowalam 12 miesiecy !! :baffled::sorry2:;-)
Ma-Rita, ciagle zapominam poprosic meza o te dane do przelewu. Mam nadzieje, ze jutro w koncu to zrobie ;)
Tulipanek, maz wraca do holandii 18go lutego, dam Ci znac na priva.
Buziaki, dobranoc!!

Witam Was:happy2:
Sencilla mój mąż ma duże mieszkanie: salon, 3 pokoje (duży, średni, mały), przedpokój, łazienka, ubikacja oraz kuchnia, ale wynajmuje je ze znajomym.
Witaj tulipanku:-D:happy2::-D:tak::-).

Aneta, ale to chyba nie jest tak strasznie duzo 1000 euro za takie mieszkanie? Chyba ze to jest 2000, bo nie zrozumialam jasno chyba.. Nas juz to poszukiwanie mieszkania wykancza.. :baffled::rofl2:

No wlasnie, 1000 Euro za taki apartamencik i to w Hadze (jesli dobrze pamietam) to baaaardzo tanio :tak: Ja dwa lata temu placilam w Amsterdamie 850 Euro za dwa pokoje (jeden duzy z wneka, drugi mniejszy)+ kuchnia+ lazienka +balkon. Dzielnic raczej taka sobie, ale nie najgorsza i blisko centrum.
Chyba, ze maz placi 1000 i kolega 1000.

reklama
Witaj Ma-Rita:laugh2:
Razem płacą 1000e. Może to nie dużo, ale nas nie stać na mieszkanie za 1000e, więc szukamy mniejszego a tańszego. Myślimy o mieszkaniu max 2 pokoje na początek, a później zobaczymy. Zapomniałam dodać, że balkon także jest.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry