• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Tulipanku, strona primamakelaars.nl mi sie nie otwiera, natomiast na stronie primamakelaar.nl sa adresy samych drogich biur... Ceny zaczynaja sie od 1350 euro.. chyba ze nie umiem szukac... :baffled::zawstydzona/y:

Ja w Rotterdamie:eek:
Widzialam reklame primaa mak. ostatnio i najnizsza cena za 50 m byla 395 euro a tak przecietnie sa w granicach 500-750 euro a za 950 i za 1200 sa takie wypasione mieszkania z videofonem ponad stumetrowe.

Tulipanku, a czy ten prima makel. ma mieszkania tylko w rotterdamie, czy w amsterdamie i okolicach sa rowniez? Na ich stronce( ktora ja znalazlam) sa odnosniki tylko do innych, "wypasionych" makelaarow. A oni sami cos maja? Nie moge sie w ich stronie polapac.

Ja znam tylko z Rotterdamu,ale zaraz zobacze na stronie .Byla jeszcze taka stronka z mieszkaniami,ale nie moge sobie nazwy przypomniec,za zadne skarby,wyleciala mi na amen z glowy.

dzieki Tulipanek!! Moj maz chce tam dzwonic jutro, dobrz by bylo jakby znal wiecej szczegolow. Oni dzialaja tak jak kazdy makelaar? czy sa jacys "specjalni" ?:) to oni wynajmuja te tansze mieszkania, np. do remontu, tak?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry