Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Heja Kobitki
Paulina-spoko. Ja mam położną jutro, więc będzie o czym poplotkować W piątek siedzę i czekam na wózek, więc od 13.00 włączę kompa i czekam cierpliwie.
Kindzia, jak masz chwilkę, to zapraszamy na konferencję
Zdrowia życzę nam, dzieciom i rybkom
Pola dostalam powiadomienie na emalie o Twoim liscie,ale nie moge go znalesc na watku!!! O ktorej ten skype?? Chetnie sie przylacze,ale niestety do 17 jestem w pracy
Patrz w dół. Ja widzę mój post pod Twoim.
Kurcze, ma z Pauliną, to się w domu lenimy. A Ty biedactwo pracujesz...Zaproponowałam 13.00, nie wiem jak Paulina, bo sie jeszcze nie odezwała. Widzę, jednak, że Tobie póxniej pasuje. Trudno mi powiedzieć jak jutro. Ja mam wolne do 17.00, bo potem przyjeżdża mój małżonek z pracy i poświęcamy sobie (te ostatnie tygodnie swobody, bez płaczu i wrzasków Poza tym, staramy się w wolnych chwilach robić ostatnie zakupy, a wpiątekowe wieczory sklepy otwarte, więc wyruszymy gdzies najprawdopodobniej. Jesli nie, odezwę się.
A Ty Paulina, kiedy mogłabyś po południu pogadać?
Kurcze, teraz ja mam to samo Kinga. Znaczy powiadomiono mnie, ze jest nowy post od Ciebie, a ja nic nie widzę.
No i oczywiście wypadło mi coś w piatek....Ky=urna, zupełnie zapomniałam, że...MAM URODZINY!!!! hihihihi.
Czyli wieczór zajęty. Paulina, bede wolna dzisiaj po powrocie od położnej, czyli ok. 12.00. Jak znajdziesz chwilkę to włacz kompa.
Pola doszlam do tego gdzie te listy sa.na samej gorze pokazuje nicki dziewczyn i kiedy pisaly.Pod ostatnim nikiem jest pomarancziwa map i tam musisz wejsc.Ehhhhh do dupy to BB teraz
Nie martw sie, jak wroce od poloznej to wejde na skajpika, a wieczorem za to polece na koopavond-poku jeszcze moge chodzic
A konferencyjke zrobimy sobie w innym dniu, i tesik bedzie dobrze .
Kinga- ja sie juz przyzwyczajam powolutku, ale pierwsze dni to tylko ku**walam na to forum
Dziękuję kochane Kobietki za życzenia.
Właśnie odpoczywam przed kompem po sprzątniu (zamiast porannej gimnastyki).
I za chwilkę biorę się za przygotowanie jakiegos wykwintnego obiadku na wieczór. Nawet do kanjpy mi się nie chce na kolacje iść....jejku, stara cipa się robię...
Przed kwadransem przywieźli nam wózek dla Mai (niestety w pudełku, więc poczekam z rozpakowaniem na męża, bo pieruńsko ciężkie.
To na razie, wracam do garów