PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Hejka,
cosik mi sie zdaje ze musimy sie spotkac na skajpiku, to wtedy Wam objasnie o co "loto" z tymi papierkami i zareczynami dokladnie ;-)
A co do odwiedzin to jak najbardziej zapraszam, jakie ciasto mam upiec,hmm ?
------------------------
Ja jak na razie jestem robiona w konia przez moja wlasna macice, wczoraj mialam regularne co 10 minut skurcze, a ze nie bolalo to pomyslalam ze pojde spac a jak sie rozkreci to na bank sie obudze, no i sie obudzilam dzis rano....falszywy alarm jak zwykle. Policzylam ze jak przenosze te 2 tygodnie to moja mala sie urodzi w swieto zmarlych a ta data mnie nie bawi
. A co do lewatywy to nie robia tutaj, ale nie wiem jak jest w kraamhotel
.
-------------------------
Ja tylko raz jednemu odmowilam i nie zaluje, mam teraz Emiela, i mimo zlych i dobrych dni razem nie wyobrazam sobie zycia bez niego. A te 2 lata co razem mieszkamy stworzyly z nas juz rodzinke,ktora na dniach bedzie w komplecie.
A ja jeszcze nie slyszalam jak to Natalia poznala swego meza, no i gdzie sie odbyl slub......a ciekawska ze mnie koza ;-)
cosik mi sie zdaje ze musimy sie spotkac na skajpiku, to wtedy Wam objasnie o co "loto" z tymi papierkami i zareczynami dokladnie ;-)
A co do odwiedzin to jak najbardziej zapraszam, jakie ciasto mam upiec,hmm ?
------------------------
Ja jak na razie jestem robiona w konia przez moja wlasna macice, wczoraj mialam regularne co 10 minut skurcze, a ze nie bolalo to pomyslalam ze pojde spac a jak sie rozkreci to na bank sie obudze, no i sie obudzilam dzis rano....falszywy alarm jak zwykle. Policzylam ze jak przenosze te 2 tygodnie to moja mala sie urodzi w swieto zmarlych a ta data mnie nie bawi
. A co do lewatywy to nie robia tutaj, ale nie wiem jak jest w kraamhotel
.-------------------------
Ja tylko raz jednemu odmowilam i nie zaluje, mam teraz Emiela, i mimo zlych i dobrych dni razem nie wyobrazam sobie zycia bez niego. A te 2 lata co razem mieszkamy stworzyly z nas juz rodzinke,ktora na dniach bedzie w komplecie.
A ja jeszcze nie slyszalam jak to Natalia poznala swego meza, no i gdzie sie odbyl slub......a ciekawska ze mnie koza ;-)
, zaczal przychodzic co dzien ale jakos nic sie nie rozkrecilo. Ja wrucilam do Polski aby skonczyc szkole i staralam sie ulozyc sobie zycie, majac go caly czas w sercu. Gdy wrucilam po roku, to bylam pewna ze o mnie nie pamieta, a on caly czas czekal, jak tylko sie dowiedzial ze jestem to sie potoczylo szybciutko....po 1.5 miesiaca zamieszkalismy razem i tak mieszkamy :-) .
Skad jestes z Polski?? Taka czysta ciekawosc ;-)