reklama

Holandia

No z tym basenem to jest tak, ze mozna rodzic w szpitalu co ma przystosowane pomieszczenie do tego,a jest malo takich szpitali, ja mam najblizszy w Amsterdamie lub Kraamhotel w Den Helder, ale mozesz wypozyczyc od firmy ktora sie bedzie Toba opiekowala po porodzie basen ktory bedzie stal w sypialni kiedy bedziesz rodzic. Bo tak jak Kinga juz napisala porod w basenie w szpiatlu to koszty, tutaj za wszystko sie placi.
A co do szpiatla, to sie pytalam dzis na wizycie, przyjezdza sie na 2-3 godzinki przed porodem i wychodzi w 2-3 godzinki po :baffled: .
Ja natomiast sie dzis dowiedzilam ze moje malenstwo bedzie pomiedzy 3000-3500 gram, czyli norma krajowa, i jesli nie urodze to mam sie zjawic w nastepny wtorek, a wtedy bede juz w 40,6 tc czyli czeka mnie pierwsze sprawdzanie rozwarcia-nono :laugh2: . W ogole to byl ze mna moj przyszly tesciu na wizycie, gdyz do przychodni mam 5 km, wiec mnie zawiosl, i wszedl rowniez na badanie, wyobrazcie sobie jego ciekawskie badania, czy wszystko dobrze, a serduszko, a tetno..itp. :-) Oj dziadzia z niego bedzie super :-D .

Hej, co do skajpa to jak najbardziej sobie bym pogawedzila, jutro bede miec caly czas wlaczony wiec dzwon Pola jak tylko bedziesz miec czas, a nasza nowa kolezanke rowniez zapraszam, moj nick to : chillengirl , Kinga a Tobie kiedy pasuje?
Natalia- Ty jedyna jeszcze nie gawedzilas z nami, moze i Ty dolaczysz?

reklama
Witam ponownie:-)co do skype to z mila checia ale najpierw musze zakupic sprzet do rozmawiania bo moj z polski zawiodl ale jak tylko zakupie to z mila checia umowie sie z wami na pogaduszki:-)a co do pytan to juz sobie pare zapisalam na kartce i jak tylko bede u lekarza to napewno sie zapytam.i jak juz wczesniej pisalam naprawde bardzo sie ciesze ze was znalazlam bo odrazu lepiej mi sie zrobilo na duszyczce i caly czas dusialam w sobie moje leki a teraz nawet bardziej sie otworzylam przed moim chlopakiem i rowniez zostalam mile zaskoczona z jego strony i doszlam do wniosku ze jednak czasami warto otworzyc usta i powiedziec co boli i niepokoi a ja zawsze chcialam byc silna Zosia samosia a tak chyba sie nie da bo przychodza w zyciu takie chwile ze trzeba sie zlamac i pokazac swoj slaby punkt.wiec jak tylko bede juz mogla sie z wami zkontaktowac na skype to napewno zrobie to w ekspresowym tempie...a pochodze z okolic szczecina dokladnie z gryfina to male miasteczko polozone jakies 30km od szczecina i tam mieszkalam od dziecka a od 6lat sama,wiec jako dziecko praktycznie potrafilam zadbac o siebie i dom to chyba dam rade zadbac rowiez dobrze o swojego maluszka;-)

No, co Ty, Kinga? To mój domowy. 180 to kierunek do Barendrecht, a reszt to numer. Cholera wciąż ten sam, od kiedy zamieszkaliśmy w Barendrecht. Dom zmieniliśmy, ale telefon nie. I przed chwila dzwoniła teściowa z Anglii. Slę Ci na priva komórę, ok?

Paulina, rozmawiałam z Kingą. Ten tydzień ma wolny i jesteśmy wstępnie umówione na plotki na skypie na jutro o 15.30. Wchodzisz w to?? Ja w każdym razie czekam na Was dziewczęta o rzeczonej wyżej godzinie :)
POzdrawiam i idę wkładać obiad na talerze. dzisiaj kalafior ;-)

Jejciu, wpadlam i tutaj postekac.....Rypie mnie jak nigdy dol kregoslupa, plus srodek plecow, podbrzusze jak przy najgorszym okresiku, i miewam skurcze. Wiec albo sie rozkreci i jutro Wam oglosze dobra nowine albo sie "osram" z bolu :eek: :wściekła/y: . Nawet termofor z goraca woda nie pomaga na plecki :no: .
Spadam do wyrka, jutro uslyszycie co i jak :eek:

reklama
O, jej, Kochana, może już się zaczęło. Byłabyś kobieto, wśród nielicznych 5%, które urodziły w terminie. Trzymam mocno kciuki. Bądź dzielna!! Czekam na wieści.
Buziaki i uściski

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry