PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
No z tym basenem to jest tak, ze mozna rodzic w szpitalu co ma przystosowane pomieszczenie do tego,a jest malo takich szpitali, ja mam najblizszy w Amsterdamie lub Kraamhotel w Den Helder, ale mozesz wypozyczyc od firmy ktora sie bedzie Toba opiekowala po porodzie basen ktory bedzie stal w sypialni kiedy bedziesz rodzic. Bo tak jak Kinga juz napisala porod w basenie w szpiatlu to koszty, tutaj za wszystko sie placi.
A co do szpiatla, to sie pytalam dzis na wizycie, przyjezdza sie na 2-3 godzinki przed porodem i wychodzi w 2-3 godzinki po
.
Ja natomiast sie dzis dowiedzilam ze moje malenstwo bedzie pomiedzy 3000-3500 gram, czyli norma krajowa, i jesli nie urodze to mam sie zjawic w nastepny wtorek, a wtedy bede juz w 40,6 tc czyli czeka mnie pierwsze sprawdzanie rozwarcia-nono
. W ogole to byl ze mna moj przyszly tesciu na wizycie, gdyz do przychodni mam 5 km, wiec mnie zawiosl, i wszedl rowniez na badanie, wyobrazcie sobie jego ciekawskie badania, czy wszystko dobrze, a serduszko, a tetno..itp. :-) Oj dziadzia z niego bedzie super
.
Hej, co do skajpa to jak najbardziej sobie bym pogawedzila, jutro bede miec caly czas wlaczony wiec dzwon Pola jak tylko bedziesz miec czas, a nasza nowa kolezanke rowniez zapraszam, moj nick to : chillengirl , Kinga a Tobie kiedy pasuje?
Natalia- Ty jedyna jeszcze nie gawedzilas z nami, moze i Ty dolaczysz?
A co do szpiatla, to sie pytalam dzis na wizycie, przyjezdza sie na 2-3 godzinki przed porodem i wychodzi w 2-3 godzinki po
. Ja natomiast sie dzis dowiedzilam ze moje malenstwo bedzie pomiedzy 3000-3500 gram, czyli norma krajowa, i jesli nie urodze to mam sie zjawic w nastepny wtorek, a wtedy bede juz w 40,6 tc czyli czeka mnie pierwsze sprawdzanie rozwarcia-nono
. W ogole to byl ze mna moj przyszly tesciu na wizycie, gdyz do przychodni mam 5 km, wiec mnie zawiosl, i wszedl rowniez na badanie, wyobrazcie sobie jego ciekawskie badania, czy wszystko dobrze, a serduszko, a tetno..itp. :-) Oj dziadzia z niego bedzie super
.Hej, co do skajpa to jak najbardziej sobie bym pogawedzila, jutro bede miec caly czas wlaczony wiec dzwon Pola jak tylko bedziesz miec czas, a nasza nowa kolezanke rowniez zapraszam, moj nick to : chillengirl , Kinga a Tobie kiedy pasuje?
Natalia- Ty jedyna jeszcze nie gawedzilas z nami, moze i Ty dolaczysz?
. Nawet termofor z goraca woda nie pomaga na plecki
.