• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

No ja podobnie jak Iskierka nigdy nie kierowalam sie tabelami zywieniowymi. Kuba zawsze jadl ile chcial. Pamietam tylko ze jak skonczyl 6 misiecy to lekarz zalecil podawac mu jedno zoltko ugotowane na dzien i jadl przez pewien czas z checia a teraz jak widzi a nawet czuje jajko to go dzwiga hehe
Iskierka pisalas o kapuscie ja jak byl malutki to tez unikalam ale moj Kuba ogolnie ma spora niedowage a jedna z rzeczy ktore lubi najbardziej terazto kapusta. Uwielbia czerwona, biala, kiszona w kazdej postaci zje a fasolka po bretonsku tez nie pogardzi o lubi wzdymajace potrawy i ostre po mamusi hehe

reklama
Ania, ales dala ostatnia fotke na FB :)

ja podobnie jak Ania, dlugo cyc, pozniej kleik ryzowy, a pozniej zupki, ale zawsze gotowalam sama i.. zbytnio sie tymi wszystkimi wytycznymi nie przejmowalam ;)
po prostu co male chcialy jesc, to jadly, unikalam jedynie soli i pieprzu w ich porcjach.
jutro wybieram sie z Lilusia pierwszy raz na basen, na plywanie dla maluszkow, z kolezanka i jej 4-mies. synkiem. Mysle, ze Lila polubi wode, po mamusi ;)

Ania, wiesz co dzis Tosia wieczorem? "Dzieki Ci Panie Boze za Ernesta!" :D

Ostatnia edycja:
Witam

Anetka milego odpoczynku.:tak: U nas pogoda w miare:tak:

Anp juz rok ,jak to przelecialo:szok::tak:

Iskierka meczace jest to czekanie,ja juz tez licze a jeszcze mam troche czasu:tak:
Hague ja dawalam sloiczki a pozniej sama gotowalam raz na dwa dni:tak: Teraz tez mam taki plan:-)
Sencilla ja mam uraz z dziecinstwa do mleka koziego:sorry2:
Madziu ja zrozumialam ze jedziecie do ikei:sorry2:i sie rozgladalam za polka z brzuszkiem:-D ale bylo tyle ludzi ,ze to by musial byc cud...

Zjadlam sniadanko ,ide pranie wlaczyc itp:tak:

karola82 w weekendy zawsze tam w ikei jest kupe ludzi :) ale jeśli chcesz zobaczyc polke z brzuszkiem to zapraszam, jak bedziesz sie wybierała w moje strony :) hehe

ide konsumować śniadanko ;)

Dzien dobry.
Ja wciąż czekam i czekam i zaczynam się stresować. Moj lekarz idzie od 7 lipca na urlop i chcialabym zdążyc z porodem:-( A tu jak na razie lipa....
Gdybym chociaż umiala chodzić, to wybralabym się na spacerek, a mnie boli spojenie przy każdym ruchu....
Wczoraj ani siedziec, ani stac ani lezec... masakra

Ja sobie urzadzilam godzinna drzemke a teraz zmykam do mamy wlosy farbowac.

Mam pytnko do mam ze staryszmi dziecmi. Moj Kuba ma urodziny za 1.5 tygodnia i nie wiem co mam przygotowac na urodzinki do szkoly. Moze ktos mi pomoze?

reklama
My już po dzisiejszych pierwszych zajęciach w Speel-o-theece. Janek na początku był lekko zawstydzony i onieśmielony innymi dziećmi, ale potem się rozkręcił:-D Sporo zabawek tam mają, dzieci w różnym wieku, a na koniec było czytanie bajek. Nie wiemy ile tu zostaniemy w NL, ale jeśli troche to przynajmniej już za wczasu osłucha się troche z językiem...no i zacznie oswajać się z innymi dzieciakami. Mama też zadowolona, także będziemy chodzić:tak:

foto 2.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry