reklama

Holandia

U mnie, dzięki Bogu, przespana (prawie w całości)dzisiajsza noc i czuje się o niebo lepiej.Miałam co prawda bóle, ale w końcu z przodu, w brzuchu, nie na plecahc i takie to mnie ciesz ą, a nie martwią.
Ubawiłaś mnie Paulina z tą Swoją małą Syrenką :)
Jak znajdziesz chwilkę na skypa, to daj sygnal, włącze kompa i poplotkujemy.
Sciskam mocno

reklama
Co jest Holenderki? Co to za cisza?
Kinga, zmilkłas kobieto. Odezwałabyś się czasem do koleżanek.
Toola pewnie w POlsce się byczy.
Natalya przejęta pracą...
Paulinę rozumiem-wejście w rolę matki Małej Syrenki to nic łatwego...
U mnie cisza przed burzą. Czasem czuję się jakbym miała rodzić, czasem jakby miało to trwać jeszcze wieki...
Paulina-nie dzwonię bojąc się, żeby Cie nie obudzić (albo Amelki). Ja jeszcze w domu, więc jak znajdziesz czas, to puść sygnał. Tamte bóle przeszły, zreszta jak cokolwiek mnie łapie to gibam się na piłce stękając i jakoś przechodzi po pewnym czasei, tylko wtedy na nic innego nie ma chęci (sama wiesz, jak boli, to kaszana).
Ok, pozdrawiam Was Dziewczątka i..odezwijcie się czasem...

Sama ze sobą piszę, jejku, to niezdrowe...
Paulinko, nie mogłam pogadać, bo byłam u połoznej i u weterynarza.
Kolejną wizytę mam w przyszły wtorek. Zobaczymy, to dzień przed terminem..
Mam nienajlepsze (delikatnie mówiąc) samopoczucie. Nasza kotka jest b.chora i czujemy się z tym fatalnie. Najprawdopodobniej wymienią się z Mają duszyczkami...Cóż, coś się kończy, coś się zaczyna...Ale ciężko nam bardzo...
POzdrawiam
:-(

Hello!
Tak sie zastanawiam,czy sie do Was nie przylaczyc.Mieszkam po sasiedzku,czyli w Belgii,ale ten nasz belgijski watek cos sie rozkleja.
Holandie i Holendrow znam calkiem dobrze,mam tam niezle "stadko" znajomych,czyli "jestem w temacie" :-) .

tej dior ;) no ja do ciebie smsa wczoraj napisalam, a ty mnie olalas, pol nocy plakalam ;))) hehe
zaraz cos tam ozywie w tym watku Belgijskim hehe
a Holendrow to ja tez mam znajomych :) Holendrzy sa bardzo fajni.....tacy troche inni niz Belgowie ;) np lubia KOLORY :)

czesc dziewczynki !! witam w naszym holenderskim gronie !

W prawdzie holendrzy maja nastawienie do belgow jak my do pepikow,ale my ani holenderki ani belgijki wiec awantur robic nie bedziemy :-)

Heja belgijskie Koleżanki!
Jest mi bardzo miło, że postanowiłyście z nami pokorespondować, bo u nas też jakaś cisza zapadła.
Agatatje-na litość, co to oznacza, że Holendrzy lubia kolory???A Belgowie, co? Nie?
Ja mam 6 dni do porodu i doła. Mojej kotce pomimo wcześniejszej "kur...wsko" drogiej operacji rak zrobił przerzuty i dzisiaj jedziemy ją uśpić. Koszmar! PO wczorajszej wizycie i zastrzykach ze sterydów myśleliśmy, że jej się polepszy, ale niestety....Mój mąż (bo to on znalazł tą kotkę 8 lat temu ze złamaniem otwartym łapki i przygarnął) funkcjonuje na persenie forte i wieczorem na drinkach. Pewnie kotka z córeczką wymienią się...Trzymajcie kciuki, żebym miała siłę!

Hehehe
z tymi kolorami to jest tak:Belgowie uznaja sie za bardziej wysublimowanych od rozkrzyczanych Holendrow i staraja sie robic wszystko na opak,jak Holendrzy lataja w pstrokatych ciuchach,to tutaj wszystko jest brazowo-szaro-bezowe,jak to sie mowi po tutejszemu "stijlvol".Uwielbiam ogladac takie rozne smieszne programy tv,gdzie dwie nacje zmagaja sie np. zeby wygrac kolorowy olowek,i Holendrzy swietnie sie bawia i nie przejmuja sie wynikiem,a Belgowie az sapia z wysilku,tak im zalezy na wygranej,hehehe.Ubaw po pachy.

O kotach,nasz kot biega z zakrwawionym uchem,wiec albo sie pozarl z sasiadami kotami,albo ma pasozyta.

reklama
Hejka belgijki i holederki :-)
Sorki ze nie pojawiam sie tutaj za czesto, ale niestety moja Amelka jest "mala paskuda" do spania i karmienia......Potrafi wisiec na cycach po 2 godzinki a upodobala sobie spanie u mamy na brzusiu lub piersi. Padam ze zmeczenia i niewyspania....Odezwe sie jak tylko bede miec wiecej czasu.
Polus- wspolczuje, oj wy to mieliscie duzo przebojow z ta wasza kotka:-(
Tutaj masz link do szczepien w NL : Rijksvaccinatieprogramma

Raz jeszcze witam kolezanki z Belgii, razniej w tak wiekszej grupie,no i super miec doswiadczone mamusie :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry