reklama

Holandia

Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar !

Wesolych Swiat Bozego Narodzenia,szczescia,zdrowia i pociechy z dzieciaczkow w Nowym Roku dla wszystkich baby-boom'owych mamusiek!

reklama
Dziewczyny duzo zdrowka, i radosci na nadchodzacy czas Swiat Bozego Narodzenia i Nowego Roku, a w 2007 czego tylko sobie zazyczycie.

Paulina

http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka2000.swf

Pola-dziekuje za kartke i zyczenia, slub to niezle emocje, Amelka protestowala krzykiem ale nikt jej nie zrozumial wiec jestesmy malzenstwem ;-) .Odezwe sie w srode na spokojnie na skajpie, buzka dla Majeczki.

Heja Paulina
Ja dopiero wczoraj wieczorem pożegnałam teścia. Mama zostaje do 3.01 włącznie, więc na plotki najchętniej umówiłabym się na 4 lub 5. Zadzwonię do Ciebie i umówimy się na godzinkę. dzisiaj weszłam na skypa, ale Ciebie nie bylo a ja za chwilę zaczynam karmienie...Widziałam, że miałam nieodewbrane od Ciebie o 18.00, ale zobaczyłam to dopiero nasępnego dnia, bo telefon był w kurtce :( Mam nadzieję, że ślub i święta należały do udanych uroczystości. Z niecierpliwością czekam na Twoją relację. Pozdrawiam

PAULINA qurcze zapomnialam ze wstapilas w te Swieta do "KOLA GOSPODYN" gratuluje nowego statusu !!!!
Czyli jak mam sie do Ciebie teraz zwracac?? Pani Paulino?? :-)

DZIEWCZYNKI ZYCZE WAM DUZO RADOSCI,POMYSLNOSCI,ZEBY WASZE DZIECIATKA,BYLY ZDROWE I DOBRZE SIE ROZWIJALY W NADCHODZACYM ROKU.ZYCZE WAM DUUUUZZOOO MILOSCI MEZOWSKIEJ I ZYCZE IM JESZCZE WIECEJ CIERPLIWOSCI DO WAS !!

SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU !!!!

Hej holederki,
wszystkiego dobrego w tym nowym 2007 roku, zdrowka i radosci na kazdy dzien...( i dolaczam sie do Kingi slow) aby Nasi mezowie mieli do Nas wiecej cierpliwosci :-D .
Kochane bardzo dziekuje za zyczenia, dzien jak dzien to byl, skromnie w gronie rodzinnym ale bardzo milo... jedyne co mnie zalamuje jak tylko pomysle to zdjecia-moj tesciu wszystkie spierdzielil...nawet nie mam na maly albumik :wściekła/y: .
A oto jedyna fotka jaka sie udala, przed domem... i fotka z kosciolka w Amsterdamie, gdzie II dnia swiat B.N. odbyly sie chrzciny Amelki.
Paula-spoko, u mnie nadal sa rodzice, wracaja dopiero w srode do Polski, a po drugie to rozumiem jak to jest kiedy ma sie dziecko male ;-) , mnie jak najbardziej pasuje w czwartek lub piatek, Emiel przypilnuje Amelcie a my sobie poklepiemy :-)
A co sie dzieje u Natalii i innych tutaj zagladajacych:confused:

Ładnie wyszliście na tych zdjęciach:-)
Paulinka, w czwartek jadę do szpitala na kontrolę, więc proponuje plotki w piątek. Zadzwonię jak Mała będzie spała, czyli jest to najczęściej po spacerze, na który wychodzimy po karmieniu po 11.00. Myslę więc, że może to być około 13.00, ale dam wcześniej znać :)

Dzwonię na skypa, ale Cię nie ma:-(
Czujesz się już lepiej?? Mam nadzieję, że tak.
Ja jutro idę do lekarza. W szpitalu zgubili moje wyniki i muszę zrobić po raz kolejny.
Paulina, czy Amelka robi dłuższe przerwy pomiędzy karmieniami? Maja śpi po 4 godz. i dłużej. Kiedys jadła częściej, ale teraz...Trochę się martwię..Jutro zapytam lekarkę. poprosze też o skierowanie na badanie bioderek (usg) bardzo jestem ciekawa czy mi da...
POzdrawiam

Pola, ja bylam przy garach jak dzwonilas, a nie slyszalam bo wylaczone mialam glosniki :eek: .
Dzieki, czuje sie lepiej, poznym wieczorem mi przeszlo i moglam co nieco zjesc...ale odbilo sie na mleku, cycki to byly same flaczki....cala sobote nadrabialam picie i jakos powrocilo do normy naszczescie.
Co do karmien to sie nie przejmuj, u mnie Amelcia jada od paru tygodni coraz zadziej i dopiero na wieczor sie opija i spi mi po 8-9 godzin ( jedyny minus, koza sie przestawila i chodzi spac okolo 24-1 , a ja dodatkowo ja dokarmian teraz na noc butelka i wypija po 15 czasami 40 ml).
Ciekawa jestem czy dostaniesz te skierowanie, sama bym chciala aby moja tez miala zrobione te usg... a w piatek ide sie spytac czy bedzie mogla dostac szczepionke przeciw gruzlicy.
Pozdro i buzka dla Majeczki.

Aha, doczytalam na gg, ze jedna polka urodzila coreczke w Arnhem, ona kiedys i tutaj pisala na forum.Czyli babeczki kroluja :laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry