reklama

Holandia

reklama
Szkoda Kiniu ze Twoje sprawy nie sa juz naszymi :-(
A u mnie wesolo,dopiero co jedna wichura mi rozwalila plot, tesciu z mezulkiem naprawil a tu kolejna wichura i juz niezle sie rusza :-D
A tak poza tym , moja mala sie zrobila gadula, jak wejdzie w rytm to nadaje po 30 minut a puzniej pada ze zmeczenia :tak: ja juz nie wiem co mam do nie nawet mowic ;-)

Buziaczki dla Beneluxu :-)

hej Paulina !! To nie tak !! Wasze sprawy nie sa juz moimi.Wy macie dzieciatka,tysiace tematow do rozmow,a ja co??? Mam tylko pana Psiejsko czarodziejskiego meza,pania Swinie(morska) i Snicky Stinki(stara mysz) ehhhh :-(

Kindzia, Ty cipo, przecież nie musimy dyskutować tylko o pieluchach, są jeszcze inne sprawy na tym świecie..np. seks:-D A ja tak sobie lubię pogadać...bo z praktyką ostatnio licho, oj licho...
Młode mi rano zasnęło, siostra (która przyjechała na 2 tygonie pomóc) też śpi, mąż w pracy, a ja mam chwilkę na przegląd forum.
Paulina, moja siostrzyczka będzie do końca przyszłego tygodnia, więc najprawdopodobniej odezwę sie po jej wyjeździe.
Jakie antybiotyki dali Ci na cewkę i czy Amelka odczuła ich zażywanie?
Ok, spadam, bo Młode chce jeść...Hmmm.
POzdrawiam Holenderki i Belgijki.
Ej, a może byśmy tak się spotkały na wiosnę...
POmyślcie panny!!

Kinga- ja mowilam o Twoich sprawach a nie naszych ( pampersowych )....a jest napewno kilka tematow co ciekawi mnie i chcialabym sie Tobie spytac :tak:
Pola- spoko, naciesz sie siostra i spedzcie mile czas.
Co do antybiotykow to wiem ze mialam : nitrofurantoine i trimethoprim i jeszcze jakies 2 inne ale tamtych juz nie mam opakowan, a Amelka chyba nic nie odczula bo caly czas zachowywala sie tak samo i spala jak zawsze.
Co do spotkania to jak najbardziej sie zgadzam piszcie jakie macie pomysly to sie ugadamy :-) .
Co do sexiku to u nas lipapo porodzie, pozostaja tylko inne sposoby na radosc w sypialni :eek:
Missdior- co do wiatru to byl zarabisty, naszczescie moj poskrecany plot po ostatnim sztormie przetrwal a sasiadom padl :-D

Hejka orientujece sie o ile taniej moga byc bilety lotnicze w last minute kupowane bo chcemy leciec na Wielkanoc z Amelka do dziadkow do Wloch a kasiorki to za duzo nie mamy.

A coi z Natalia i Toola ?

reklama
Pola, nie krzycz ale zabombalam Ciebie mailami, w sumie 35 :tak:
wyslalam Tobie elektroniczne wersje ksiazek:
-poradnik
-jezyk dwulatka
-od poczecia do narodzin
-sposoby na kolke
-domowa apteczka
-SIDS
-spacery
-wychowanie bez porazek
-jezyk niemowlat
-usnij wreszcie
-zdrowie dziecka
-babycook

Pomyslalam ze moze jakas sie z nich przyda Tobie, i prezpraszam jesli wyslalam podwojnie, ale za duzo jest tego aby sie nie pomylic.

A moja kozunia konczy dzis 3 miesiace :-) jak ten czas szybko leci :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry