reklama

Holandia

no9 wiec jestem cipa,i mam nadizieje ze tak nie zostanie.Po pierwsze chce od Pauliny "od poczecia do anrodzin" po wtore ok,pogadamy o sexie po 3 jade do Polandi 29 ,za tydzien na 2,5 tygodnia.Narty sex i wodka,4 po powrocie bede miec robioe echo cyklu owulacyjnego.Nie wiem dlaczego gin tak wzial mnie sobie do serca ze po 7 miesiachach staran wysyla mnie na wszelakie testy zeby sprawdzic co jest nie tak.Jerrego rybelki wyszly znakomicie po operacji.24 stycznia ma jeszcze jedneo badanie rybek,do pracy pojde pozniej ;-) musze mu pomoc hi hi hi.
Mnie skype odpowiada wtorek,czwartek wieczorkiem.A wam???
pozdrawiam, Cipa

reklama
no wiec jestem cipa,i mam nadizieje ze tak nie zostanie.Po pierwsze chce od Pauliny "od poczecia do anrodzin" po wtore ok,pogadamy o sexie po 3 jade do Polandi 29 ,za tydzien na 2,5 tygodnia.Narty sex i wodka,4 po powrocie bede miec robioe echo cyklu owulacyjnego.Nie wiem dlaczego gin tak wzial mnie sobie do serca ze po 7 miesiachach staran wysyla mnie na wszelakie testy zeby sprawdzic co jest nie tak.Jerrego rybelki wyszly znakomicie po operacji.24 stycznia ma jeszcze jedneo badanie rybek,do pracy pojde pozniej ;-) musze mu pomoc hi hi hi.
Mnie skype odpowiada wtorek,czwartek wieczorkiem.A wam???
pozdrawiam, Cipa

Kiniu :-D
jeszcze dzis przesylam ksiazke, co do skajpiku to nie ma sprawy,Emiel przypilnuje mala a my sobie pogawedzimy, wtorek 20 is okay.
Ciesze sie ze rybki wypadly super, a co do badan to sie ciesz, zadko sie trafi na ginka co jest taki chetny i z reguly po roku staran zaczynaja badac, mnie to pamietam kazali przez 3 miechy mierzyc temperaturke i dopiero potem sie pojawic na badanie, jednak zaskoczylam szybciej :laugh2:
Kochana zycze Wam superowskich wakacji w Polsce, duzo sniegu i alkoholu...oj zazdroszcze bo sama bym chciala taki wypad :tak:

Oki, spadam do obowiazkow, wysylam maila i do wtoreczku :-)

Dziewczynki, wybaczcie, ale mi się nie udało. Łatwiej było mi przed 20.00, ale Was nie było :(
W piątek wyjeżdża moja siostra, więc jeszcze ostatnie dni spędze z nią na pogaduchach.
Paulina, mam jeszcze czytanego Koziołka Matołka, ale jest (według mnie) dośc straszny jak dla takich małych pociech. Klasykę już zgrałam, dołączyc koziołka, czy weźmiesz jak nas odwiedzicie??
A jak wam udały sie plotki i czy jesteście umówione na kolejny raz?>
Kinga, pracujesz? Czy może czasem jestes uchwytna w ciągu dnia?

Hejka Pola,

no pogaduszki oczywiscie sie udaly...(jak Ty dzwonilas do mnie to bylam pod prysznicem wiec sorki), co to Koziolka tojak mowisz ze straszny to zobacze jak przyjade najwyzej wtedy go wezme.
Co do nastepnej pogawedki to sie nie umowilismy ale zawsze mozemy :tak:
Pola powiedz mi sorki zetutaj pytam ale jakie kupki robi Twoja Majka,gdyz u mojej to zawszebyly takie male grudki a teraz to wersja w sluzie, do tego sie meczy przy robieniu i slychac to jak rozwolnienie.....ja nawet przestalam jesc jogurt i pic mleko bo moze to od tego :baffled:
No kurnia martwie sie :-(

Hej,dziewczyny,znowu was podgladam.Nie ma to jak sobie pogadac o kupkach:-D .My jestesmy na etapie: " jak trafic do nocnika,a nie na kanape",hehehe.Moj prawie 3-latek nie moze zakumac,ze "kaka" trzeba zrobic na siedzaco,a nie na stojaka tak jak siusiu.Jazda bez trzymanki,ale chyba podazamy we wlasciwym kierunku :) trenujemy dzielnie!

Czesc laseczki !!! wlasnie przeszla mi kolo nosa fajna praca biurowa.Spoznilam sie k...wa 1 dzien !!! ale pocieszam sie tym ze wakacje tuz tuz.Jak macie ochote i czas zaskajpic to moze w piatek wedle 15?? pasuje wam?? dajcie znac.Jutro nie pracuje,powiedzialam mojemu szefowi ze taaaaaakiego mam lenia.Nie bylo problemu a najwazniejsze ze ciagle mnie tam kochaja. ;-)
Co do kupek, to sie na tym nie znam,ale zielona dluga i smierdzaca wrozy wielkie opady sniegu i znow zaskoczenie drogowcow

Kiniu to super ze chociaz mialas szanse na prace biurowa, w mym regionie to tylko tulipany, brokuly, kalafiory i salata lodowa :oo2:
Co do pogawedek to sie pisze o ile mala mi pozwoli :yes:

Pozdrawiam i do jutra

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry