PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Oj Ma-Rita....jak patrze na Twoj suwaczek to wspominam moja ciaze...ah tam ze ciezki porod...mnie teskno do brzusia,kopniaczkow...to byly wspaniale miesiace(oprocz porannych mdlosci :sick: ) I wierze ze Tobie ciazko,moje stopy i lydki pod koniec to wygladaly koszmarnie, brzuch to mialam uczucie jakby mnie ciagnal do ziemi, a mimo to do ostatniego dnia jezdzilam po zakupy na rowerze, spacerowalam, i sprzatalam dom....a najbardziej smiac mi sie chce ze w ostatni dzien sama sie ogolilam do porodu(potrafilam byc zaradna jako hipopotam
)
MissDior-oj zazdroszcze tego wolnego czasu i ciszy.....chociaz Amelka jest mala i kochana to malo moge przy niej zrobic w domu, gdyz koza sypia po 45-60 minut nawet na spacerku,przy niej moja pedantycznosc spadla do poziomu zera
)
a powiedz mi jak z mowa u Twego malego terrorysty?
Pola- co to wczoraj bylo z tym bankiem, udalo sie Tobie dostac do srodka?
Dzis postaram sie z mala w poludnie wyjsc na spacer, wiec jak bedziesz miec czas tak okolo 14 to zapraszam na pogawedki.
)MissDior-oj zazdroszcze tego wolnego czasu i ciszy.....chociaz Amelka jest mala i kochana to malo moge przy niej zrobic w domu, gdyz koza sypia po 45-60 minut nawet na spacerku,przy niej moja pedantycznosc spadla do poziomu zera
)a powiedz mi jak z mowa u Twego malego terrorysty?
Pola- co to wczoraj bylo z tym bankiem, udalo sie Tobie dostac do srodka?
Dzis postaram sie z mala w poludnie wyjsc na spacer, wiec jak bedziesz miec czas tak okolo 14 to zapraszam na pogawedki.

)
.
No coz do terminu pozostalo cale 6 dni i chyba moje dziecie ma zamiar trzymac sie tej daty.
.