reklama

Holandia

Hejka mamuski,

ja zabiegana, moj slubny ma w sobote urodzinki a ja biegam po chalupie, sprzatam, mala sie zajmuje z doskoku i do tego jeszcze pichce co nieco na zabek zeby jutro wszystkich zaskoczyc na podniebieniu ;-) Wyobrazcie sobie ze wczoraj zrobilam zakupy na weekend i bylo w jednym sklepie 30, w drugim 35 , potem 10 i 23 iiii tak portfel sie zmniejszyl o 100 :szok: :oo:
Pola-luzik, kiedys i tak sie doczekam obiecanych plytek :wink: A z temperaturka to juz doczytalam w ksiazce...jednak uczymy sie codzien....Ach moje gratulacje-wygraliscie z Majeczka o spanie,tak trzymac :yes:
Misdior- plotki mi tu doszly ze Twoj skarbus skonczyl 3 latka, moje ogromniaste gratulacje i duza buzka :biggrin2:
A tak na boku to zime jednak wygadalas z tym ze u Was bo u mnie to jedna wielka kaluza :eek:
Ma-Rita, w poniedzialek urodzila sie coreczka mojej starej sasiadeczki z Polski....jak u Ciebie bedzie tez dziewczyna to sie usmieje ze baby zaczynaja triumfowac :laugh2:

Oki doki spadam do odkurzacza, polozyc mala spac i brac sie za ciasta....czuje ze strzele sobie kawusie na energie :-D
Milego dnia.

reklama
Hej!!!
Ja tylko na chwilke, zakomunikowac, ze w czwartek o 11:25 przyszedl na swiat moj synek :-)
Wszystko poszlo zgodnie z planem i urodzilam w domu :-)
Jak dotad czujemy sie swietnie i oboje nabieramy sil.
Napisze wiecej, jak tylko ten caly kociol z wizytami, telefonami itp. troche ucichnie.
Pozdrowionka :-)

Ma-Rita moje ogromnieste gratulacje, duza buzka dla syneczka:-)
Spisaliscie sie na medal
Odpoczywaj teraz duzo kochana, spij jak tylko mozesz bo snu bedziesz duzo teraz potrzebowac. A my tutaj na Ciebie poczekamy i na opis tego wielkiego wydarzenia w Twym zyciu :happy: .
Raz jeszcze gratuluje
A ja juz po urodzinkach mezulka, nastaralam sie a na moje tiramisu uslyszalam :Ojjj jakie to slodkie. Dobrze ze chociaz jablecznik im smakowal ;-)

hejka benelux

nie ma jak to zaczac poniedzialek deszczowo....do tego pogoda na najblizsze dni wskazuje ze zostane z mala w domu...wrrrr chyba na glowe dostane bez slonca :oo:

oki pozdrawiam, lece do obowiazkow Pani Domu ...milego dnia wszystkim

Dzien doberek........a ja znowu tu sama, hmmm moze zaczne pisac felietony :laugh2:
Pola-jak tam Wasza Majeczka,moze jakas foteczke pokazesz, i ile juz wazy(zawsze zapomne sie Tobie zapytac)....i co slychac, masz czas na plotki?
Missdior- a jak u Ciebie, jak tam z malym terorrystom przedszkolnym?

Ma-Rita zajeta dzieckiem, Kinga nadal w Polsce,a Natalka to juz nic a nic tu nie zaglada--------jejku a jak nam watek zamkna ;-)

Maly terrorysta robi kupe w gacie,specjalnie,na zlosc,z usmieszkiem znaczacym :"aha,znowu was mam",grrrrrrrrrrrrr:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
.Zaczynam rozumiec ludzi,ktorzy nie chca miec dzieci;-) .

reklama
dobry wiecier ,to jaaaa wrocilam !!! Nie wiem czy mam wam opowiadac czy nie :confused: Nie chce zebyscie byly zazdrosnie.Widzialam prawdzimy snieg ! w duzych ilosciach ! jak wrzyce fotki do kompa to wam przesle.Pojezdilam na nartkach i pobalowalam,odpoczelam i odstresowalam sie.Bylo pieknie !

NASZEJ NOWEJ KOLEZANCE GRATULUJE SYNECZKA ! teraz kolej (przynajmniej) na mnie.Jestem tu jedyna bezdzietna i starajaca sie buuuuuuu.Nie mam pojecia o zielonych kupkach sliskich jak zaba ani o obuchnietych kostakach ani nawet o hipopotamowym brzuchuu. :eek: :baffled: :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry