reklama

Holandia

Uprzejmie informuje,ze pozostala czesc Beneluxu sie wysypia:-) .Moje dzieci "znormalnialy",mlodszy idzie spac o 19,wstaje o 7 rano,starszy zostaje zapedzony do lozka ok.20 i tez spi do 7 rano :) W zeszlym tygodniu udalo nam sie ich przekonac,ze nocne wyprawy do lozka rodzicow nikomu nie sluza,i od tego czasu mamy swiety spokoj i wszyscy sa wyspani :-) .
Czyli,drogie niewyspane kolezanki,jest swiatelko w tunelu:tak: .

reklama
Hej Holenderki :-)
Wpadam tu od wielkiego dzwonu, niestety :sick: ,choc chcialabym czesciej.
Ale tak to juz jest...dziecie i studia + prowadzenie domu to czasochlonna kombinacja. Bogu dzieki maluch jest spokojny (tfu, tfu zeby nie zapeszyc).
Juz od dwoch tygodni smigam wieczorami na zajecia, a malzonek "bejbisittuje" :-p Musze przyznac, ze idzie mu to bardzo dobrze.
Pozdrowionka dla wszyskich :-)

Moje Drogie Koleżanki
Rzeczywiście z teściówką jest wesoło (wczoraj był Dzień Teściowej -jakby któraś nie wiedziała). Ona popija koniaczek ja winko i likierek kawowy a Mała harcuje. dzisiaj była na 2 szczepieniu i biedactwo po pierwszym tak zapamiętało ten lokal, że już na wejściu buzia była w podkówkę a podczas ważenia i mierzenia ryk jak przy szczepieniu...uj. Dzisiaj jest więc cięższy marudzeniiowo-poszczepienny dzień.
Paulina mój skype nie działa(nie wiem czemu), więc wysłałam Ci "zaproszenie-kontakt" z Maćkowego, ale nie mam od Ciebie odp... :-(
Wykorzystując wolny czas załatwiam wiele telefonicznych spraw.
POzdr

Czesc laseczki :-) Ja tez sie wysypiam.Noooo Ok tylko musze Pana Bonelka rano przepedzic po parku zeby sie chlopok odpryskal i kupsko strzelil,a potem do wyrka :tak: czasem jak nie moge usnac to robie sobie i Jerremu kawe.Jaki on jest wtedy nieszczesliwy !!!!Mowie mu ze mi sie nudzi:-D Ale wypija ta nieszczesliwa kawe i robi wszystko zeby mnie znow uspic :-) Pan Bonelek tez jest spiochem.Na spacery budze go ja,a nie on mnie :tak:
Dzis bylam na monitoringu cyklu,to juz 2 raz.Straszylam Jerrego ze przynajmniej beda blizniaki albo i wiecej dzieciaczkow za jednym zamachem.Odetchnela chlopinka z ulga gdy zobaczyl na monitorze ze tylko jedno jajco sie wykluwa.W czwartek znow idziemy...........

a ja mialam dzisiaj ejchad do holandii, ale tylko na dwa dni, w koncu zrezygnowalam bo mnie tak glowa rozbolala ze nie wysiedzialabym w aucie, no i malego nie chcialam ciagnac. jakby jeszcze chociaz przeceny byly...ale zamowilam sobie chinskie na wynos z dostawa do polski:) ale sie najem...mniam

Hejka babeczki,

missdior- oj "światełko w tunelu" mnie jeszcze daleko do tego światła, teraz będzie etap ząbków :baffled:....ale zazdroszczę i cieszę sie że masz nareszcie upragnione spanie.
Ma-Rita... kobieto podziwiam Ciebie, dziecko, dom i studia, jak Ty znajdujesz na to siłę...kobieto masz powera :tak:
Kinia-cieszę się że jajeczka się ruszają, a spanie....oj wysypiaj sie bo w przyszłosci dołaczysz do nas :laugh2:
Natalya-wyprzedaż juz się skończyła zimowa, no chyba ze w dużych miastach jeszcze jest, i się nie dziwię że chciałaś ja zaliczyć bo 75% zniżek a naet więcej to nie chodzi piechotą.
Pola kochanie dodałam Maćka ale nie mam siły na siedzenie i gadanie....wszystko bym oddała za poleżenie w łóżeczku...grypa mnie bierze a do tego mała chyba też, Amelka daje mi popalić bo płacze i piszczy, nie chce jeść a mnie głowa pęka.Pogadamy jak dojdę do siebie.

Laseczki ...miłego dnia :-)

reklama
Oj Kinia...juz widzę jak bys mi ją wytresowała ;-) .....najgorsze w tym że nawet teściowej nie mogę jej podesłać bo ona nie chce jeść z butelki....tylko woli mamciowego cyca.
A ja padam, głowa mi pęka, zatoki zawalone a nos czerwony jak bym się bryndzy napiła :eek:
Oki, czas wyłaczyć kompa i się przytulić do męża ....a może mi choróbsko przejdzie :laugh2:
śpijcie dobrze laseczki :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry