PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Natalka ja ide dzis do nich z wieczora jak E. mi przypilnuje mala....bo to nie pierwszy raz slysze ich klutnie, tym bardziej mnie wnerwia ze ona narzekala na inna sasiadke o glosna muzyke w dzien a sama okolo 23-24 i w srodku nocy jazdy robi ..... oj czuje juz napiecie na rozmowe :unibrow:
A z ta telewizja to wyglada na malo kanalow ale ma sie jeszcze przeszlo 200 kanalow tzw. free for air to sa nadawane niekodowane stacje tv i radiowe przez satke a polskich to mi wystarczy w pakiecie standardowym plus filmowy i z bajkami
A z ta telewizja to wyglada na malo kanalow ale ma sie jeszcze przeszlo 200 kanalow tzw. free for air to sa nadawane niekodowane stacje tv i radiowe przez satke a polskich to mi wystarczy w pakiecie standardowym plus filmowy i z bajkami

ja sie staram cichutkoogladac tv aby mezulka iAmelki nie obudzica ci 
On zawsze,spokojny cichutki,gada domnie,czasem mam wrazenie ze jak do sciany.ma chlop cierpliwosc.Pojdzie do nieba ojjj pojdzie,ja raczej do mieszania smoly bee odeslana,ale co tam,tam ciekawsze towarzystwo.
coś mi się zdaje że to już nasza krew jest taka burzliwa....i z tąd też nasza namiętność...dlatego te nasze chłopy tak nas kochają :-)
Ale PAULINA A masz racje,my w gorqacej wodzie kompane to i namietne musimy byc