reklama

Holandia

Kinia fajnie ale tesciowa juz przekonala mi chlopa ze mala jest zamala na wakacje :wściekła/y: Najszybciej sie rozbawie na koniec lipca wtedy jedziemy do Polski na jakies 3-4 tygodnie.Najbardziej mnie telepie ze jak mala bedzie wystarczajaco duza na podrozowanie do moj portfel bedzie o wiele szczuplejszy na to :angry:
AAA z wakacjami, wiesz to fajosko ze tyle w tym roku popodrozujecie....odetchniecie od codziennych problemow a pomyslicie tylko o sobie. Ja bym na Waszym miejscu przestala myslec o zafasolkowaniu tylko myslala o wakacjach, cieplych krajach, i sloneczku.....a z wakacji jeszcze wrucicie z wiadomoscia ze rodzinka sie powiekszy....kto wie w jakim kraju poczniecie potomka :tak:

reklama
oj jak mieszkalam w holandii to sporo jezdzilismy. tak z dnia na dzien podejmowalismy decyzje i wsio..z tym ze malego jeszcze nie bylo, no i jeden wielki plus holandii last minut sa sporo tansze niz w polsce, czy to tylko hotel rezerwowalismy czy cala wycieczke. jak w polsce szukalam hotelu w karkowie lasm minut to ceny nic tansze od normalnych cen nie byly a 10zl mnie nie urzadza
paulina zawsze mala mozecie zostawic pod opieka tesciowej, a sami gdzies chociaz na weekend wyskoczyc, chociaz ja pierwszy raz zostawilam malego na noc jak mial 3 miesiace to cala noc spac nie moglam. a teraz jak jest u mojej mamy to jestem spokojna o niego

Natalya u nas nie wchodzi w rachube wyjazd bez malej, gdyz jest nadal karmiona piersia, a butelka to wielki placz, nie wazne czy to bedzie moje mleko odciagniete czy inne - butelka jest wielkie NIE. tescie to drugie ale, ja nie zostawie tesciowej malej, ona ma swoje techniki ktore mi nie odpowiadaja.. a wtedy napewno by je wprowadzila w zycie :wściekła/y:
Last minute o tak tu sa ogromniaste :tak:

a ja juz NATALAYKA myslalam ze to twoj ksiaze tak Ci sie podlizuje hi hi:-D
PAULINA A Szanowny pan maz uwaza ze mala jest zaaa mala???A dlaczego to?? Ja znam parke ktora pojechala pod namiot z 2 miesiecznym dzieckiem.I cale 2 tygodnie lalo,a i tak im sie podobal wyjazd.

Mezulek nie tyle ze uwarza ale dal sie swej mamusi w tym temacie przekonac aby poczekac az mala podrosnie a "wtedy sie najezdzimy" :eek:

A ja padam, @ przyszla ...czuje sie jakbym na nowo miala bole krzyzowe do porodu :sick:
Z pozytywnych wibracji- slubny ma dzis wolne i juz sprzata w ogrodzie a po poludniu rodzinne zakupki :happy:

A ja znow mam 'wielki leb'. wybaczcie brak polskich znakow.probuje uspic mali,wiec pisze lewa reka....mam z tym zajebisty problem. brakuje mi cierpliwosci. ostatnio przykopalam w krzeslo i zlamalam je..odpadl kawal dechy.cale szczescie,ze mamy poduszki to ukrylam to nic nie mowiac mackowi-samej mi glupio,ale nie panuje juz nad soba. jak ona zasnie to staram sie nie odychac za glosno, a jak sie zdarzy komus wtedy zatelefonowac to zamordowalabym. ***** to koszmar z tym jej zasypianiem..wczesniej nie mialam takich problemow...boje sie, zeby nie byla to nadpobudliwosc psychoruchowa..
kinga-korzystaj z urlopow poki mozesz.
paulina-odezwe sie jak zapanuje nad jej snem.
natalya-gratuluje mieszkania
koncze-ide lyknac persen forte-meluse juz pije...ech zycie:zawstydzona/y:

Pola skarbie napewno to zadna nadpobudliwosc...nie wmawiaj tylko chorobek jej i sobie. Wspolczuje Tobie bardzo, gdyz sama wiem jak mozna na glowe dostac jak mala nie chce spac a jeszcze jak odchodza takie numery jak u Ciebie .
Chcialabym Tobie poradzic ale co, wiem jedno ze Twoj stres mala wyczuje wiec staraj sie wyciszac jak najbardziej. Wiem od dziewczyn ze sa dzieci co nie spia prawie cale dnie, i mam nadzieje ze to nie Twoja Majeczka :-(.
Jak potrzebujesz rozmowy to dzwon, bo ja sie boje ze mala obudze :-(

pola niestety nie pozostalo nic innego jak przetrwac i czekac az to minie... jak sobie nie dajesz rady to moze sprubuj takich czopkow viburcol czy jakos tak, sa homeopatyczne, wiem ze niektore mamy daja je dziecia od pierwszych dni. wyciszaja, pomagaja zasnac, no i jak juz dziecko zasnie podobno spi spokojniej. ja prubowalam ze 3 razy ale nie zauwazylam roznicy:baffled: na jedne dzieci dziala na inne nie. trzymam kciuki za ciebie!!!

reklama
POLAostatnio czytalam w polskim magazynie,o polskich dzieciach,co polskie mamy robia zeby dzidzusie spaly.Pomysly byly rozne,ale moze dzic by spal lepiej jak bys ja ukladala do spanka na balkonie? Ubrac cieplo,moze to pomoze?Nooo chyba ze mieszkasz przy autostradzie albo wotowce do miasta :eek: Inna mama zapinala siedzonko samochodowe na gondole wozka,zawijala maluszka w koc,tak jak w samochodzie,wlaczala okap na ful zeby wyl i ..........maluszek zasypial.Pisze to tak bardziej dla rozrywki ale kto wie :happy:

NATALAYKA to twoj szanowny pan tak dobrze zna polski?? Jestem pod wrazeniem :tak:
PAULINA A hi hi ma ten twoj mezus dzien wolny,roboty dzialkowe,ladny mi dzien wolny :-D Tak 3 maj.Niech wie ze ma rodzinke i ZONKE ktora kreci jego glowa ;-) :-D
Milego dnia dziewczynki !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry