reklama

Holandia

reklama
Hello z poludnia :)
zazdrosc mnie zjada jak widze sniezek:-( .

Co do "produkowania dzieciaczkow" (nie w ramach pocieszania,tylko informacyjnie) ,o nr 2 staralismy sie "tylko" poltora roku:-) .

A tak ogolnie,weekendzik w Monschau udany,a teraz mnooooostwo roboty ,bleee...

kinia jak okres ci sie 2 tygodnie spuznial to wszystko na dobrej drodze:-) ja jak sie staralam tez mialam jeden taki miesiac i w nastepnym juz byla dzidzia. mam nadzieje ze u ciebie tez tak bedzie:tak:
paulina moja tesciowa mieszka w huizen, ja mieszkalam w blaricum. a moja siostra mieszka w bredzie.podejzewam ze jka uda mi sie przyjechac na wielkanoc to zostaniemy niestety tylko ze 3 dni:wściekła/y: zreszta mi najbardziej zalezalo na przeceny jechac:)
u mnie w sumie bez zmian. prawdopodobnie kupimy teraz mieszkanie...tzn on kupi a ja bede tam mieszkac, dziwne to troche ale jak pomysle o mieszkaniu u mojej mamy to mnie sciska. zero prywatnosci. odzwyczailam sie od tego. grr wtym mieszkaniu zostane jeszcze chyba miesiac...no lae nic nie ma tego zlego...

Hejka,

Pola- no to wspolczuje...juz oczyma wyobrazni widze Ciebie z podpuchnietymi oczyma....oj bycie mloda mama-czego to sie nam zachcialo...niech inne sie na naszych bolach ucza ( oczywiscie zartowalam :wink: )...a tak na boku zazdroszcze ze tesciowa Ci pomoze, ja nadal wsio sama :sad:
KInia-fotki superowskie, nie ma jak to biale szalenstwo z ukochana osoba i na polskiej ziemi :rofl: ....a komu sie urodzil ten chlopaczek-jonge?....bo sumujac to nie u Was ..... czapeczka ECHT LEKKER :biggrin2:
missdior-oj to niezle sie nastaraliscie o malego terroryste, poltora roku to duzo roboty :rolleyes: ...ciesze sie ze weekend milo spedziliscie.
Natalya-fajnie ze sie tak dobrze uklada z mezusiem...bo mieszkanie z mama pod jednym dachem...u mnie to by sie zakonczylo smiercia :laugh2:
szkoda ze tak krotko bedziesz w NL, co prawda bedziesz noord holland ale do Huizen to 85 km ode mnie...co do zakupow zycze jak najwiecej promocji :cool2:

Sie pochwale kolezankom z polnocy :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: : moj 3-latek prawie spalil nasz dom.Dla zainteresowanych szczegolowy opis w "belgijskich matkach":dry: .

Ps.1,5 roku staran o dzieciaczka,to nie duzo roboty tylko duzo fajnego bara-bara:-) .

NATALAYA obys miala SWIETA RACJE i w nastepnym miesiacu bedzie nas o jeden wiecej,Nooooo nie pogniewala bym sie gdyby przybyly 2 fasolki :-) ;-)
PAULINA A wakacje byly suber i juz w grudniu je powtorze !!!

Kochane 11 wrzesnia lecimy do Turcji a w maju do Portugali,Tunezji albo Dominikana.A co? nie bede sie przemeczac.to moj prostest ;-)
W tym roku co 3 miesiace wypadaja nam wakacje..........szkoda ze tylko w tym roku :-D
milego dnia !

"w ten deszczowy dzien,przyjde do ciebie popatrzec( w znaczeniu z ukrycia)" mam nadzieje ze dobrze przetlumaczylam.
Kiniuto zazdroszczeeeee ja chcialam gdzies wyskoczyc nasza trojka na przelomie marca/kwietnia ale na dalsze podroze kasy brak,do Polski za daleko na podroz z dzieckiem i do tego tescie mowia ze lepiej przeczekac az mala podrosnie i wtedy sobie popodrozujemy....a w ostatnich planach byla teneryfka :-( :angry: :sad: :realmad:

w deszczowy dzien przyjde popatrzec na ciebie z ukrycia.(tak jak patrzyc przez szybe w nocy,dwie raczki oparte na szybie a miedzy raczkami glowka podgladacza ;-) )chyba znow sie zakochal ;-) Powodzenia kochana.
PAULINA A moze znajdziecie sobie jakias fajna oferte dla rodzin z malutkimi dziecmi.Przyslali mi taki katalog z "wakacjami dla dzieciarkow" fajna oferta.Poszukam go i podam ci adres www. Bungalowy,campingi itp a wszystko pomyslane o malenstwach.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry