reklama

Holandia

ja jestem z bydgoszczy
paulina mam kilku kolegow z janokowa, oj a jak ktos im powie ze to dziura to w szal wpadaja uwazaja ze to piekne miasto i siwetnie sie tam mieszka

reklama
No bo wielkościa jest dziura(kichniesz na jedym końcu to w drugim już wiedzą), ale poza tym to wspaniałe,czyste miasteczko...gdzie często wracam wspomnieniami a wakacje i Gwiazdka to koniecznie tam :tak:

hehe,zawsze mozna powiedziec,ze Krakow tez obok jakiejs dziury lezy;-) .A tak swoja droga,dlaczego ludzie sie wstydza,ze sa z malych miejscowosci "kolo czegos"?Pochodze z malego miasteczka,mieszkalam przez jakis czas w duzym,a teraz mam rezydencje na wsi i jakos mi korona z glowy nie spadla...

missdior- ja to najlepiej się czuje w małych dziurach, w pobliżu dużej agromeracji miejskiej...czyli:tutaj cisza ale jak trezba gdzieś wyskoczyc to jest blisko.....a to moje Grootebroek to taka sam dziura jak me stare Janikowo :tak:
I mnie się tu podoba :-)
Kinia a krakowiaka znasz ;-)?....Pola, Ma-Rita a Wy skąd?

Teściowa z Majką na krótkim spacerze, więc mam chwilkę.
Uwaga zagadka:
Nie ma większej udręki niż dziewczyna z .......Ostrołęki :)
Jestem Kurpianką i bardzo się z tego cieszę. Mamy piękne miasto (kiedyś wojewódzkie), znakomicie zadbane.
I znów kurpiowska anegdota.
Dziewucha musi być na "c": cudza, cysta i cycasta,
a chłop na "O": "łogolony", "łoscędny" i "łogoniasty" :) (i taki mnie się trafił:-)
Mam masę pracy, bo rodzice sprzedali dom, więc poszukuje dla nich mieszkanie oraz chcemy sprzedac swoje w Łodzi-dużo internetowej roboty...

Halllooo!!!

No to mamy wiosne :-)
Jesli chodzi o mnie to pochodze z malej dziury w kieleckiem ( a raczej obecnym swietokrzyskim) :-) Nie ma to jak kraina scyzorykow ;-)

Pieknie,przewaga "wsiowych" nad "miastowymi":-) .
Wiosna tez piekna,moje oszolomy podeptaly wszystkie kwiatki w ogrodzie:wściekła/y: . I z zupelnie innej beczki,dzisiaj rano dowiedzialam sie,ze delfiny spia z jednym okiem otwartym,no prosze...

Ps.Wszystkiego naj z okazji sobotniego St.Patrick's day:-)

reklama
Ha ha Missdior :-) na nauke nigdy nie jest za pozno. Sama to moge po sobie powiedziec...28 wiosen na karku i nadal studiuje. Moze ja typ wiecznego studenta jestem ;-)
A tak w ogole to gdzie wy sie podziewacie. Cisza tu juz od dwoch dni...
Wszystkie zajete dziecmi i starankami o dzieci...:tak:
a u mnie egzaminy zblizaja sie wielkimi krokami :baffled: jeszcze mi mozg po poprzedniej sesji dobrze nie ostygl, a tu juz nastepne :eek:
Moje dziecie dostalo jakiejs wysypki na brzuszku i na dodatek skora mu sie luszczy na glowce...wiec jak Mister Beauty to on raczej nie wyglada...przynajmniej dzis. Doswiadczone mamy prosze o porady. Ta wysypka wyglada mi na potowki...ale cholera wie. Ale co stosowac na te luszczaca sie skore...oliwke????
Pozdrowionka dla wszystkich :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry