reklama

Holandia

ma-rita to pewnie ciemieniucha, a smarowalam troszeczke oliwka a puzniej wyczesywalam, najlepsze ze jak tesciowa sie dowiedziala to mi maila wyslala ze w 21 wielku to skandal zeby dziecko ciemieniuche mialo i ze pewnie za malo dbam o jego higiene, tylko ze ciemieniucha bierze sie czesto tez z matczynych hormonow, ktore taka mala dzidzia ma jeszcze sporo w sobie
ja na razie bede miala przerwe z netem bo do mamy sie przeprowadzam:baffled:

reklama
Uj,luszczaca sie skora na glowie,cimieniucha pewnie,tez probowalam oliwki,ale sie jeszcze wieksze paskudztwo zrobilo,najlepiej porzadnie wyszorowac w czasie kapieli.Hehe,to sie faktycznie "z braku higieny" bierze,a tak naprawde,z faktu,ze jakos tak niezrecznie szorowac mieciutki lepek (lebek?)Moje chlopaki mialy dlugie i geste wlosy,nie bardzo bylo widac,hehehehehehe...

O pogodzie,musialam dzisiaj drzewko figowe schowac do szklarni,straszny grad przelecial nad wiocha.A nasz kot wrocil dumny z wyprawy na laski z podrapanym nosem:-) .

Ciemieniucha na bank-jedyne co mnie na to pomagało to smarowanie kremem nivea dla dzieci i wyczesywanie bo oliwka nie dawała w naszym przypadku rezultatów....jednak aby to było z braku higieny :eek:, ja kąpie moją mała codzień...a ciemieniucha jej pozostała w miejscu gdzie jest jeszcze miekka główka-a tam biedaczce nie będę jechać szczoteczką(i tak to małe cm na cm)

U mnie nudy tzn. deprecha wiosenna.....siedze całe dnie przed kompem i szukam jak tu schudnąć, popijając kawusię i jedząc ciasteczka :sad:
Wczoraj zamówiłam Yoga Botty Ballet i teraz czekam na przesyłkę, mam nadzieję że się wkońcu ruszę z przed kompa...jak na razie wcinam jogurciki z musli i płatki balans na śniadanko...ale to szybciej mnie odwodni poprzez rozwolnienie niż schudnę........a do lata tak blisko a ja nie mogę wejść w mój stary rozmiar :sad:
Dobra nie będę Wam tu dłużej stękać...spadam do mej córy.

Missdior- oj te koty i ich marcowanie, słyszę ich zaloty i inne przez całę noce :sick:

paulina na odchudzanie po ciazy polecam takie polskie herbatki, 3 etapy, spalanie, oczyszczanie i regulacja czy jakos tak. nie pamietam firmy ale caly komplet kosztuje jakies 24 zl. kolezanki tez ja zachwalaja. jak mmi sie firma pezypomni to ci napisze

Witam w poniedzialek :-)
No i szlag trafil wiosne :baffled: U mnie za oknem zima, jak taka pogoda utrzyma sie do jutra to pewnie wszystkie pociagi beda pospozniane jak to zwykle w Hol. a ja musze do Amsterdamu.
Dziewczyny, dzieki za rady w sprawie mojego malca. Tak mi sie wydawalo, ze to ciemieniucha. Nie smaruje tego niczym tylko przy kapieli delikatnie zmywam myjka i ladnie schodzi.
Paulina, polecam cwiczenia Tamilee Banks z serii Ja chce miec takie....Ja posiadam dwie plyty z seria na posladki i na brzuch. Sa super. Po pierwsze krotkie, po drugie naprawde daja w kosc i dzialaja :tak: Poszukaj w necie a na 100% znajdziesz link i bedziesz mogla je sobie sciagnac.
Ja przez 8 lat regularnie chodzilam na silownie, zastopowalam w 6 miesiacu ciazy, ze wzgledu na notoryczny brak czasu, ale cwiczylam w domu wlasnie te zestawy z DVD.
Teraz kupilam crosstrainer, mate i inne pierdoly i od nastepnego tygodnia zaczynam cwiczyc bo oficjalny okres 6 tygodni po porodzie bedzie OVER i trzeba ruszyc cztery litery :tak:
Co do mnie, nie jestem zwolenniczka diet...sport to jest to :-)

Natalya- dzieki ale u mnie nie kwestia dietki lecz ruchu....bo rozmawiałam z babką od żywienia i pwiedziała że jest spoko, tylko podjadanie słodkiego zastapić jogurcikiem lub owocem.....u mnie problem to brak sportu, jedyny sport to spacerowanie z Amelką,.....potrzebuję samo momotywacji do Cwiczeń i tu jest kot pogrzebany bo jestem leń :-(

A co u Ciebie z przeprowadzką, jak sądzisz kiedy nastąpi złoty moment na własne M, bo rozumie że z mama to etap przejściowy.
Kinia-helooo, are you alive?

Hello :)
A ja mam w nosie i sport i diety,bo z natury jestem chuda,co przyprawia Belgijki o piane na ustach,hehehe,zwlaszcza kiedy sie prosi gruba ekspedientke o majteczki rozmiar 36 ;)
3-latek sie rozchorowal,lezy jak warzywko na kanapie,przykryty kocykiem,my tez pokaslujemy,ale musimy sie trzymac,bo roboty ho-ho.Urzadzamy nowe biuro,bleee.Pomieszczenie, ktore wynajelismy jest w oplakanym stanie,trzeba zerwac podlogi,pomalowac sciany itp itd.I to wszystko musi byc gotowe na 2 kwietnia!Na szczescie,mamy duzo pomocnikow!

jak chcecie miec w nocy horrory to przeczytajcie ile ja waze...39 przez ostatni stres strasznie schudlam, wszystcko co zjem przelatuje przezemnie. zawsze bylam bardzo szczupla wazylam tak 47kg przy wzroscie 160. nawet sie zaczelam martwic ze moze jakas chora jestem jak nagle waga zaczela mi spadac, wybrac do lekarza sie nie moge cos. no ale jestem pewna ze to nerwy:(
a z mieszkankiem to jeszcze nie wiadomo, jest kilka wersji
albo biore kredyt
albo moj buduje dom-tylko ze na takiej wiosce ze w zyciu tam nie pujde mieszkac
albo czekam az zwolni sie mieszkanie po babci w innym miescie- to chyba bedzie najszybciej
moge caly czas mieszkac w wynajmowanym ale jak licze ile kasy wyrzucam to mnie sciska

I deprecha powróciła ....jak czytam o rozmiarach 36 lub wadze 39(no to o wiele zamało jak dla mnie)....oj wypłakuje smutki nad ciastem czekoladowym :eek:
missdior- ty nie masz czasu na chorowanie, przy takiej ilości pracy jaka czeka, a można wiedzieć co to za biuro się szykuje?
Natalya- wybierz się kochana do lekarza, to o wiele za niska waga, dla swego dobra ...lepiej żeby to było przez nerwy a nie coś innego.

U nas npo gradobiciu, śnieżycy i ulewie...teraz wiosna :baffled:

reklama
Dla ciekawskich,w koncu to zadna tajemnica,mamy biuro "ksiegowosc,rachunkowosc" czy jak to tam zwal po polsku(po niderlandzku accountantskantoor),ale tak nam sie to rozroslo,ze nasza chata peka w szwach no i mam dosc tego,ze nam klienci drzwiami i oknami wlaza o porach bardzo nieprzyzwoitych np. w sobote wieczorem kiedy juz siedzimy grzecznie w pizamkach(czasem nawet na kiblu nie mozna spokojnie posiedziec;-) ).Doczekac sie nie moge,kiedy ten caly bajzel nam z domu zniknie...

Dobraaaanoc :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry