Ma-Rita
Fan(ka)
Witam w pochmurny piatek :-)
Missdior, zaczynam sie zastanawiac,czy znow nie popelnilam bledu w wyborze kierunku studiow...moze zamiast prawa boekhouding bylby lepsza opcja ;-)
Pola na pewno mowisz troche po angielsku czy niemiecku...no i przeciez po holendersku. Co do mnie to lubie uczyc sie jezykow...Chcialabym podszkolic moj francuski, bo tragicznie zszedl na psy :-( ale niestety czasu brak...a szkoda bo to piekny jezyk. Poza tym musze powiedziec, ze zazdroszcze ci takiego beztroskiego siedzenia w domku
Niestety ja nie moge sobie na to pozwolic... :-( A nie ukrywam, ze czasem chcialabym, no ale dobrze jest jak jest, nie ma co narzekac
Missdior, zaczynam sie zastanawiac,czy znow nie popelnilam bledu w wyborze kierunku studiow...moze zamiast prawa boekhouding bylby lepsza opcja ;-)
Pola na pewno mowisz troche po angielsku czy niemiecku...no i przeciez po holendersku. Co do mnie to lubie uczyc sie jezykow...Chcialabym podszkolic moj francuski, bo tragicznie zszedl na psy :-( ale niestety czasu brak...a szkoda bo to piekny jezyk. Poza tym musze powiedziec, ze zazdroszcze ci takiego beztroskiego siedzenia w domku
Niestety ja nie moge sobie na to pozwolic... :-( A nie ukrywam, ze czasem chcialabym, no ale dobrze jest jak jest, nie ma co narzekac
) nie wiem czy moj poziom wystarczyl by na rozpoczecie drugiego roku gdzie indziej,bo do tej "wsiowej" szkoly na pewno bym nie poszla.Po egzaminach spotkalam jedna z kursantek,ktora poiedziala,ze nasza pani zrezygnowala i kurs rozpoczyna sie od poziomu"zero".Paranoja...Kiedys wybiore sie na porzadny kurs do jakiejs sprawdzonej szkoly

,czekam cale rano na panow z Belgacom,i co?jajco...Telefony mialy byc dzisiaj podlaczone,nety i rozna takie,a oni sobie jaja robia...Najpierw obiecali ,ze mozemy zachowac stary numer(jeden z trzech,heheh),a teraz twierdza,ze nie da rady.Spec od komuterow tez czeka,bo to musi byc jakos zgrane w czasie,no to sobie poczekamy...No i pewnie net nam zniknie,jak to w takich przypadkach bywa
kaktus mi wyrosnie,jesli damy rade do poniedzialku...
Hej a może Wy byście nas odwiedzili w jakiś majowy weekend, wycieczka na północ ;-)