• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Kinia powiadasz giwerę...sama bym potrezbowała .....zapomniałam Wam opisać mojej słodkiej nocy :sick:
Najpierw próbowałam Amelcie nauczyć spać w śpiworku, co kończyło sie płaczem i zamiast 21:30 to była 23:30 jak usnęła....wkońcu i ja usnęłam.
A o 1 jak na równe nogi podskoczyłam, kiedy to mój pojebany sąsiad znowu się kłucił z sąsiadką. Nie ma, wskoczyłam w pantofelki, sexowny szlafrok i dzwonię im do drzwi, wyskakuje franca z okna, mówię jej żeby skończyli bo chcę spać a ona na to że ona też i jebnęła oknem :wściekła/y:
Ludzie ja próbowałam być miła, zapraszałam jako dobra sąsiadka na kawcie, kupiłam ubranka dla ich dziecka...nawet piłkę gimnastyczną do porodu pożyczyłam(co jeszcze nie oddała) a ta gruba ***** do mnie z taką papą:angry: .....jest miesiąc po porodzie a wygłada jak w 8 miesiącu ciąży.
Jedno wiem, żałuję że nie zadzwoniłam na policję :sad:
Liczę że nie wytrzmają za długo w ciszy i znowu sie pokłucą a ja będę czekać
:growl:

Aaa, kupiłam na marktplaats krzesełko do karmienai i chodzik firmy Chicco, udaóło mi się razem zapłacić 70 euro-tanizna a stan superowski, fotki na chillengirl - strona domowa w Fotosik.pl.

Hello:)
Miss dior fotek nie wklei,bo nie potrafi:-) (stare pokolenie,w tamtych czasach dostawalo sie zegarek albo rower na komunie,zamiast kompa;-) ).A poza tym,gotowe jest tylko miejsce pracy dla "panienek",hehe,ale fajnie brzmi.Czekamy na szafy,stol i krzesla do pomieszczenia,w ktorym beda przyjmowani klienci.Moj chlop i ten drugi ksiegowy siedza na razie przy jakims starym biurku,podobno jutro maja wszystko przywiezc,sie obaczy.No i jeszcze rozne takie kosmetyczne zabiegi typu sztuka na sciane,roslinki,itp.

O kotach: nasz pobil sie z sasiednimi i teraz udaje niezywego na srodku trawnika i pomiaukuje na moj widok.Ha!Nie dam sie nabrac!Bylo nie tluc sie na dachu!

Witam panie z Holandii i nie tylko :-)
Tydzien egzaminow minal :baffled: Ufff ciezko bylo, ale juz po wszystkim...tylko wyniki za jakies 3 tygodnie :baffled:
Paulina to nie zazdroszcze sasiadow...ale coz zrobic...sasiadow sie nie wybiera.
Obejrzalam sobie krzeselko i chodzik :-) Tez czasem cos wygrzebie na Marktplaatsu :tak: Hmmm...tez mam zamiar wsadzic moje dziecie do spiworka...ale moze jeszcze za wczesnie:confused:
Pozdrowionka dla wszystkich :-)

Witam słonecznie,

dziś się wyspałam więc i miła jestem :-D
missdior- widzę że Twój kocurek to pasowałby do moich, też są takie "teatralne koty"....a moja kotka to lubi za mną chodzić....ostatnio spacerowała razem ze mną i Amelką po parku-żadnego psiaka się nie bała, tylko dumnie szła za pania swą :-)......A mam prośbę poproszę o wskazówki podawania pierwszych papek dla dzieci :tak:
Ma-Rita, kochana życzę pozytywnych wyników egzaminów, no i teraz zasłużonego odpoczynku po całym stresie......co do śpiworka to polecam zacząć wcześnie, gdyż widzę po mojej, że już jest problem ją nauczyć w nim spać...a tak czym szybciej nauczysz synka tym lepiej. Moja preferuje spanie pod kocykiem, co w dzień jest na pojedyńczo a w nocy podwójnie złożony, jednak skubana się zaczyna kręcić i odkrywać :eek:
Kinia- Bono przypomina mi mojego starego psinę, zawsze pod rowery się pakował....oj bywało wesoło :laugh2:......swoją drogą to bardzo fotogeniczny jest Bono :tak:......A co do giwery to jak bym tylko miała to już by szła DHL-em :-D
Powiem Wam że wczoraj znalazłam plus że mam taka sąsiadkę-GRUBĄ i tuż po porodzie......jak mój E. na nia spojrzy to się cieszy że ja taka aż gruba nie jestem a ja nie muszę się katować aby schudnąć bo do niej mi bardzooooo daleko ;-)

Ach miałam wczoraj tego fachowca od okien, przyjechał mi firanki wyczyścić, i niestety mu się to udało, a ja już liczyłam na kasiorkę :baffled:

No to spadam do kawusi :-)

Ok,odwalilam swoj kawalek roboty,mozna sobie poleniuchowac:-)

Nie wiem,czy to sie komus przyda,o papkach i obiadkach...Typowych papek owocowych nie chcialo mi sie robic,ot po prostu ucieralam troche jablka,do tego jakies "dzieciece" ciacho typu biszkopt itp.bledina? ale ktos mi podrzucil pomysl na obiadki.Dziecko i tak zaczyna jesc od malych ilosci,wiec mozna ugotowac np.kalafiora z zeimniaczkiem,marchewka itp itd,czyli to,co wydaje sie nam ze maluch jako tako strawi,zmiksowac i potem zamrozic to w plastikowych pojemniczkach do kostek lodu.Odmrazamy w porze obiadu jedna czy dwie i gotowe.Ja gotowalam na tydzien,czyli moje chlopaki mialy tydzien kalafiorowy,marchewkowy,brokulowy :) A w ogole pierwszym "stalym" jedzeniem jaki dostali byla skorka od chleba :tak: .Wspaniale do ssania i memlania i ubrudzenia sie po uszy:-) .Jak porownam moje starania kulinarne z Belgijkami,eee...no nie wiem,tutaj jest taki zwyczaj,ze dzieciak MUSI w poludnie zjesc ziemniaczki,a ok.16 utarte jablko+banan+brzoskwinia+sok z pomaranczy+biszkopt,i wszystkie(no,prawie)baby sie tego scisle trzymaja!!!...juz znacie moje zdanie na ten temat:"bite me, everybody".:-p

Czy ktos zauwazyl,ze za 3 dni jest Wielkanoc??????:szok:

reklama
Powiem Wam że wczoraj znalazłam plus że mam taka sąsiadkę-GRUBĄ i tuż po porodzie......jak mój E. na nia spojrzy to się cieszy że ja taka aż gruba nie jestem a ja nie muszę się katować aby schudnąć bo do niej mi bardzooooo daleko ;-)
PAULINA ty masz naprawde zdrowe podejscie do zycia :-D :-) :-D :-) :tak:
Pojde za twoim przykladem i jak tylko zajde,przeprowadze sie zeby tylko miec gruba sasiadke pod okiem.I jak sie na nia tak napatrze to bede taaak kochac siebie ze ahhh !! :-D :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry