• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Podlaczyli!!!!!!I wszystko dziala!!!!!Fachowiec spoznil sie "tylko" poltorej godziny:dry: ,"przypadkiem" pozbawil nas pradu na godzine : "ojej,nie zauwazylem",mial tylko przy telefonach grzebac,a nie przy korkach.No,ale dziala,co widac!

Zutendaal,o jezu,a co to?:zawstydzona/y: oj,nie wiem,wstyd przyznac...my na wakacje wybieramy sie w raczej odludne miejsca:-) .

reklama
No to fajosko że wsio działa, jednak w czas wsio będzie zrobione i będzie grać jak ta lala :tak:
A to miejsce to ponoć belgisch limburg, a nazwa to vakantiepark mooi zutendaal w zutendaal.....fajnie bo blisko do brussel i antwerpen a w drodze powrotnej do Poli :-).........aha są to domki kempingowe i bardzo przystępne ceny...czyli dla mnie gra, na łonie natury i kieszeń jeszcze pełna :laugh2:

No, to rozumiem, tylko kurna jeśli to weekend majowy to nie ma gwarancji, że będziemy w domu...:-( Zapowiedzieli się u nas goście z POlski. Wstępnie 2 pary (2 braci-kuzynów Maćka) jeden z żoną w ciąży (i Ci nie wiadomo na 100%), ale drugi na 100%, więc zapewna będzimy w dni wolne z nimi jeździć i pokazywać Holandię. Nie mamy jeszcze konkretnych planów, ale na pewno w wolne dni jakieś wycieczki.
A Wy kiedy chcialibyście przyjechać?MOże da się to jakoś pogodzić??:-)
MissDior-gratuluję robotników.
Wracam do Małej bo siędrze:)

Rzucialam okiem na mape i na to moje oko wyszlo mi,ze Zutendaal jest jakies 60 km od nas :) A do Brukseli czy Antwerpen ze 120 bedzie :) Rzut beretem ;)
Fachowcy od podlogi zmagaja sie z linoleum w kolorze niebiesko-szaro-bezowego rzygu,polece po poludniu zobaczyc,czy rowniutko polozyli:-) .

czesc laseczki ! Pisze do was liscior i cosik mi go zezarlo.Przyznam wam sie bez bicia ze jakos nie mialam ochoty w ostatnim czasie na neta.Wiosna??
Pochwale sie wam ze posprzatalam juz chate na swieta.Robie tak bo to jedyna okazja zrobic wieksze porzadki,pozniej mi sie nie bedzie chcialo.Jerry wyczyscil maszyna plytki w ogrodku i wygladaja jak nowe :-) W tym roku posadzilam tylko bratki,jak bedzie wiecej kwiatuszkow to wam podesle fotke ;-)
Z powaznych spraw to postanowilismy spzedac dom.Byla J wpierdala nam sie z buciorami w zycie,ja juz poprostu dalej tak nie moge.Potrafi mi suka powiedziec ze to jej dom a ja tu tylko sprzatam :wściekła/y: :wściekła/y:

Paulina-śniłaś mi się dzisiaj:-). Plotkowałyśmy sobie na temat dzieci:-D
Kindzia-świetny pomysł ze sprzedażą domu. Po co ma Ci baba nerwy psuć?
Wyprowadźcie się, najlepiej daleko. Może Barendrecht?
A my szukamy lokalu na gabinet lub domu, w którym by można zamieszkać i jednocześnie mieć gabinet. Nie jest łatwo. Ceny tutaj są wyjątkowo koszmarne.

hello:)
rece mam o 10cm dluzsze od targania segregatorow,no i pewnie garba od tej roboty;) jako tako sie urzadzilismy,pod koniec tygodnia reszta akt musi byc przeniesiona,a zostalo tego ze ho-ho...
A propos cen,ile kosztuje wynajecie/kupno lokalu w Holandii?To,ze ceny domow przyprawiaja o zawrot glowy,to wiem,wielu Holendrow mieszka w Belgii wlasnie z tego powodu.W mojej wsi stanowia najwieksza grupe obcokrajowcow,hehehe...Kiedy szukalismy miejsca na to biuro tez nam nieraz szczeka opadla,wynajac ok.100m.kw. to plus minus 1500 euro/miesiac!!!! :szok: :szok: :szok:

MissDior rozbawiłaś mnie nową długością swoich rąk:-D Ceny w Holandii podobne, choć u mnie w Barendrecht (pod Rotterdamem) jakoś wyjątkowo drożej niż np. na północy. Można sobie porównać na Welkom bij funda
Paulina, długo Cie nie ma. Na skypie też nie podłączona...mam nadzieję, że wszystko ok. Odezwij się kobieto, bo się martwię.:-(

HALOOOO A mnie sie nudzi.Nie pracuje to siedze dzis caly dzionek za kompem.:confused: Dom sprzedamy,ale to moze potrwac nawet 2 lata.Nie wyprowadzimy sie POLA w twoje okolice bo Jerry mial by daleko do pracy :-D
Szkoda ze pogoda sie zepsula bo bym przynajmniej polezala w ogrodku tylkiem w gore razem z panem Bono i pania Swinia.Marzy mi sie wielkanoc w ogrodzie........:tak:

reklama
Hej laseczki,
u mnie spoko=zyje ;-)
poprzedni tydzien mialam zapierdziel, gdyz w niedziele przyjechalo kuzynostwo od strony meza, kuzynka franca wsio musi blyszczec, wiec stanelam na glowie aby chata blyszczala...no i nazbieralam komplementow :tak:
Co do fachowcow to niech ich piorun szczeli....mnie facet wymienial ostatnie dwa okna i ubrudzil kitem firanki w salonie....a wiem po uraniach roboczych E. ze kitu sie nie spiera :wściekła/y: ...byl ktos z mieszkaniowki na kontrole i teraz sie glowia co z tym zrobic, czy pralnia chemiczna czy kase mi oddadza....ja chce cash :cool2:
Missdior- ceny to eropejskie-zajebiscie duze......ciesze sie ze wszystko zrobion, ciekawa jestem jak wyglada moze jakos fatke wrzucisz :tak:
Pola-kochana nie wiem jak to bedzie z tym wypadem, chcemy bardzo ale musimy zobaczyc jak z kasa sie wyrobimy...a musze miec na uwadze wakacje letnie i slub kolezanki :unsure:
Kinia- bardzo wspolczuje Tobie tej feralnej sytuacji....ja bym suke zabila golymi rekoma, podziwiam ze jeszcze wytrzymujesz cala sytuacje tak dobrze ja nie mam tyle spokoju(doczytalam na macochach). zycze aby z domkiem wyszlo pomyslnie i szybciej niz myslicie a wtedy bedziecie miec lepsze warunki do zrobienia potomka :tak:

Ach Pola, moze tak Wy sie przeprowadzicie gdzies w noord holland-tu tez dentystow potrzebuja .....i na kawcie blizej :-)

Spadam do mojej piskwy, od wczoraj wieczora diabel w nia wlazl :sick:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry