PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
missdior- czyli nareszcie będziesz mieć normowane godziny pracy i czas na życie rodzinne....i na spokojnie posiedzisz na WC 
Ale szczerze to sobie wyobrażam, jak to mogło być, a tak na spokojnie zamkniesz biuro i udasz się do domku na luzie.....no i odzyskasz conieco więcej space w domku
A mnie wczoraj małżonek zjechał :-(...za to że kupiłam te nielegalne kopie DVD przez neta.....a ja mu tłumaczę że jeśli chodzi o posiadanie zgrabnego tyłka to nieważne że nielegalne i się obraził ...faceci
A Kinia to albo nieźle poczynia starania albo na kolejnych wakacjach
--------------------------------------
Oj zapomniałam się pochwalić,że moja kruszyna wczoraj skończyła 5 miesięcy i z tej okazji zrobiła mamie niespodziankę i przewróciła się z plecków na brzusio w boxie
))

Ale szczerze to sobie wyobrażam, jak to mogło być, a tak na spokojnie zamkniesz biuro i udasz się do domku na luzie.....no i odzyskasz conieco więcej space w domku

A mnie wczoraj małżonek zjechał :-(...za to że kupiłam te nielegalne kopie DVD przez neta.....a ja mu tłumaczę że jeśli chodzi o posiadanie zgrabnego tyłka to nieważne że nielegalne i się obraził ...faceci

A Kinia to albo nieźle poczynia starania albo na kolejnych wakacjach

--------------------------------------
Oj zapomniałam się pochwalić,że moja kruszyna wczoraj skończyła 5 miesięcy i z tej okazji zrobiła mamie niespodziankę i przewróciła się z plecków na brzusio w boxie
.
Z moim wyksztalceniem trudno znalezc cos w Holandii, choc moj dyplom zostal uznany> No ale co ja moge tu robic po polonistyce. Dlatego po miesiacach szukania pracy powiedzialam sobie dosc i zaczelam kolejne studia, tym razem po holendersku. Mam nadzieje, ze jak za trzy lata dobrne do konca i odchowam synka to w koncu uda mi sie znalezc robote. Jak nie to p*******e to wszystko, spakuje manaty i wroce do Polski. Postawie malzonka w sytuacji podbramkowej i tyle, albo jedzie z nami, albo zostaje w Hol. sam jak palec
Najchętniej jak do mnie przyjedziesz:-)Zaplanuj coś proszę:-)
.Musze tu pochwalic mojego meza,do tej pory zawsze mial racje