aneta 2222
Entuzjast(k)a
Witam
Ech, nie tak łatwo się z Wami rozstać

Witam Cię Agnieszko
Napisz coś o sobie
:-)
Agasta to Ci się porobiło w tej pracy
Idź do pracy, a między czasie szukaj innej. Znasz język, więc chyba będzie Ci dużo łatwiej
Może pomyśl nad pracą w biurze pracy
Beauty ja 31.03 mam test w Intop
Na którą godzinę chodzisz na rano i do której
Czy opiekunkę zapewnia Ci szkoła
Zdrówka życzę
Karola ja chyba już od 2 miesięcy wstaję o 6:00
, nawet dziś gdy Niko ma wolne od szkoły to Olinuś wstał o 6:00 i nie ma zlituj
, próbowałam go uśpić, wziełam go nawet do naszego łóżka, ale tylko w nim cudował i wstać musiałam
W sobotę i niedzielę jest to samo:-(. Wczoraj nawet go celowo później położyłam sapać, a dziś i tak wstał o 6:00
Aniu biedny ten Twój Erni:-(, ja też dziś wziełam się za sprzątanie, bo jutro na imprezkę rodzinną jedziemy:-)
Na obiadek robię knedle z truskawkami i jeszcze chciałam jabłecznik upichcić bo mnie ochota naszła, więc uciekam bo dużo pracy mam
Miłego dnia kobitki:-)

Ech, nie tak łatwo się z Wami rozstać

Witam Cię Agnieszko
Napisz coś o sobie
:-)Agasta to Ci się porobiło w tej pracy
Idź do pracy, a między czasie szukaj innej. Znasz język, więc chyba będzie Ci dużo łatwiej
Może pomyśl nad pracą w biurze pracy
Beauty ja 31.03 mam test w Intop
Na którą godzinę chodzisz na rano i do której
Czy opiekunkę zapewnia Ci szkoła
Zdrówka życzę
Karola ja chyba już od 2 miesięcy wstaję o 6:00
, nawet dziś gdy Niko ma wolne od szkoły to Olinuś wstał o 6:00 i nie ma zlituj
, próbowałam go uśpić, wziełam go nawet do naszego łóżka, ale tylko w nim cudował i wstać musiałam
W sobotę i niedzielę jest to samo:-(. Wczoraj nawet go celowo później położyłam sapać, a dziś i tak wstał o 6:00
Aniu biedny ten Twój Erni:-(, ja też dziś wziełam się za sprzątanie, bo jutro na imprezkę rodzinną jedziemy:-)
Na obiadek robię knedle z truskawkami i jeszcze chciałam jabłecznik upichcić bo mnie ochota naszła, więc uciekam bo dużo pracy mam

Miłego dnia kobitki:-)
Ostatnia edycja:
Beauty tez pisała...przypomnijcie mi co to był....bo pilnie potrzebuje!
powodzenia na testach życze