reklama

Holandia

Witam:-D
Ech, nie tak łatwo się z Wami rozstać:-D:-D:-D
Witam Cię Agnieszko:tak: Napisz coś o sobie:tak::-)
Agasta to Ci się porobiło w tej pracy:baffled: Idź do pracy, a między czasie szukaj innej. Znasz język, więc chyba będzie Ci dużo łatwiej:tak: Może pomyśl nad pracą w biurze pracy:confused:
Beauty ja 31.03 mam test w Intop:tak: Na którą godzinę chodzisz na rano i do której:confused: Czy opiekunkę zapewnia Ci szkoła:confused: Zdrówka życzę:tak:
Karola ja chyba już od 2 miesięcy wstaję o 6:00:szok:, nawet dziś gdy Niko ma wolne od szkoły to Olinuś wstał o 6:00 i nie ma zlituj:baffled:, próbowałam go uśpić, wziełam go nawet do naszego łóżka, ale tylko w nim cudował i wstać musiałam:baffled: W sobotę i niedzielę jest to samo:-(. Wczoraj nawet go celowo później położyłam sapać, a dziś i tak wstał o 6:00:baffled:
Aniu biedny ten Twój Erni:-(, ja też dziś wziełam się za sprzątanie, bo jutro na imprezkę rodzinną jedziemy:-)
Na obiadek robię knedle z truskawkami i jeszcze chciałam jabłecznik upichcić bo mnie ochota naszła, więc uciekam bo dużo pracy mam:tak:
Miłego dnia kobitki:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Wróciłam z pracy, oświadczyłam im że zaczynam w poniedziałek i się bardzo zdziwili że chcę podjąć ryzyko, że nie wybrałam opcji dla nich korzystniejszej. W tym tylko sens że opcja żadna opcja nie daje mi 100% pewności na pracę. Ale co zrobić.
Pałaszuję drugie śniadanko (powoli ale jakoś mi to idzie po wczorajszej rzeźni u denstysty).
Claudia jeszcze śpi, zaraz ją będę budzić, karmić i do żłobka czas... :tak: A ja chyba w tym czasie wybiorę się w odwiedzi do byłej koleżanki z pracy, która urodziła 6 marca.

Być może wkrótce dołączy no nas kolejna mama :-)

Zdrówka wszystkim chorowinkom życzę.

Kochane...

Kiedyś była mowa o konfiturach jakiś z AH:baffled: chyba Sencilla chyba ty coś pisałaś...przy okazji jakiegoś ciasta!Nie wiem czy to wiśnie czy coś:sorry2: Beauty tez pisała...przypomnijcie mi co to był....bo pilnie potrzebuje!:-D

Hej!

Witamy kolejną nową mamusie...cieszę się że do nas dołączyłaś!:-D
Pisz co u ciebie...i twoich pociech!
A tak propos gdzie jesteście nowe mamusie ?Obiecałyście pisać i ....:sorry2:
Sencilla dzięki,szukam właśnie wkładu do rogalików...:tak:

Ania, tak jak napisala juz Sencilla to sa w szarych puszkach wisnie i truskawki nazwa chyba coz z "anvullende" jest

Aneta, chodze na 9 do 12, opiekunki szkola nie zapewnia , o czym mnie nie poinformowali i mam teraz spory problem ze znalezieniem takowej :angry: powodzenia na testach życze :tak:

Ja mam dzisiaj nieciekawy dzien, pojechalam zrobic APK i panom sie nie spodobalo ze nie moga jakiejs sruby odkrecic i APK nie podbili :angry::angry::angry:
zaraz jade do innych mechanikow zeby zobaczyli o co tak naprawde chodzi, cały dzień zmarnowany :baffled:....

o, to swietnie, bo to sie nadaje b. dobrze.
Ja wlasnie zrobilam gore drozdzowek z makiem, a druga gore- z domowej roboty powidlami sliwkowymi.
Ktos chetny na kawusie z ww. dobrociami?
Beauty, ale masz, kobieto.. I co teraz? A do kiedy musisz to podbic?

reklama
och Sencilla, ja poprosze te drozdzowki i kawe, przyslij mi ze dwie prosze :sorry2:
tak mnie ostatnio na rozne dobre rzeczy bierze, tylko sama nie wiem na co :baffled: ale jak ktos o czyms mowi to wlasnie to bym zjadla :-D
a powiedz mi kochana skad ty mak bierzesz? :szok:
a tak juz od dawna mam ochote na slodkiego rogalika z maselkiem :szok::baffled: i skad ja go wezme??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry