reklama

Holandia

dzień dobry:-)

my już nie śpimy od 6.30....:tak::-)
Tata pojechał już na ten pogrzeb kolegi a my jemy teraz śniadanko...Przydałaby się do tego kawusia, bo rano mężul zrobiła za mocną i była niedobra...bleeee....
Aniu masz jakąś w zanadrzu?

Gosia czy twoja nieobecność zwiastuje nam tą radosną nowinkę???:-D:-D:-D

Sencilla jak tam dziewczynki? już lepiej???

Natka ale ci zazdroszczę....Też bym tak chciała, zeby Maja spała całą noc, a ona się budzi trzy razy:baffled::baffled::baffled:

Wiecie ja dzisaj zrobię skubańca....Mam agrest w słoiku od mamci to go wykorzystam...Najgorsze, że Sebek nie zabardzo go lubi, ale cóż....:tak:;-):-):-)

Załączniki

• 20090224_221.jpg
    20090224_221.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 34
  • DSC02565.jpg
    DSC02565.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC02584.jpg
    DSC02584.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC02585.jpg
    DSC02585.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 41
reklama
pauka fajna ta twoja Majka:tak: taka okraglutka i malutka;-) a jak tam z jej chodzeniem i raczkowaniem???? Zosia pierwsza przespana noc miała w wieku 4 miesięcy,ale potem znów sie budziła raz w nocy:baffled: miała kilka takich okresów ze spała całą noc, potem znów się budziła i tak w kólko, dzisiaj akurat spała całą noc, przed chwilką wstała;-) ale ostatnie dni budziła się z gorączką i płakała :-(ale 3 razy to ona się nawet nie budziła jak była niemowlakiem, wtedy budziła się 2 razy, a potem już bardzo szybko zaczęła się budzic jeden raz

ala napewno jeszcze troszkę i Martusia będzie się budzic później:cool2:

Natka Majka to mały huragan....:-D:-D:-Doczywiście raczkuje i wszędzie jej już pełno....Właśnie narozwalała mi gazet spod ławy...:baffled::-DA z chodzeniem też już jest lepiej, bo sama przemieszcza się wzdluż wersalki i nawet już zaczyna się puszczać...Myślę, że to kwestia 2-3 tygodni a będzie biegać...:szok:;-):-)

Witam i ja!:-D

Ja już zdążyłam zawieść pranie do klientki i wypić kawkę...Reszte zrobiłam wczoraj więć już weekend pełną gębą!!!;-)
Pauka słodziak z Majki!
Natka fajnie że mała ci tak ładnei śpi rano,pozazdrościć!:wściekła/y::sorry2:
Moi jak widzę nie jestem sama pobudki urządzają ok.6.00 ale..
Od 4 dni mj synek nie sika do pieluszki w nocy tylko wstaje i biegnie na nocnik rano...tym sposobem nosi już 4 dzien tego samego pampersa!:szok::szok::-D
Pauka oto kawka i ciasto....

Witam dziewczynki!z
Pauka sliczne coreczki :biggrin2::tak:
Ania jakie pysznośi ,włoz do koperty i wyslij mi,plisssss:))mniam
Natka mój malutki tez tak długo spał,ale od jakich paru dni robi pobutke o 6;30.
My dzis mamy pourodzinowa imprezke mojego lubego ,wiec znikam do kuchni.A w dodatku Michas jakis marudny:tak:

Ostatnia edycja:
witam,
my dziś pospaliśmy do 9:45 (z pobudką o 6:30)
Claudia w żłobku spisała się świetnie, ale nie jadła tam, bo nie było potrzeby. Była za to tak wszystkiego ciekawa, że w ciągu 2 godz spała 5 minut :-) Jak przyszłam po nią to leżała sobie w łóżeczku i bawiła się, nie miała nawet zamairu na mnie popatrzeć :szok: Musiałam ją wyjąć z łóżeczka żeby zajarzyła że ją wołam :-D
Po żłobku pojechaliśmy do mojej byłej koleżanki z pracy zobaczyć dzidziusia - Jessica. Takie maleństwo 46 cm i 3060 gram. Jak patrzyłam na nią to aż trudno było uwierzyć że niecałe 3 miesiące temu nasza Claudia też była taka kruszynką.
Pogoda paskunda, więc ze spacerku nici.
Zakupy zrobione, pranie nastawione, trzeba tylko odkurzyć jeszcze i weekend na całego.
A jutro jedziemy na chrzest do kuzynki. Pierwszy raz będę widzieć jak to wygląda tu w Holandii :-)

Karola może Michasiowi idą następne ząbki?
Aniu to duży chłop już z tego Twojego Erniego. Masz kolejny powód do dumy. Ale smaka mi narobiłaś zdjęciami :tak:
Pauka ale lalunia z Majeczki
Ala cieszmy się, że takie małe brządece chociaż dzień od nocy odróżniają :-D
Natka odespałaś sobie dzisiaj
Beauty no to nie zaciekawie z tym autem. Udało się wkońcu rozpracować tą śrubę?

A gdzie się znowu podziewają Aneta, Sencilla i nowo przybyła Agnieszka?

Hej!

Mój małżonek wybył na ryby właśnie bo słonko świeci;-),babcia porwała Karcie na wycieczke rowerową :tak::-)a ja sobie z synkiem siedzie w domku,bo to gardło całkiem go rozłożyło...:baffled:
Obiad mam z głowy - mój zarządził dziś golonki z piwem i chrzanem...więc takowe wstawił i tam się gotują!:tak:
Agasta super że mała tak sobie dała rade w żłobku...
Karola już ci wysyłam może meilem będzie szybciej?!:-)Gratki z okazji rocznicy dla ciebie!
Coś mi się zdaje że Gosia została już szcześliwą mamą...:sorry2:
Poczekamy na wieści jeszcze...

karola gratki dla Michasia na 5 miesięcy:-)

aniahaven, no to już masz mężczyzne w domku który nie sika w pampry:tak: super i jak szybko i sprawnie to załatwił.:happy2:

reklama
Witajcie
Ania, ale masz fajnie,ze mały woła na nocnik, mój jeszcze o tym nie myśli nawet :-(

Ala , gratuluje własnego M i pracy też ;-)
Oj chyba przybył nam nowy mały forumek:tak:Gosia się zbyt dlugo nie odzywa...

Dziewczyny narzekacie ze Wasze maluchy budzą sie w nocy, a co ja mam powiedzieć jak mój prawie dwulatek jeszcze ani jednej nocy nie przespal całej :baffled:

Pamiętajcie o zmianie czasu dzisiaj w nocy :tak:

Takiego mi smaka na coś słodkiego narobiłyście, ze chyba zaraz muffinki upiekę...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry