reklama

Holandia

Witam Was:tak:
Dziewczyny oznajmiam uroczyście, że od roku po raz pierwszy zostałam sama w domu, bez dzieci:tak:. Siostra przyjechała i zabrała chłopców:tak:, a ja mam czas dla siebie, lecę zaraz pod prysznic się wymoczyć i zrobić się na bóstwo;-), bo na imprezkę imieninową jedziemy:tak:
Jakoś tutaj mi cicho i mimo, że ich nie ma może z pół godzinki to już tęsknię:-(
Agasta jestem już jestem:-) Gratulacje dla Claudii za pomyślny pierwszy dzień w żłobku:-)
Aniu zdrówka dla Erniego i brawa za pomyślną naukę siusiania:-)
Beauty podbili Ci w końcu APK:confused: Jak z Twoim zdrówkiem:confused: Nie pamiętałam o zmianie czasu dziś w nocy:szok:, dziękuję za przypomnienie:tak::-)
Karola wszystkiego naj dla Michałka i udanej imprezki po urodzinowej życzę:tak:
Sencilla jak Twoje dziewczynki zdrowe:confused:
Gosia pewnie już wtulona w swoje maleństwo:confused::-)
Natka mój Oli potrafi się jeszcze nawet z 3 razy w nocy obudzić:baffled:, ale zaś w dzień mi dużo śpi. Chciałam go kłaść tylko raz spać w dzień, ale niestety to nie możliwe bo jak go nie położyłam ostatnio spać w dzień raz to postanowił się zdżemnąć na podłodzę (fotkę wkleję poniżej)
Pauka poproszę skubańca kawałek;-)
Ala jeszcze raz gratuluję M4 oraz pracy:tak:
Ann ja się czujesz:confused:
Magdalena gdzie Ty sie podziałaś:confused:
Twiggles, Olgunia, Mama Mikołaja, Niunia, Agnieszka, Agnes, Aisah ... gdzie jesteście:confused: Co u Was:confused: Jak dzieciaczki:confused:
Ja wczoraj wszystko posprzątałam, dzis z rana (Oliwierek stał tradycyjnie o 6:00) upiekłam jabłecznika, ktoś chętny:confused:

Załączniki

• 100_2021.jpg
    100_2021.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Aneta super foteczki. To masz chwilę relaksu dla siebie.
Ja jak wczoraj odwiozłam Claudię do żłóbka to wróciłam do domu i nie wiedizałam co mam robić. Tak głupio pusto jak dziecka nie ma w domu. Nawet jak spała to i tak co chwilę szłam na nia zaglądnąć, a wczoraj to tak dziwnie się czułam :baffled: że aż za prasowanie się wzęłąm żeby nie myśleć o pustce.

Moja Claudia przed chwilą zasnęła zdążłam obciąć mojemu włosy :-) Zaraz się ubieramy i jedziemy do miasta po soczek. U mnie dziś pomidorowa z makaronem i spaghetti (chyba) :-D

czesc dziewczyny
ja dalej melduje ze w jednym kawalku jestem:-(:-(:-(, Natka Ania Pauka Beauty Aneta, maly cos nie pcha sie na swiat:no::no::no:. A na dodatek wczoraj zaczelo mnie gardlo bolec i tak mi goraco ze mam wrazenie ze sie zaraz ugotuje a goraczki nie mam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Nie mam pojecia skad mi sie to przyplatalo. Wczoraj rano bylismy u poloznej wszystko dobrze, ona tez sie juz niecierpliwi i nastepna wizyte mam teraz we wtorek jak do wtorku nic nie bedzie to ma cos zrobic zeby pobudzic i przyspieszyc akcje:szok::szok::szok:. Nagle stwierdzila ze dziecko moze byc duze i zaproponowala ze mozemy wyprobowac jakis nowy zel wspomagajacy porod ona wezmie ze soba probke tego zelu, bo w aptece kosztuje to ok 130E, czyli mam robic za krolika doswiadczalnego:confused::confused:, ale prawdopodobnie skraca akcje porodowa o pol godziny
Juz teraz weszlam w ten okres ciazy ze chce miec to juz za soba codziennie rano sie zastanawiam czy to juz w koncu dzisiaj:confused::confused::confused:
Ala gratuluje i ciesze sie rowniez ze wszystko tak dobrze sie poukladalo:tak::tak:
Forumowe dzieciaczki sliczne!!!!:tak::tak::tak:

a nie napisalam jeszcze ze dostalam list z ROC moge zaczac kurs, zaczne nauke od poczatku. Koszt jedyne 1400E za 20 tyg nauki (5,5godz. tyg). Wiedza naprawde kosztuje, ale moze dostane zwrot z podatku na drugi rok

cześć:-)

u nas wszystko powoli:tak: tylko wiki jakoś nie chce jeść ostatnio obiadów:baffled:
ja odliczam dni kiedy pojedziemy do Polski, tym razem zostane sama tzn z Wiktoria w Polsce na dłużej:tak:
i niestety ale chyba ominie mnie forumowe spotkanie:-(:zawstydzona/y:

gosiu- juz niedlugo i skończy sie twoje wyczekiwanie:tak:
a co do żelu, to nigdy nie słyszałam o czymś takim, ale położna wie co robi;-)

Alu-gratulacje znalezienia pracy i własnego M4 :tak:

Aniu- twój erni to już duży prawdziwy mężczyzna:tak:;-)

Agasta- z pracą ci saie wszystko uloży, znasz język to bardzo dużo pomaga:tak:

natka- czyli z zosia juz wszystko dobrze?

miłego dnia wszystkim życze;-)

Ja też w końcu coś znalałam:-D jeśli chodzi o naukę języka w Bredzie...kurs się zaczyna jakoś po wakacjach 25 wykładów po1,5h kosztuje ok 250€...
Oczywiście mam zamiar go skonczyć...:tak:

reklama
Aneta dokladnie 5,5 godz x 20 tyg x 11,5E i to daje za sam kurs 1200E plus do tego ksiazki, dostep do kursu przez internet oraz koszt za test wstepny i w sumie to daje 1400E
Niunia to jakas nowosc i polozna ma probki tego i pytala czy sie zgodzimy to wyprobowac. Podczas porodu (jezeli dobrze zrozumialam) ma posmarowac wejscie pochwy wtedy maly bedzie miec lepszy poslizg;-)
Aniu dziekuje za wsparcie duchowe :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry