aneta 2222
Entuzjast(k)a
Witam Was
Dziewczyny oznajmiam uroczyście, że od roku po raz pierwszy zostałam sama w domu, bez dzieci
. Siostra przyjechała i zabrała chłopców
, a ja mam czas dla siebie, lecę zaraz pod prysznic się wymoczyć i zrobić się na bóstwo;-), bo na imprezkę imieninową jedziemy
Jakoś tutaj mi cicho i mimo, że ich nie ma może z pół godzinki to już tęsknię:-(
Agasta jestem już jestem:-) Gratulacje dla Claudii za pomyślny pierwszy dzień w żłobku:-)
Aniu zdrówka dla Erniego i brawa za pomyślną naukę siusiania:-)
Beauty podbili Ci w końcu APK
Jak z Twoim zdrówkiem
Nie pamiętałam o zmianie czasu dziś w nocy
, dziękuję za przypomnienie
:-)
Karola wszystkiego naj dla Michałka i udanej imprezki po urodzinowej życzę
Sencilla jak Twoje dziewczynki zdrowe
Gosia pewnie już wtulona w swoje maleństwo
:-)
Natka mój Oli potrafi się jeszcze nawet z 3 razy w nocy obudzić
, ale zaś w dzień mi dużo śpi. Chciałam go kłaść tylko raz spać w dzień, ale niestety to nie możliwe bo jak go nie położyłam ostatnio spać w dzień raz to postanowił się zdżemnąć na podłodzę (fotkę wkleję poniżej)
Pauka poproszę skubańca kawałek;-)
Ala jeszcze raz gratuluję M4 oraz pracy
Ann ja się czujesz
Magdalena gdzie Ty sie podziałaś
Twiggles, Olgunia, Mama Mikołaja, Niunia, Agnieszka, Agnes, Aisah ... gdzie jesteście
Co u Was
Jak dzieciaczki
Ja wczoraj wszystko posprzątałam, dzis z rana (Oliwierek stał tradycyjnie o 6:00) upiekłam jabłecznika, ktoś chętny

Dziewczyny oznajmiam uroczyście, że od roku po raz pierwszy zostałam sama w domu, bez dzieci
. Siostra przyjechała i zabrała chłopców
, a ja mam czas dla siebie, lecę zaraz pod prysznic się wymoczyć i zrobić się na bóstwo;-), bo na imprezkę imieninową jedziemy
Jakoś tutaj mi cicho i mimo, że ich nie ma może z pół godzinki to już tęsknię:-(
Agasta jestem już jestem:-) Gratulacje dla Claudii za pomyślny pierwszy dzień w żłobku:-)
Aniu zdrówka dla Erniego i brawa za pomyślną naukę siusiania:-)
Beauty podbili Ci w końcu APK
Jak z Twoim zdrówkiem
Nie pamiętałam o zmianie czasu dziś w nocy
, dziękuję za przypomnienie
:-)Karola wszystkiego naj dla Michałka i udanej imprezki po urodzinowej życzę

Sencilla jak Twoje dziewczynki zdrowe

Gosia pewnie już wtulona w swoje maleństwo
:-)Natka mój Oli potrafi się jeszcze nawet z 3 razy w nocy obudzić
, ale zaś w dzień mi dużo śpi. Chciałam go kłaść tylko raz spać w dzień, ale niestety to nie możliwe bo jak go nie położyłam ostatnio spać w dzień raz to postanowił się zdżemnąć na podłodzę (fotkę wkleję poniżej) Pauka poproszę skubańca kawałek;-)
Ala jeszcze raz gratuluję M4 oraz pracy

Ann ja się czujesz

Magdalena gdzie Ty sie podziałaś

Twiggles, Olgunia, Mama Mikołaja, Niunia, Agnieszka, Agnes, Aisah ... gdzie jesteście
Co u Was
Jak dzieciaczki
Ja wczoraj wszystko posprzątałam, dzis z rana (Oliwierek stał tradycyjnie o 6:00) upiekłam jabłecznika, ktoś chętny