reklama

Holandia

Gosiu, trzymam kciuki! Wszystko bedzie dobrze! Wyobrazam sobie, jak nie mozesz sie doczekac... Ja 10 miesiecy temu tez siedzialam juz jak na szpilkach, bo Tosi sie nie spieszylo i w koncu urodzila sie 2 tygodnie po terminie :szok:
U nas dzis smetnie, bo nieprzespana noc. Zreszta nie pierwsza :-D

reklama
Dzien dobry,
ja tez jestem tylko caly dzien latam, ja to jakos spokojnie usiedziec na czterech literach nie moge :baffled: rano sie troche zle czulam, ale potem dostalam jakiegos kopa, sprzatam, piore gotuje i wlasnie za pieczenie murzynka sie biore...
musze doczytac co tam skrobalyscie i napisze wiecej pozniej, jak juz usiade na te 4 litery, bo mnie juz moj m goni zebym juz skonczyla...

Czesc dziewczny ja wkoncu usiadlam . caly dzien bieganina jak to umnie w sobote . Odrana sprzontanie potem obiat dzieci do Polskiej szkoly Mam problem z Paulinom niechce chodzic na polski tlumaczymy ze sie to jej przyda ale ona nie chce Rozmawialam dzisjaj z paniom i ona twierdz ze Papla sie nudzi bo dzieci wjej grupie uczom sie dopiero liter a moja papla zna wszystki i umie czytac Ale musi chodzic .Co tam uwas

Gosia mam nadzieję, że żel Ci pomoże.
Agnieszka, ja myślę że Paulinka nie chce chodzić na polski właśnie dlatego, że się nudzi, a nie dlatego że jej się nie przyda.
Ann jak murzynek, upieczony już. Podziel się, bo mam ochote na słodkie :-)
Sencilla może też mi podrzucisz drożdżóweczkę? :-)
Aniu o ilę się nie mylę miałaś w planach biszkopt ztruskawkami. Podzielisz się?

Mykam oglądać tv, do jutra,
spookojnej nocy życzę

witam,

Anetko, juz jestem... ;-) jak tam po imprezce imieninowej, przezylas jakos bez dzieciaczkow? swietne foteczki... widze, ze dla Oliwierka nie ma wiekszego znaczenia gdzie zasnie... byle by tylko spac... :-D
Sencilla, ja chetnie zjem ta ostatnia drozdzoweczke... ;-) jak tam dziewczynki, juz lepiej sie czuja?
Ann, fajny brzuszek... widac, ze kruszynki rosna... wspaniale... :-) ale mi narobilas smaka tym murzynkiem... jak go zrobilas?
Gosia, wszystko bedzie dobrze, zobaczysz... jestesmy z Toba... :tak: a wiesz moze jaka jest nazwa tego zelu? :confused:
Ania, jeszcze raz gratki dla Ernesta...:-) duzy chlopczyk... moj Manuel w ciagu dnia przewaznie chodzi bez pampersa... :tak:ale czasem przydarzy mu sie jeszce jakas mala wpadka (z siusianiem)... natomiast jesli chodzi o kupki to zazwyczaj jak ma je zamiar zrobic to pokazuje paluszkiem na pupke i wola "kaka"' :-D(czyli kupka, po wlosku... nauczyl sie tego slowa od swojego kuzyneczka)... i wtedy ja szybciutko z nim do toalety, bo na nocnik to on nie chce siadac, tylko ciagnie do toalety... :tak:
Karola, wszystkiego pieknego dla Michasia... ;-)

dobranoc, dziewczynki, a wlasciwie dzien dobry... :-D ogladalam wlasnie w samotnosci "Niebo nad Paryzem", przy winku i swieczkach.. Kurcze, ale sobie wieczorek zrobilam :cool2: w samotnosci, bo mezus padl. ZAraz sie pewnie Tosia obudzi i tyle bedzie z mojego spania :shocked2:
Dobrze, ze juz za tydzien do PL jedziemy, to rodzinka sie zajmie dzieciakami, a ja sie pobycze :-p;-):-)
spijcie slodko, Mamy i Maluszki!

reklama
Dzień dobry!:-D

Dla mnie nie taki dobry bo całą noc Erni kaszlał i musiałam z nim spać w jego łóżeczku...:confused2:
Ja też się Sencillo wybieram do PL mame do domu przy okazji podrzucić bo jest u mnie:-Djeszcze....
I oczywiście święta spędzić w większym, rodzinnym gronie nad suto zastawionym stołem...:-):-D:-)
A to świąteczka kawka!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry