• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

Gosiu, trzymam kciuki! Wszystko bedzie dobrze! Wyobrazam sobie, jak nie mozesz sie doczekac... Ja 10 miesiecy temu tez siedzialam juz jak na szpilkach, bo Tosi sie nie spieszylo i w koncu urodzila sie 2 tygodnie po terminie :szok:
U nas dzis smetnie, bo nieprzespana noc. Zreszta nie pierwsza :-D

reklama
Dzien dobry,
ja tez jestem tylko caly dzien latam, ja to jakos spokojnie usiedziec na czterech literach nie moge :baffled: rano sie troche zle czulam, ale potem dostalam jakiegos kopa, sprzatam, piore gotuje i wlasnie za pieczenie murzynka sie biore...
musze doczytac co tam skrobalyscie i napisze wiecej pozniej, jak juz usiade na te 4 litery, bo mnie juz moj m goni zebym juz skonczyla...

Czesc dziewczny ja wkoncu usiadlam . caly dzien bieganina jak to umnie w sobote . Odrana sprzontanie potem obiat dzieci do Polskiej szkoly Mam problem z Paulinom niechce chodzic na polski tlumaczymy ze sie to jej przyda ale ona nie chce Rozmawialam dzisjaj z paniom i ona twierdz ze Papla sie nudzi bo dzieci wjej grupie uczom sie dopiero liter a moja papla zna wszystki i umie czytac Ale musi chodzic .Co tam uwas

Gosia mam nadzieję, że żel Ci pomoże.
Agnieszka, ja myślę że Paulinka nie chce chodzić na polski właśnie dlatego, że się nudzi, a nie dlatego że jej się nie przyda.
Ann jak murzynek, upieczony już. Podziel się, bo mam ochote na słodkie :-)
Sencilla może też mi podrzucisz drożdżóweczkę? :-)
Aniu o ilę się nie mylę miałaś w planach biszkopt ztruskawkami. Podzielisz się?

Mykam oglądać tv, do jutra,
spookojnej nocy życzę

witam,

Anetko, juz jestem... ;-) jak tam po imprezce imieninowej, przezylas jakos bez dzieciaczkow? swietne foteczki... widze, ze dla Oliwierka nie ma wiekszego znaczenia gdzie zasnie... byle by tylko spac... :-D
Sencilla, ja chetnie zjem ta ostatnia drozdzoweczke... ;-) jak tam dziewczynki, juz lepiej sie czuja?
Ann, fajny brzuszek... widac, ze kruszynki rosna... wspaniale... :-) ale mi narobilas smaka tym murzynkiem... jak go zrobilas?
Gosia, wszystko bedzie dobrze, zobaczysz... jestesmy z Toba... :tak: a wiesz moze jaka jest nazwa tego zelu? :confused:
Ania, jeszcze raz gratki dla Ernesta...:-) duzy chlopczyk... moj Manuel w ciagu dnia przewaznie chodzi bez pampersa... :tak:ale czasem przydarzy mu sie jeszce jakas mala wpadka (z siusianiem)... natomiast jesli chodzi o kupki to zazwyczaj jak ma je zamiar zrobic to pokazuje paluszkiem na pupke i wola "kaka"' :-D(czyli kupka, po wlosku... nauczyl sie tego slowa od swojego kuzyneczka)... i wtedy ja szybciutko z nim do toalety, bo na nocnik to on nie chce siadac, tylko ciagnie do toalety... :tak:
Karola, wszystkiego pieknego dla Michasia... ;-)

dobranoc, dziewczynki, a wlasciwie dzien dobry... :-D ogladalam wlasnie w samotnosci "Niebo nad Paryzem", przy winku i swieczkach.. Kurcze, ale sobie wieczorek zrobilam :cool2: w samotnosci, bo mezus padl. ZAraz sie pewnie Tosia obudzi i tyle bedzie z mojego spania :shocked2:
Dobrze, ze juz za tydzien do PL jedziemy, to rodzinka sie zajmie dzieciakami, a ja sie pobycze :-p;-):-)
spijcie slodko, Mamy i Maluszki!

reklama
Dzień dobry!:-D

Dla mnie nie taki dobry bo całą noc Erni kaszlał i musiałam z nim spać w jego łóżeczku...:confused2:
Ja też się Sencillo wybieram do PL mame do domu przy okazji podrzucić bo jest u mnie:-Djeszcze....
I oczywiście święta spędzić w większym, rodzinnym gronie nad suto zastawionym stołem...:-):-D:-)
A to świąteczka kawka!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry