Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aniu Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
Bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie!
czesc dziewczyny
mi nadal nie przeszlo gardlo, oskrzela mnie bola i taka slaba sie czuje, plukam sola i zrobilam sobie wlasnie syrop z cebyli, mysle ze wieczorem juz cos bede moga sie go napic. Taka zla na to jestem ze wlasnie teraz cos takiego musialo sie przyplatac
Wy takie slodkosci pieczecie a ja na nic nie mam ochoty Magda juz ci mowie jak sie nazywa "Dianatal"geboorte gel koszt 124,95E jest to nowosc w holandii i trzeba o to pytac ginekologa czy polozna Ania Sencilla super ze jedziecie do Polski na swieta, Takie uroczystosci to jednak nie ma jak u nas calkiem inna atmosfera Aniu i ja zycze wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy duzo milosci i szczescia zeby was nigdy nie opuszczalo A ja ide lezec
Cześć dziewczynki:-) ANIU
W rocznicę ślubu życzę Wam, aby płomień Waszej miłości nigdy nie słabnął, a Wasze dzieci chowały się szczęśliwie w jego cieple i blasku.
Gosia my czekamy razem z tobą na Twoje maleństwoZdrowka życze.Mnie przed porodem kaszel sie przyplątał.I po wszystkim jak kaszlałam to czułam wszystkie cześci ciała
Ann piekny brzusioRosną kruszynki ,rosną!
Michaś dziekuje za pamiec:-):-)Impreska się udałą.A dzis pospalismy do 11razem z malutkim.Oczywiscie z godzinna przerwo o7.Teraz juz po spacerku,obiadek konsumujemy
Dzięki za wszystkie życzenia....
Magdaleno 4 z kolei:-);-)!
Natka,Gosia zdrówka wam życze!
A my dziś byliśmy nad morzem,troszkę wiało ale co powdychaliśmy to nasze!
Aniu, cudowne zdjecia! Ja tez juz bym chciala nad morze, ale na razie z tymi naszymi chorowitkami nie mamy szans sie wybrac Dzis bylismy z Marysia na pogotowiu, bo juz sie wystraszylismy. Ale okazalo sie, ze to "tylko" infekcja wirusowa, wiec dlatego tak to dlugo trwa. ale juz jestem zmeczona tym ich chorowaniem...
hihi, wlasnie zobaczylam, ze Marys ma trzy dwojeczki na suwaczku
Hej laski my już w domku po chrzcie, powiem wam że w porównaniu ze chrztem w pl, to to dzisiejsze to była totalna klapa. Zero porównania mimo że chrest odbył się po katolicku.
A to zdjęcie bukietu kościelnego ha ha i mojej laluni ze mną tuż przed wyjazdem.
Chrowitkom dużo zdrówka życzę Aniu wszystkiego naj z okazji rocznicy.
Ania śliczne fotki,jak miło patrzeć na tak szczęśliwą rodzinkeDzieciaczki
kochaniutkie
Sencilla biedna Marysia:-(, zdrówka dla niej życze.
Agasta fajny bukiet hihihihi;-)a ksiezniczki piekne
Natka ,a cóż to się do ciebie przyplątało???kuruj sie!
dobrej nocki