reklama

Holandia

reklama
Dzień dobry.
Claudia budziła się w nocy dwa razy o 23:45 i 5:15.
POdejrzewam że to przez wczoraj kombinacje z butlą (choć wieczorem i tak dałam jej cyca). Teraz jeszcze śpi moje kruszynka a ja wcinam śniadanko i telefonuję do mamy zdać relację w wczorajszego dnia.

POgoda śliczna więc wybieramy się na spacerek, później zaliczymy cb i po chlebek trzeba będzie skoczyć.
A jutro znowu do pracy :wściekła/y: Ratunku!

:-)CZesci dziewczyny ja mam dzisiaj szpital w domu Paulina ma 38i 5 goroczki a Artur 39 od rana latam nad nimi picie termometr i tabletki Idziemy do lekarza po poludniu ale znajonc holenderskich lekarzy to pewnie nic niedostanom Dziewczyny czy nieznacie jakiegos Polskiego lekarza tutaj w holandi

Agnieszka
adresy polskich lekarzy mozesz znalezc na str. niedzieli.
Ann, o tych drozdzach to Ci pozniej napisze, ok? teraz nie mam jak :zawstydzona/y::sorry:
Agasta, bardzo Cie przepraszam, ze nie wyslalam jeszcze tych plytek... to przez ta chorobe, nie mialam glowy. Chodze teraz spac o 1, bo Tosia nie spi, pozniej budzi sie co godzina, wstaje o 6.. jednym slowem: sielanka :)

Ostatnia edycja:
Sencilla, nie ma sprawy :-), nie spieszy mi sie
Moze czas na jakas kawke? Fotki nie wstawie bo z telefonu klikam :-/
Ania, bede dzis w polskim sklepie, potrzebujesz cos?

Czesc dziewczyny
Chyba sie zaczelo, narazie jest jeszcze spokojnie nie mam boli, polozna tez juz byla mowi zeby czekac, problem ze nie mam jeszcze rozwarcia i jezeli nic sie nie zmieni do wieczora to bede musiala do szpitala jechac.MAMO:szok::szok::szok::szok: ja nie chce tam jechac

Gosia :szok:;-)trzymam kciuki:tak:Bedzie dobrze!Czekamy na wiesci:-):tak:
U nas tez pieknie,po obaidku na spacerek idziemy:tak:
My na swieta zostajemy tu,to sa juz 3 swieta zdala od domu:crazy::no:Ale nie jest tak zle Mamy znajomych z ktorymi spedzamy swieta ,prawie jak w rodzinnym gronie:tak: A teraz my juz jestesmy prawdzia rodzinka.:tak::tak:
Wczoraj na spacerku nazrywalismy bazi,wiec wiosna zawitała hurrrrrrrra!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry