reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Karola jak piszesz Andrychów to mi się ciepło na sercu robi...:laugh2::sorry:
Ja mieszkam 2 km dalej czyt;INWAŁD obecnie można tak mnie umiejscowić w PL!:-D:-D:-D
No właśnie gdzie się zaszyłyście???Słonko już zachodzi...do domu czas!

reklama
A to moja pociecha na wiekszosci zdjec spi ale w rzeczywistosci tak nie jest, wlasnie tata meczy sie z usypianiem i mnie pyta czy on zawsze o tej porze taki marudny:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 55
  • 2.jpg
    2.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 51
  • 3.jpg
    3.jpg
    44,8 KB · Wyświetleń: 51
  • 4.jpg
    4.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 59
  • 5.jpg
    5.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 58
Gosiu ale słodziak ten twój Daan.
A jakie ma fajne klompki w serduszka :-)
Widzę że stosujesz holenderski system ścielenia łóżeczka z "lakens" :tak:

dziewczyny gdzie się podziewacie?

Agasta powiem ci ze lozeczko tak poscielila polozna jak do mnie chodzila i tak juz zostalo. Wogole ja myslalam ze tak jak w PL koldry poduszki koce bo malemu zimno ale tutaj absolutnie:-D:-D:-D

hej dziewczyny ;-)pamietacie mnie??
podczytuje Was jak tylko mam mozliwosc ale tak skrobiecie że nie jestem w stanie byc caly czas na bieżaco...
u nas wsio OK, pogoda sprzyja wiec w domu jestesmy tylko goscmi...

widze temat paszportu na tapecie wiec napisze jak to u nas wyglądało...
Pierwszy PL paszport Antoś miał zrobiony na 1 rok wyrobiany w konsulacie w Hadze i kosztował 17€ wydany w ciągu 30 min... drugi PL paszport robiłam mu podczas wakacji w Polsce i ten juz jest na 5 lat a kosztował 30 zł...
Zanim wyrobiliśmy mu poskie papiery (nigdy nie wiadomo czy sie mu w przysżłosci nei przyda) wyrobiliśmy mu tez w Gemeente holnderski paszport, bo jesli zaszła by potrzeba i musiałabym pojechac sama z małym do Polski, to wpisanie w ojca paszport nie wchodzło w gre...

Hejka dziewczyny!!!!

Odzywałam się wcześniej i właśnie Was troszkę poczytałam ( bo od 4 nie śpię :baffled:)
Próbuje troszkę "ogarnąć" Was no i nie powiem, że jest to łatwe, ale powoli zaczynam Was rozpoznawać ;-);-);-)

Ja nadal spakowana, termin dawno minął , objawów porodu brak :crazy::crazy::crazy:
Wczoraj byłam w szpitalu na KTG i tam innych badaniach, no i z małym wszystko ok, tylko wychodzić nie chce i skurczy brak :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jeśli nie urodzę do niedzieli to znow do szpitala na badania, a jeśli do wtorku też nic się nie będzie działo to będą mi wywoływać.:baffled::baffled: Co prawda to nie mam pojęcia jak to będzie do końca wyglądało i się nawet nie dopytuję narazie , bo mam nadzieję, że ten mój synek się zlituje i wyskoczy choćby dziś.

Widziałam paszportowe info...... przyda mi się również, bo w lipcu chcę jechać do PL na miesiac :tak::tak::tak:

Kilka z Was wybiera się jakoś na dniach do PL więc udanego wypadu życzę, bo nie wiem kiedy zajrzę ( liczę , że dziś mały się ode mnie wyprowadzi :rofl2::rofl2:)

Gosia1977 gratuluję przesłodkiego syneczka :-):-)

Oki dziewczyny, wybiła 6 , więc może idę jeszcze na małą drzemkę, może uda mi się zasnąć chociaż na godzinkę , bo potem tradycyjnie wstaje z mężem na herbatkę przed jego wyjsciem do pracy.

Pozdrawiam!!!!!

Dzień dobry
Cludia znowu w nocy wstała na jedzonko 0 1:45.
Nakarmiłam ją i nagadałam jej że ma spać do rana no i dalej śpi :-)
Ja odciągam mleko, jem śniadako. i zaraz trzeba będzie budzić małą żeby ją nakarmić i wyprawić do żłobka.
Miłego dnia wszystkim życzę

Dzień dobry!

Gosiu - maleńki słodziutki jak aniołeczek!:-D:tak:
Aha mam nadzieje ze już niedługo będziesz ze swym maleństwem!
Twigless jakbym wiedziała że w PL dostanę paszport na 5 lat to bym tam pojechała a tak co rok w Hadze muszę się meldować!:wściekła/y::eek:
Lece do pracy, cudownego dnia wszystkim!

reklama
Do góry