reklama
A to moja pociecha na wiekszosci zdjec spi ale w rzeczywistosci tak nie jest, wlasnie tata meczy sie z usypianiem i mnie pyta czy on zawsze o tej porze taki marudny

Załączniki
twiggless
Zadomowiona(y)
hej dziewczyny ;-)pamietacie mnie??
podczytuje Was jak tylko mam mozliwosc ale tak skrobiecie że nie jestem w stanie byc caly czas na bieżaco...
u nas wsio OK, pogoda sprzyja wiec w domu jestesmy tylko goscmi...
widze temat paszportu na tapecie wiec napisze jak to u nas wyglądało...
Pierwszy PL paszport Antoś miał zrobiony na 1 rok wyrobiany w konsulacie w Hadze i kosztował 17€ wydany w ciągu 30 min... drugi PL paszport robiłam mu podczas wakacji w Polsce i ten juz jest na 5 lat a kosztował 30 zł...
Zanim wyrobiliśmy mu poskie papiery (nigdy nie wiadomo czy sie mu w przysżłosci nei przyda) wyrobiliśmy mu tez w Gemeente holnderski paszport, bo jesli zaszła by potrzeba i musiałabym pojechac sama z małym do Polski, to wpisanie w ojca paszport nie wchodzło w gre...
podczytuje Was jak tylko mam mozliwosc ale tak skrobiecie że nie jestem w stanie byc caly czas na bieżaco...
u nas wsio OK, pogoda sprzyja wiec w domu jestesmy tylko goscmi...
widze temat paszportu na tapecie wiec napisze jak to u nas wyglądało...
Pierwszy PL paszport Antoś miał zrobiony na 1 rok wyrobiany w konsulacie w Hadze i kosztował 17€ wydany w ciągu 30 min... drugi PL paszport robiłam mu podczas wakacji w Polsce i ten juz jest na 5 lat a kosztował 30 zł...
Zanim wyrobiliśmy mu poskie papiery (nigdy nie wiadomo czy sie mu w przysżłosci nei przyda) wyrobiliśmy mu tez w Gemeente holnderski paszport, bo jesli zaszła by potrzeba i musiałabym pojechac sama z małym do Polski, to wpisanie w ojca paszport nie wchodzło w gre...
natka86
mamusia Zosieńki
hej ja tylko na sekundkę
Gosia jaki on słodki
najbardziej podoba mi się drugie zdjęcie, jak spi, normalnie bym go zjadła, śliczny jest i taki kochany aniołeczek, normalnie już go kocham
gratulacje jeszcze raz
Gosia jaki on słodki
najbardziej podoba mi się drugie zdjęcie, jak spi, normalnie bym go zjadła, śliczny jest i taki kochany aniołeczek, normalnie już go kocham
gratulacje jeszcze raz
aha83
kwietniówka '09
Hejka dziewczyny!!!!
Odzywałam się wcześniej i właśnie Was troszkę poczytałam ( bo od 4 nie śpię
)
Próbuje troszkę "ogarnąć" Was no i nie powiem, że jest to łatwe, ale powoli zaczynam Was rozpoznawać ;-);-);-)
Ja nadal spakowana, termin dawno minął , objawów porodu brak

Wczoraj byłam w szpitalu na KTG i tam innych badaniach, no i z małym wszystko ok, tylko wychodzić nie chce i skurczy brak

Jeśli nie urodzę do niedzieli to znow do szpitala na badania, a jeśli do wtorku też nic się nie będzie działo to będą mi wywoływać.
Co prawda to nie mam pojęcia jak to będzie do końca wyglądało i się nawet nie dopytuję narazie , bo mam nadzieję, że ten mój synek się zlituje i wyskoczy choćby dziś.
Widziałam paszportowe info...... przyda mi się również, bo w lipcu chcę jechać do PL na miesiac

Kilka z Was wybiera się jakoś na dniach do PL więc udanego wypadu życzę, bo nie wiem kiedy zajrzę ( liczę , że dziś mały się ode mnie wyprowadzi
)
Gosia1977 gratuluję przesłodkiego syneczka :-):-)
Oki dziewczyny, wybiła 6 , więc może idę jeszcze na małą drzemkę, może uda mi się zasnąć chociaż na godzinkę , bo potem tradycyjnie wstaje z mężem na herbatkę przed jego wyjsciem do pracy.
Pozdrawiam!!!!!
Odzywałam się wcześniej i właśnie Was troszkę poczytałam ( bo od 4 nie śpię
)Próbuje troszkę "ogarnąć" Was no i nie powiem, że jest to łatwe, ale powoli zaczynam Was rozpoznawać ;-);-);-)
Ja nadal spakowana, termin dawno minął , objawów porodu brak

Wczoraj byłam w szpitalu na KTG i tam innych badaniach, no i z małym wszystko ok, tylko wychodzić nie chce i skurczy brak

Jeśli nie urodzę do niedzieli to znow do szpitala na badania, a jeśli do wtorku też nic się nie będzie działo to będą mi wywoływać.

Co prawda to nie mam pojęcia jak to będzie do końca wyglądało i się nawet nie dopytuję narazie , bo mam nadzieję, że ten mój synek się zlituje i wyskoczy choćby dziś. Widziałam paszportowe info...... przyda mi się również, bo w lipcu chcę jechać do PL na miesiac

Kilka z Was wybiera się jakoś na dniach do PL więc udanego wypadu życzę, bo nie wiem kiedy zajrzę ( liczę , że dziś mały się ode mnie wyprowadzi

)Gosia1977 gratuluję przesłodkiego syneczka :-):-)
Oki dziewczyny, wybiła 6 , więc może idę jeszcze na małą drzemkę, może uda mi się zasnąć chociaż na godzinkę , bo potem tradycyjnie wstaje z mężem na herbatkę przed jego wyjsciem do pracy.
Pozdrawiam!!!!!
Dzień dobry
Cludia znowu w nocy wstała na jedzonko 0 1:45.
Nakarmiłam ją i nagadałam jej że ma spać do rana no i dalej śpi :-)
Ja odciągam mleko, jem śniadako. i zaraz trzeba będzie budzić małą żeby ją nakarmić i wyprawić do żłobka.
Miłego dnia wszystkim życzę
Cludia znowu w nocy wstała na jedzonko 0 1:45.
Nakarmiłam ją i nagadałam jej że ma spać do rana no i dalej śpi :-)
Ja odciągam mleko, jem śniadako. i zaraz trzeba będzie budzić małą żeby ją nakarmić i wyprawić do żłobka.
Miłego dnia wszystkim życzę
reklama