reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Holandia

Dzien doberek!

My już o porannym spaceru do przedszkola...teraz śniadanko pałaszujemy i kawusia już czeka z ciachem(bo jeszcze zostało).....Ma ktoś ochotę????:-):-)

O 12 jesteśmy umówione do neurologa i bardzo się cieszę, bo w końcu będę wiedziała co tak naprawdę tej mojej Majce jest i jak z nią ćwiczyć!:tak::tak: Ale gdyby nie znajomości to bym c\ekała na wizytę dopiero w listopadzie....:wściekła/y:

Paulina nie poddawaj się i musisz wierzyć, że się uda!!!Grunt to pozytywne myślenie i może nie nastawiaj się , że musi się udać, ale mów sobie , że dobrze będzie jak tym razem wyjdzie....Bo takie nastawianie na mus czasem jeszcze bardziej szkodzi niż pomaga...Tak miała moja kumpela...Ja za pierwszy raze też nie zaszłam i potem znalazłam sobie pracę w szkole, a za miesiąc okazało się, że jestem w ciąży....Najpierw załamka, bo chcialam pracować, ale szybko mi przeszło, bo i tak miałam pracę na zastępstwo i w tej szkole nie miałam szans zostać....:-):-):-)
W kazdym bądź razie trzyam mocno kciuki!!!!!!!:tak::tak::-D

reklama
aniahaven Krysia ma 2.5 roku
dzieki za wsparcie, ale nie chce o takich powaznych problemach pisac na otwartm forum :-( moze jakbysmy mialy jakis zamkniety watek...

pauka sliczne fotki

PaulinaAnna nie martw sie w koncu te starania tez maja swoj urok :sorry2:

cześć dziewczyny!!!

sorki że tak długo nie pisałam ale byliśmy na krótkich wakacjach, było bardzo fajnie pogoda nam dopisłą tylko troche krótko od piatku do poniedziałku. :tak:
Sebastian spi to mam chwilke coś nabazgrać:-)

paulina trzymam kciuki i myślę że w nastepnym miesiącu bedziesz miała dobrą wiadomość:tak::tak::tak:

pauka fotki świetne:-)

sorki dziewczyny ale nie zdołam was doczytać.

dzien dobry

Pauka śliczne foteczki
Aniahaven udanych zakupów
Paulina uda sie w koncu uda, zobaczysz... ja trzymam kcuki za Ciebie
Sencilla Agnes widze ze urlopik na razie na PLUS Wam leci i oby tak do końca...
ktoś coś wspomniał o forumowym spotkanku więc ja jestem ZA - chetnie Was poznam na żywo...

a u nas po staremu z tą róznica ze ostatnio nic mi sie nie chce... ale mam nadzieje ze nie bawem to minie i znow wstąpie we mnie pozytywna energia...
wczoraj moj m. miał urodzinki i miałam zaplanowany super dzionek ale jego szef skutecznie mi popsuł moje plany bo nie dał mu wolnego... jutro mamy 3cią rocznice ślubu i tez wolnego nie dostanie wiec świetowanie przekładamy na weekend...

melduje sie z polski.....
ja zostaje tutaj troche a niestety maz bedzie kilka dni z nami i musi wrocic do pracy... co do taty to ciezko mi pisac tak na otwartym (podobnie jak tola ktora doskonale rozumie)

pauka- widze ze korzystasz z programu;-) śliczne fotki

pozdrawiam i do napisania...

Hejka,

dziękuję bardzo za wsparcie...wiem że nastawianie się na siłę nie daje pozytywnego efektu, jednak tak bardzo chciałam być teraz w ciąży, miłabym poród na 26 maja-dzień matki i moje imininy....a to wspaniały prezent.
Ale na spokojnie podchodzę, tzn. wczoraj troszkę pobuczałam ale już dziś jest spoko, wiem że wszystko będzie kiedy ma być więc czekam i będę praktykować :cool2:
Niunia-mam nadzieję że Twój tatko wyzdrowieje i że to nie jest nic bardzo tragicznego, trzymaj się.
Twiggles-no to tylko buźka dla męża i czekajcie na weekend-wtedy sobie odbijecie :tak:
Olgunia-witam po wakacjach.

Co do spotkania to jak najbardziej ZAAAA-jeśli nie problem to proponuję mój dom i zapraszam do "wielkich portek"-bo tak się nazywa moja miejscowość :-D

A co myślicie aby poprosić admina o otworzenie nam drugiego forum dla mam z holandii-które byłoby zamknięte i tylko do pisania o naszych problemach, spotkaniach, wymianie telefonami itp.....A dostęp tylko dla osób co napisały minimum 100 postów, z czego większość z nami. Czekam na Wasze zdanie.

No ja spadam do żelazka, do sklikania.
Sorki jeśli kogoś pominęłam.

witam dziewczyny,
Toola, zdolna ta Twoja Krysienka... :tak::-) gratuluje... my zaczelismy z czytaniem od poniedzialku... :tak: narazie Manuel przyglada sie wyrazom z wielkim zainteresowaniem... :tak::-D staram sie to traktowac jako zabawe i widze, ze Manuel swietnie sie przy tym bawi... :-) zobaczymy co bedzie dalej...
czy ktoras z Was (oprocz Sencilli) juz zaczela? jestem ciekawa reakcji Waszych pociech... ;-)
PaulinaAnna, glowa do gory... nastepnym razem bedzie lepiej... ;-) nadal trzymam kciuki... :tak:
Niunia, trzymaj sie... mama nadzieje, ze z Twoim tata bedzie lepiej... :tak:
Twiggles, idac za zwyczajem holenderskim... gefeliciteerd z okazj urodzin meza... :tak:
Pauka, swietne fotki... :tak:
a gdzie sie podziala Anetka... i Ma-Rita (czyzby w dalszym ciagu swietowala swoje urodziny)? ;-):-D

Witam Was Kobitki
Troszkę mnie nie było, ale wirusów w kompie nałapałam i tyle tego było:szok:, że szok.
Paulinko trzymam za Ciebie kciuki, napewno się uda w następnym miesiącu:tak:
Ma-Rita, toola spóźnione lecz szczere życzenia przesyłam:-)
toola bardzo mi przykro:-(, życzę Ci powodzenia w życiu!!!
Sencilla, Agnes udanego urlopu:tak:
niunia przykro mi z powodu twojego taty, wiem niestety co przeżywasz:-:)-(, życzę zdrowia dla taty:tak:
twiggless wszystkiego najlepszego z okazji 3 rocznicy ślubu:tak:
olgunia fajnie, że pogoda na wakacjach dopisała:-)
Pauka trzymam kciuki za Twoją małą kruszynkę i napisz czy wszystko dobrze jak wrócisz! Fotki są super
Aniu gratuluję działeczki:tak:
magdalena już jestem:)

Dziewczyny szukamy mieszkania do max 600e w Hadze lub okolicy, jeśli nie znajdziemy do końca października to wracamy do PL:-(
Miłego dnia

hej co poczytam to dzieci wołają teraz też mam aż z 3min aż się Alicja znudzi gryzieniem płyty......
okropnie się czuję mam@ i.........boli mnie wszystko i czuje sie jak po porodzie ehhhhhhhhhh

niunia współczuje
paulinaanna czerwiec też jest pieknym miesiącem chociaż bliźnieta to łobuziaki;-)trzymam kciuki

ja też chętnie bym się z wami spotkała tyle że mnie musi przywieźć mąż i dlatego pasuje tylko weekend

reklama
Witam znowu....
dziewczyny właśnie wróciłam od neurologa... Z Majką jest wszystko ok, tzn. nie poważnego...Mam tylko w odpowiedni sposób ją nosić i podosić z leżzeniai ćwiczyć rączki i wszystkie objawy ustąpią! Aż mi się lżej zrobiło jak to usłyszałam....Jak to się mówi kamień z serca!:-):-):-):-):-):-):-):-)

Niunia poszperałam trochę w swoich płytach i znalazłam program o którym pisałaś...No i dzieła możecie podziwiać....:-):-):-)

Z tym forum zamkniętym to jestem za:tak::tak::-), z jednym wyjątkiem- nie ograniczajcie póki co liczby postów do 100, bo ja i Olgunia i chyba magdalena12 się nie załapiemy...:blink::-(Ale uważam, że to dobry pomysł, bo te wszystkie informacje dotyczące każdej z was mi się plączą, a tak będzie łatwiej....:-):-)

Dobra narazie uciekam bo musze do banku wstąpić i po Oliwię...
Do później...:cool:

Do góry