reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

hej,
piatek to czas kiedy na forum jest mniejszy ruch....;-)

ja padam ze zmęczenia, zaraz kąpiel wiki i mam nadzieje że szybko pójdzie spać....

Ann-wydaje mi się że Twój organizm musi dojść do siebie po odstawieniu tabletek, tymbardziej że tak długo je brałaaś... ale zobaczysz jak tylko nie będziesz o tym myslała to się dowiesz że w ciąży jesteś:tak:
u mnie siostra by tez już chciała ale niestety lekarz wkrył jakąś chorobe :-(

aniu-dobrze że erni ma się lepiej, oby choraba nie wracała:tak:

olgunia pewnie w trasie:-)

karola-tak się zaczyna rozpieszczanie, oby michaś się nie przyzwyczaił do noszenia na rączkach-bo tak jak moja wiktoria to troche waży i nie dałabym rady jej nosić....

aneta2222- witamy spowrotem, mam nadzieje że już nie będzie żadnych przeszkód;-)

natka- między naszymi dziewczynkami jest dzień różnicy:-) moja chciała koniecznie wyjść na WOŚP:-D

pauka-pewnie zmęczona po ciężkiej nocce, ale niedługo dziewczynki będą razem przesypiały całe nocki:tak:;-)

reklama
hej dziewuszki,
ja sie tylko melduje, bo ledwo zywa jestem. caly dzien z dziecmi, a maz dopiero wraca dzis o polnocy. No nic, jakos zyje ;-) Umilam sobie czas pogawedkami na gg z Ania Haven.
milego wieczorku. A Was czytam na biezaco i wiem o Was wszystko :tak::-D

Ja też się z Wami żegnam....Dół mnie straszliwy złapał, że :szok::crazy::wściekła/y:

Ale całe szczęście, że Ann mi podaje pomocną dłoń;-) i też klikamy na gg!:-)

Miłych snów.....

I ja jestem:-).Michas sam usnołw łozeczku:tak::tak::rofl2::rofl2:.A mi sie nic nie chce,robie sobie wolne i dycham. Moj A dzis pracuje do nocy i jutro tez takze z weekendu rodzinnego nici:-(.Ale za tydz do pl hura.Juz tylko tym zyje.Musimy chrzciny zrobic,bo nastepnym razem w polsce bedziemy dopier w maju.Ide sie napic herbatki.

reklama
Do góry