reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

z tata a teraz z mama

a my jesteśmy już w domku w Holandii, podróż minęła całkiem nie źle.Sebcio łobuzował ale było ok. najgorzej że w nocy budzi sie i chce do nas do łóżka bo w szpitalu był ze mną i tak się przyzwyczaił
hmm3.gif

i dzisiejsza noc nie należy do wyspanych ale da się przeżyc wył wył i wył w końcu dałam mu cyca położyłam i jak zaczął wyć to wyszłam
i poszedł do niego Arek bo ja juz 1,5 godziny z nim wojowałam i on go w końcu uśpił
sucker%21.gif

Teraz Sebcio łobuzuje ze swoim kochanym kotkiem
juuupi.gif

jeszcze kilka

widok z okna od tesciow

wszystkiego najlepszego dla Wiktorii

reklama
Ann a moze moj zorek ,by cie skusil??
Olgunia super ,ze podroz minela dobrze.I SEba juz zdrowy.Fajne zdjecia,,dzidzia sliczny .A mamusia tez fajna:-).

Ann dawaj adres i juz jedzie dhl:-D:-D
A propo zorku na własnorecznie robionym zakwasie:tak:
Moj A dzis zrobil mi niespodzianke i juz jest w domciu.

Witam:-):-):-):-)

Wszystkiego naj najlepszego dla Wiktorii !!!!!
ale u nas dziś pada i pada chyba mamy koniec zimowej pogodya u mnie jeszcze nie ma pradu w niektórych gniazdkach ale akurat tam gdzie piec i troszkę się zimno robi a przez tą pogodę nawet nie można wyjść na zakupy !!!
o chyba mój Arek wrócił to zobaczy co z tym prądem .....
a taka u nas zima była....[/ATTACH][/ATTACH]

Załączniki

• zima w Holandii 2009 033.jpg
    zima w Holandii 2009 033.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 54
  • zima w Holandii 2009 031.jpg
    zima w Holandii 2009 031.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 53
  • zima w Holandii 2009 040.jpg
    zima w Holandii 2009 040.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 46
coś mi chyba te fotki nie powchodziły:szok:
więc spróbuję jeszcze raz a i mam już prąd okazało się że to korek wyskoczył czy coś tam [/ATTACH][/ATTACH]

Załączniki

• zima w Holandii 2009 024.jpg
    zima w Holandii 2009 024.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 50
  • zima w Holandii 2009 028.jpg
    zima w Holandii 2009 028.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 55
  • zima w Holandii 2009 050.jpg
    zima w Holandii 2009 050.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 40
dziękujemy za życzenia:tak:
u nas niestety nieciekawie:-( wiki sie nam rozchorowała w swój roczek, byliśmy u lekarza, ma stan zapalny na ząbkach i przeszło już na gardełko:baffled: dostała antybiotyk i inne lekarstwa ale nie wiem jak mam je podawac bo za nic nie chce ich brać:wściekła/y:
na dodatek mój P jutro wyjeżdza:-(

olgunia-fotki cudowne, seba chyba bedzie modelem;-)

reklama
Do góry