reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
Agasta czemu placilas za porod?
Karola płaciłam za poród bo nie miałam wskazań medycznych do porodu w szpitalu. Rodziłam w spzitalu na własne życzenie, a że Claudia urodziła się jeszcze w 2008 (miałam jeszcze stare standardowe ubezpieczenie i ta ubezpieczalnia nie pokrywa kosztów porodu w szpitalu na własne życzenie). Jakby Claudia urodziła się w 2009 to nie płaciłabym nic, bo od 1 stycznia jestem ubezpieczona w innej firmie i mam full wypas ubezpieczenie.
No ale nie udało sie donisić do 2009 więc trzeba zapłacić.
Spokojnej nocki życzę, do jutra
No ale nie udało sie donisić do 2009 więc trzeba zapłacić.
Spokojnej nocki życzę, do jutra
karola82_82
mama slicznego Michałka
Aha nie wiedzialam ,ze tak moze byc
.Cale szczescie ,ze ja jestem ubezpieczona na wszystko
Ja tez juz sie zegnam.Pa
.Cale szczescie ,ze ja jestem ubezpieczona na wszystko
Ja tez juz sie zegnam.Pa
niunia_2008
mama Wiktorii :)
a ja dopiero jestem...
dzisiaj odwiedzila mnie moja najlepsza kolezanka z która chyba rok czasu tak od serca sobie nie gadalam.... i namowilam ja ze bedzie ze mna jezdzila na silownie

u wiki widac poprawe po antybiotyku, nie ma goraczki-ale apetytu na mleko tez nie ma
chociaz daje jej bardzo duzo soków bo sie boje żeby sie nie odwodniła...
aneta-współczuje że mały taki chory, dla matki chore dziecko to najgorsze co moze byc:-( a do tego taki lekarz
wiadomo ze prganizm dziecka musi troche sam pomeczyc sie z choroba ale jesli tak dlugo to biedaczek sie wymeczy
aniu- dziewczyny maja racje ze twoja mama to laska ;-)
pauka- ja rowniez trzymam kciuki za prace
i jestem dobrej mysli że szybko wszystko sie ułoży- chyba każdy w życiu miewa takie ciężkie chwile...
ann- współczuje mdłości
ja w ciaży ani razu nie miałam, ale za to zachcianki to cały czas
nawet jadłam sledzia-którego nigdy nie jadlam i teraz też nie rusze
a na kiedy masz wizyte u lekarza? bo w NL to tak troche dziwnie z tymi wizytami, w PL wiecej i czesciej trzeba chodzić- wiec ja co miesiąc jezdzilam z NL do PL do lekarza
a ja jeszcze spac nie moge bo musze o północy dać wiktorii antybiotyk, wiec jeszcze troszke musze posiedzieć...
dzisiaj odwiedzila mnie moja najlepsza kolezanka z która chyba rok czasu tak od serca sobie nie gadalam.... i namowilam ja ze bedzie ze mna jezdzila na silownie

u wiki widac poprawe po antybiotyku, nie ma goraczki-ale apetytu na mleko tez nie ma
chociaz daje jej bardzo duzo soków bo sie boje żeby sie nie odwodniła...aneta-współczuje że mały taki chory, dla matki chore dziecko to najgorsze co moze byc:-( a do tego taki lekarz
wiadomo ze prganizm dziecka musi troche sam pomeczyc sie z choroba ale jesli tak dlugo to biedaczek sie wymeczy
aniu- dziewczyny maja racje ze twoja mama to laska ;-)
pauka- ja rowniez trzymam kciuki za prace
i jestem dobrej mysli że szybko wszystko sie ułoży- chyba każdy w życiu miewa takie ciężkie chwile...ann- współczuje mdłości
ja w ciaży ani razu nie miałam, ale za to zachcianki to cały czas
nawet jadłam sledzia-którego nigdy nie jadlam i teraz też nie rusze
a na kiedy masz wizyte u lekarza? bo w NL to tak troche dziwnie z tymi wizytami, w PL wiecej i czesciej trzeba chodzić- wiec ja co miesiąc jezdzilam z NL do PL do lekarza

a ja jeszcze spac nie moge bo musze o północy dać wiktorii antybiotyk, wiec jeszcze troszke musze posiedzieć...
natka86
mamusia Zosieńki
czesc dziewczyny,
niunia na styczniówkach Ci napisałam o tym LACIDOFILU
ania ale masz laskowatą mamusię
agnes ty też laska
sencilla to już wogóle dla mnie lachon jakich mało,jak oglądam Twoje zdjecia na nk, to kazde lepsze. super
ja jutro jade na piwko z koleżankami-w końcu tu kogoś poznałam....:-)
niunia na styczniówkach Ci napisałam o tym LACIDOFILU
ania ale masz laskowatą mamusię

agnes ty też laska
sencilla to już wogóle dla mnie lachon jakich mało,jak oglądam Twoje zdjecia na nk, to kazde lepsze. super

ja jutro jade na piwko z koleżankami-w końcu tu kogoś poznałam....:-)
natka86
mamusia Zosieńki
aha, Agasta
tyle kasy za poród??? uhuhuhuuuuuuuuuuuuu
tyle kasy za poród??? uhuhuhuuuuuuuuuuuuureklama
Ostatnia edycja: