reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
czesc dziewczyny jestem u was nowa ale czy mogla bym dolaczyc do waszego grona jestem w holandii od miesiaca przyjechalam tu z 2 dzieci 4 letnia i 6 miesieczna mieszkam w dordrecht i gdybyscie cos wiedzialy szukam pracy zjela bym sie opieka nad dzieckiem jak byscie cos wiedzialy dajcie znac pozdrawiam was wszystkie

reklama
dzień dobry,
aniu twoja kawka odrazu postawiła mnie na nogi:-D a kiedys pytałam Ciebie gdzie pracujesz,ale chyba przegapiłaś moje pytanko:sorry:
aga witaj i pisz częściej, ja też szukam pracy:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
pauka- jak tam się ułożyło???
ide coś zjeśc
mała nadal mi kaszle:-(

Do góry