reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

hej dziewczyny,
ja już wydobrzałam, ale za to Claudia dostała katar, że ma nawet problem z piciem. I bardzo się ślini, a śline ma bardzo gęsta praktycznie jak żel. Nóżki ma bardzo zimne, aż włożyłam jej kruik do łóżeczka.
Jak mogę jej pomóc? Może jakąs maść mogłabym kupić w drogeri i ja smarować?
Boję się że do tego wszystkiegp zacznie kaszleć i się rozchoruje tak jak mój chłopak...

reklama
Dzien doberek:-)
Twiggless ładne zdjecia,ale fajny wypad na narty,mojemu A na pewno by sie podobało.Antos słodziutki.:-)
Ania zdrowka dla Erniego:tak:
Ja tez dzis jestem zakatarzona i gardło rmnie boli.Kiedy ten wirus przestanie krazyc po naszym forum:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Pijemy kawusie?

bc://http/QUEvaW5zdGFsbF9mbGFzaF9wbGF5ZXIuZXhlLz91cmw9aHR0cCUzQSUyRiUyRmZwZG93bmxvYWQubWFjcm9tZWRpYS5jb20lMkZnZXQlMkZmbGFzaHBsYXllciUyRmN1cnJlbnQlMkZpbnN0YWxsX2ZsYXNoX3BsYXllci5leGUmcmVmZXI9aHR0cCUzQSUyRiUyRmdldC5hZG9iZS5jb20lMkZmbGFzaHBsYXllciUyRnRoYW5reW91JTJGWlo=

agasta zadzwoń do lekarza i się spytaj o ten luuf :happy: bo ja jak byłam z Seba kiedys u lekarza to nie pozwoliła mi smarowac Sebcia tylko moją pierś i jak go karmie to on wtedy wdycha :tak: sądze że takim maluchom nie wolno smarowac zeby się nie dusił tym zapachem :baffled:
ale aspiratorem możesz ściągać :tak:

reklama
moja Marys konczy 27go stycznia 2 latka. Chcielismy, aby sie urodzila 29go, bo obydwoje z R. jestesmy z 29go :)
U nas beda 2 male imprezki, pierwsza z moja mama w dzien urodzin w gronie b. kameralnym, a druga dla znajomych 1 lutego w niedziele. Tez bym upiekla tort, ale nie umiem... :eek::rofl2:

Do góry